Κυριακή, 08 Φεβρουαρίου 2015 20:52

Πήρε το Μυκονιάτικο ντέρμπι η Άνω Μερά

Για τα καλά μπήκε και πάλι στην διεκδίκηση μιας από τις δύο προνομιούχες θέσεις η Άνω Μερά, που σήμερα ανάγκασε τον ΑΟ Μυκόνου στην πρώτη του ήττα στο πρωτάθλημα (0-2), φτάνοντας τους είκοσι βαθμούς στο πρωτάθλημα.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν κακό και για τις δύο ομάδες και δεν έγινε κάποια αξιοπρόσεκτη φάση. Στο 2ο ημίχρονο η Ανω Μερά μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι απειλώντας με φάουλ και μακρινά σουτ του Κεκελή.

Στο 53′ οι ανωμερίτες κέρδισαν πέναλντι για χέρι του Κουκά, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Γιογιός.

Στο 69′ ο Ελ Μπαντρί έχασε μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσει σε τετ ατ τετ, πράγμα όμως που δεν συνέβη στο 72′ όπου ο Τουρέ αντίθετα ευστόχησε στο δικό του τετ ατ τετ και έκανε το 0-2.

Στο 79′ ο Αργυρίου βρέθηκε τετ ατ τετ αλλά για ακόμη μια φορά ο Πουλάκης με εντυπωσιακή απόκρουση κράτησε ανέπαφη την εστία του.

Διαιτητές ήταν οι κ. Μενδρινος Λ., Νομικος Ν., Βαρθαλιτης Α.

Α.Ο Μυκονου (Παχατουρίδης): Σαραντάκος, Μιρτινας, Λάβδας (50′ Κουκάς Ζ.), Αργυρίου, Μπαλής, Αμπαδίνης, Βαλαμούτης, Ραγια Χ., Τόσκα, Πανέτας (62′ Ελ Μπαντρί), Βλαχόπουλος.

Ανω Μερα (Τζιόβας): Πουλάκης, Μπουμπούρης, Κουτσούκος, Τσελάι, Κεκελής, Γιογιός, Ασημομύτης Ν. (46′ Κουκάς Ζ.), Ντιαιε, Τουρέ, Τσάλμας (77′ Κεραμιδάς), Δήμα (65′ Ράπαι)

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares