Κυριακή, 01 Φεβρουαρίου 2015 20:35

Δύο ταλέντα στο Φιλώτι

Δύο φερέλπιδες ποδοσφαιριστές ανήκουν πλέον στο δυναμικό του ΑΜΣ Φιλωτίου, ο οποίος ανακοίνωσε την απόκτηση του Νίκο Ζαλώνη και Παναγιώτη Νομικού, που μέχρι πρότινος άνηκαν στον Ολυμπιακό Νάξου.

Και οι δύο παίκτες μπορούν να καταλάβουν θέση μικρού, καθώς είναι 18 χρονών (1997). Ο Παναγιώτης Νομικός κατάγεται από τη Σαντορίνη και είναι μεσοαμυντικό, όπως και ο Τηνιακής καταγωγής Νίκος Ζαλώνης.

Και οι δύο τους συμμετέχουν εδώ και καιρό στις προπονήσεις του ΑΜΣ Φιλωτίου, όπου δήλωσαν ευχαριστημένοι με τον Παναγιώτη Νομικό από την πλευρά του να λέει: «Χαίρομαι πολύ που πλέον ανήκω στον ΑΜΣ Φιλωτίου. Ευχαριστώ την διοίκηση για την προσπάθεια που κατέβαλαν ώστε να μεταγραφώ στην ομάδα. Επίσης ευχαριστώ των προπονητή μου και τους συμπαίκτες μου που με δέχτηκαν κοντά τους με τον καλύτερο τρόπο. Από την πλευρά μου υπόσχομαι ότι θα δώσω το 100% των δυνατοτήτων μου για να πετύχουμε τους στόχους μας».

Ο Νίκος Ζαλώνης δήλωσε για την μεταγραφή του: «Χαίρομαι πολύ που πλέον ανήκω στον ΑΜΣ Φιλωτίου και θα παίξω με την φανέλα αυτής της ομάδας που θεωρώ ότι είναι από τις καλύτερες στις Κυκλάδες. Θα δώσω το 100% των δυνατοτήτων μου για να πετύχουμε τους στόχους μας».

Η ανακοίνωση του ΑΜΣ Φιλωτίου

''Ο Αθλητικός Μορφωτικός Σύλλογος Φιλωτίου «Ο ΖΕΥΣ» σας γνωστοποιεί ότι αποκτήθηκε ο Ζαλώνης Νικόλαος και ο Νομικός Παναγιώτης από τον Ολυμπιακό Νάξου. Τους καλωσορίζουμε και τους ευχόμαστε πάντα επιτυχίες. Τους ευχόμαστε καλή επιτυχία στην καινούργια τους προσπάθεια. Το Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου μας θα ήθελε να ευχαριστήσει παράλληλα το Σακελάριο Γεώργιο για την συνεισφορά του για την ολοκλήρωση των μεταγραφών αυτών.''

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares