Κυριακή, 01 Φεβρουαρίου 2015 19:19

Έκοψε την πίτα η Ερμούπολη [vid]

Μέσα σε ένα ζεστό κλίμα και με πολύ κόσμο να δίνει το παρών πραγματοποιήθηκε σήμερα η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του ΑΟ Ερμούπολης.

Η ομάδα που έχει σαρώσει τους τίτλους στις μικρές ηλικιακά κατηγορίες στο Μπάσκετ των Κυκλάδων συνεχίζει να δουλεύει υπό το άγρυπνο βλέμμα του πρωτομάστορα της προσπάθειας που ακούει στο όνομα Ανδρέας Μαύρος.

Η παραγωγή ταλέντων γαλουχημένων με ορθή αντίληψη του Μπάσκετ και η ανάδειξη τους μέσω του αθλήματος είναι ένας τομέας που ο ΑΟ Ερμούπολης παίρνει άριστα, καθώς δεν είναι λίγοι οι αθλητές που έχουν κάνει το παραπάνω βήμα και ήδη δίνουν το παρών σε πιο ισχυρά πρωταθλήματα.

Ο Καθολικός Επίσκοπος Σεβ. π. Πέτρος Στεφάνου και ο πατήρ Κωνσταντίνος εκπροσώπησαν τον κλήρο, ενώ παρέστησαν επίσης ο αντιδήμαρχος Θάνος Φώσκολος, ο πρόεδρος της επιτροπής αθλητισμού Γουλιέλμος Πρίντεζης και αρκετά ακόμα πρόσωπα των τοπικών φορέων της Σύρου.

Φυσικά δεν έλειψαν και οι βραβεύσεις, καθώς απονεμήθηκαν τιμητικά κύπελλα στις τρεις πρωταθλήτριες ομάδες (Εφήβων, Παίδων και Κορασίδων), όπως και σε παιδιά του συλλόγου που πέρασαν μέσω τον Πανελλαδικών εξετάσεων σε σχολές.

Δείτε το βίντεο της Κοινής Γνώμης  

 

PITA KOSMOS

 

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares