Δευτέρα, 09 Φεβρουαρίου 2015 00:45

Ισόπαλο το ντέρμπυ των Νέων στην Πάρο! [vid]

Σε ένα ματς διαφήμιση του ποδοσφαίρου, ο ΑΟ Πάρου και ΠΑΣ Νάξου αναδείχτηκαν ισόπαλοι με 3-3.

Ο ΑΟΠ προηγήθηκε τρείς φορές, όμως ο ΠΑΣ είχε και τις τρεις φορές την δική του απάντηση να δώσει και μάλιστα να ισοφαρίσει με έναν παριανό στα «χασομέρια».

Αρκετός και πάλι ο κόσμος που ήρθε να δει το ματς στο Στάδιο της Παροικιάς, αρκετοί από αυτούς εκδρομείς από την γειτονική Νάξο.

Οι δύο ομάδες ήθελαν τη νίκη, ο μεν ΑΟΠ για να ξεφύγει κι άλλο στην βαθμολογία ο δε ΠΑΣ για να πλησιάσει την προνομιούχο 2η θέση που οδηγεί στα μπαράζ.

Το σκορ άνοιξε ο Κρουσταλάκης με κεφαλιά στο 24ο λεπτό και ισοφάρισε ο Φραγκίσκος με σουτ στο 1ο λεπτό των καθυστερήσεων.

Στο 2ο ημίχρονο, χορτάσαμε όμορφα γκολ!

Την αρχή την έκανε ο ψηλόσωμος Σαρρής Κοσμάς στο 42ο λεπτό με απευθείας εκτέλεση κόρνερ και πέντε λεπτά αργότερα ο Σκιαδάς με δυνατό σουτ κεραυνοβόλησε τον Λάμπρου κάνοντας το 2-2.

Ο Σαρρής έδωσε και πάλι το προβάδισμα στους Παροικιώτες με ωραίο πλασέ από αριστερά στο 69ο λεπτό και στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων ο Σκιαδάς και πάλι με ένα ξερό σουτ μέσα από την μεγάλη περιοχή έδωσε τον βαθμό στην ομάδα της Νάξου.

ΑΟ Πάρου: (Τριανταφυλλάκος Δ.) Λάμπρου Σ., Καζο Λ., Χάλκος Θ., Σκιαδάς Σ., Σάμιος Π., Πρίνα Μ., Σαρρής Κ., Σένκα Ρ., Σαρρής Κ., Κρουσταλάκης Θ., Σκιαδάς Ν.

Πάγκος: Νταουτλάρι Κ., Φρατζεσκάκης Γ., Γκιόκα Ι., Δανιηλίδης Ι., Καραφυλλάκης Α., Ντόμπρης Κ., Φραντζής Χ.

ΠΑΣ Νάξου: (Μαράκης Π.), Καρανίκας Π., Ματάκιας Ε.Τ., Γκουνέλας Κ., Ξενάκης Μ., Μελανίτης Π., Καρούσης Σ., Φραγκίσκος Α.Μ., Πρεβόλης Σ., Βερύκοκος Γ., Δεγαΐτας Ν., Σκιαδάς Δ.

Πάγκος: Πετρόπουλος Δ., Γκοτζιάς Ε., Λαγογιάννης Π., Μανδηλαράς Γ., Κατσουρός Ι., BullariE., Σέργης Ι.

Δείτε εδώ… περισσότερες φώτος!

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares