Κυριακή, 08 Φεβρουαρίου 2015 01:44

Ανέτρεψε το σκορ και τις ελπίδες του Φιλωτίου [pics]

Μεγάλη νίκη με ανατροπή για τον Καρτεράδο σήμερα στο γήπεδο του Καμαρίου, με τους παίκτες του Λευτέρη Τζούρου να ανατρέπουν το εις βάρος τους σκορ και τελικά να παίρνουν το τρίποντο με 2-1 κόντρα στο Φιλώτι που πλέον μετά και τη νίκη της Θύελλας επί του Πανθηραϊκού μπαίνει σε περιπέτειες όσον αφορά την υπόθεση πρόκριση στα μπαράζ.

NAXOS STRATOURIS BARCODEΣε ένα κακό ποιοτικά παιχνίδι με ελάχιστες φάσεις μπροστά στις δύο εστίες Καρτεράδος και Φιλώτι έδωσαν το βάρος κυρίως τα νότα τους, με τους γηπεδούχους να φαίνονται καλύτερα διαβασμένοι και το Φιλώτι να περιορίζεται σε ένα απείθαρχο και χωρίς ουσία τρόπο παιχνιδιού. Η απουσία του Σταματίου (τραυματίας) από την κορυφή της επίθεσης σίγουρα ήταν μεγάλη απώλεια, για τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι είχαν το γκολ του Κοττάκη στο 1ο ημίχρονο που όμως δεν πτόησε την ομάδα του Λευτέρη Τζούρου, ο οποίος στο 2ο ημίχρονο άλλαξε τακτική του και με το πέρασμα του Σελιστάι στο παιχνίδι έδωσε επιθετικό πλουραλισμό στην ομάδα του, πράγμα που τον δικαίωσε απόλυτα με την ανατροπή του σκορ και τη νίκη της ομάδας του.

Ένα γκολ

Μουδιασμένα και χωρίς διάθεση να παιχτεί ποδόσφαιρο μπήκαν οι δύο ομάδες στον αγωνιστικό χώρο με το παιχνίδι να είναι μοιρασμένο και τον Καρτεράδο να έχει μία φλύαρη κατοχή. Πρώτη καλή στιγμή πάντως άνηκε στους φιλοξενούμενους με τον Χαβδούλα στο 20΄, όπου μετά από κεφαλιά να βλέπει την μπάλα να περνά μόλις άουτ. Στο 28΄ο Νομικός από κοντά εξαπολύει ένα σουτ μάλλον εύκολο για τον Ανυφαντάκη. Στο 38΄ο Κοττάκης μετά από εκτέλεση φάουλ του Τζώρτη από τον χώρο του κέντρου βγήκε τετ α τετ με τον Κουρδελάκη το οποίο και πλάσαρε εύκολα ανοίγοντας το σκορ της αναμέτρησης (0-1).

Ματ

Στην επανάληψη μπορεί το Φιλώτι να ξεκίνησε κάπως πιο ορεξάτα έχοντας ένα καλό σουτ με τον Κοττάκη, ωστόσο ήρθαν οι αλλαγές του Κλουβάτου και του Σελιστάι στο 58΄για να αλλάξουν την ροή του αγώνα, με τον Καρτεράδο να παίρνει μέτρα στο γήπεδο και να αρχίσει να γίνετε πιο απειλητικός και να διεκδικεί κάτι από το παιχνίδι.

Αυτό το κάτι δεν ήρθε στο 70΄χάρη σε σωτήριο κόψιμο του Πιταρά όταν ο Αγκαράι βρέθηκε μόνος απέναντι στον Ανυφαντάκη. Ο Αγκαράι όμως στάθηκε πιο τυχερός στο 77΄, όπου μετά από εκτέλεση κόρνερ του Μπινιέρη σηκώθηκε πιο ψηλά από όλους κάνοντας το 1-1.

Πριν καλά καλά κοπάσουν οι πανηγυρισμοί ο Καρτεράδος κατάφερε να πετύχει την ανατροπή, όταν στο 79΄και μετά από λάθη στην άμυνα του Φιλωτίου ο Μπινιέρης βγάζει μπαλιά τρύπα στον Σελιστάι με τον τελευταίο να νικά από κοντά τον Ανυφαντάκη διαμορφώνοντας το τελικό 2-1.

Στο 85΄ο Αγκαράι έφτασε κοντά στο 3-1 αλλά το πλασέ που επιχείρησε πέρασε λίγο άουτ, ενώ στις καθυστερήσεις ο ίδιος παίκτης, αφού εκτός φάσης κλώτσησε την μπάλα χτυπώντας αντίπαλο ποδοσφαιριστή αντίκρισε την δεύτερη κίτρινη κάρτα από τον διαιτητή Φαν Άακεν.

Ελπίδες

Πλέον δύο στροφές πριν το τέλος της κανονικής περιόδου για τον τρίτο όμιλο ο βαθμολογικά αδιάφορος Καρτεράδος θα αντιμετωπίσει σε δύο εκτός έδρας αγώνες τον Πανναξιακό και Αστέρα Τραγαίας, ενώ από την άλλη πλευρά το Φιλώτι καίγεται για τέσσερις βαθμούς κόντρα στον Πανθηραϊκό (εντός) και την Θύελλα (εκτός).

Διαιτητές: Φαν Άακεν, Βακόνδιος, Ζώρζος

Καρετράδος (Τζούρος): Κουρδελάκης, Βαρμάζης, Βαζαίος (58΄Κλουβάτος Κ.), Χοχάι, Φύτρος, Νομικός Γ., Αγκαράι, Κλουβάτος Σ. (58΄Σελιστάι), Νομικός Α., Μπινιέρης (86΄Τρούλης), Τζούρος.

ΑΜΣ Φιλωτίου (Παλάζης): Ανυφαντάκης, Σαντέ, Πιτταράς, Χαβδούλας, Φακίνος (81΄ Σταματίου), Κοττάκης, Ζούλης, Τζώρτης, Μουστάκης Δ. (46΄Στρατούρης), Κρασσάς (46΄ Μουστάκης Γ.)

 ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares