Παρασκευή, 06 Φεβρουαρίου 2015 22:09

Προαναγγελία: ΑΟ Πάρου - Νηρέας

Το τοπικό Παριανό ντέρμπυ πάντα μαγνητίζει τους φιλάθλους, πολύ περισσότερο τώρα που έχει μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον, αναμένεται να συγκεντρώσει πολύ κόσμο στο γήπεδο της Παροικιάς το Σάββατο στις 4.30 το απόγευμα.

Είναι το προτελευταίο ματς της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος και οι δύο τους μαζί με τον Άγιαξ Σύρου διεκδικούν τις δύο θέσεις.

Με τον Παμμηλιακό να έχει κατοχυρώσει την πρωτιά στο δεύτερο όμιλο, ο δεύτερος πηγαίνει κατευθείαν στα μπαράζ για τον πρωταθλητή εξασφαλίζοντας ταυτόχρονα την συμμετοχή του στο πρωτάθλημα της πρώτης κατηγορίας την επόμενη περίοδο, ενώ ο τρίτος θα έχει την ευκαιρία του παίζοντας μπαράζ με τον τρίτο του πρώτου ομίλου.

Ο Άγιαξ έχει 14 βαθμούς και απομένουν τα ματς με Παμμηλιακό εντός και ΑΟ Πάρου εκτός, ο ΑΟ Πάρου με 13 βαθμούς έχει δύο εντός με Νηρέα και Άγιαξ, ενώ ο Νηρέας με 11 πόντους έχει εκτός του αυριανού ντέρμπυ και τον ΑΟ Σερίφου στην Σέριφο.

Τα προβλήματα δεν λείπουν, κυρίως για τον Μ. Παπαδάκη που δεν θα έχει στην διάθεση του τους Δελημπαλταδάκη, Φραγκογούλα,Σκεπαρνιά και Ζουμή.

Ο Δ. Τριανταφυλλάκος θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Τσαντουλή.

Θα διαιτητεύσουν οι κ.κ. Ρούσσος, Αρμακόλας, Βασάλος.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares