Τετάρτη, 11 Φεβρουαρίου 2015 20:19

Όλοι μας παίζουμε για την ομάδα

Ένας από τους βασικούς συντελεστές της φετινής καλής πορείας του Καρτεράδου είναι ο Πατρινός αριστερός μεσοεπιθετικός Νίκος Μπινιέρης ο οποίος με τη μετάθεση του ως στρατιωτικός στη Σαντορίνη ''στέριωσε'' άμεσα ποδοσφαιρικά στην ομάδα του Καρτεράδου.

Ο 29χρονος ποδοσφαιριστής έχει αγωνιστεί σε πολλές ομάδες της Αχαΐας καθώς και στις Μικτές της ένωσης όπου ανήκει.

Τo sportcyclades βρήκε τον ίδιο, ο οποίος μεταξύ άλλων μας μίλησε για την επιλογή του να φορέσει τα κόκκινα και τι σκέφτεται στο μέλλον.

Θα θέλαμε ένα σχόλιο για την επιλογή σου να αγωνιστείς για λογαριασμό του Καρτεράδου;

''Η επιλογή αυτή έγινε ύστερα από συζητήσεις με τους παράγοντες της ομάδας και κυρίως από την προσωπική επαφή που είχα τότε με τον προπονητή μου κύριο Τζούρο ο οποίος με έπεισε να επιλέξω τελικά να φορέσω τα κόκκινα και ακολούθως εγώ προσπάθησα να του ανταποδώσω την εμπιστοσύνη που μου έδειξε μέσα από τα παιχνίδια μου με σκληρή δουλειά και αγώνα''.

Είχες κάποια άλλη πρόταση από ομάδες του νησιού πριν υπογράψεις τελικά στον Καρτεράδο;

''Έκανα κάποιες συζητήσεις και με την ομάδα του Πανθηραϊκού οι οποίες ωστόσο δεν καρποφόρησαν''.

Πως είναι οι σχέσεις σου με τους συμπαίκτες σου;

''Αν κάτι με ικανοποίησε παραπάνω και ένιωσα ακόμα πιο δικαιωμένος για την επιλογή μου να αγωνιστώ στην ομάδα είναι η συμπεριφορά που μου έδειξαν οι συμπαίκτες μου και ο προπονητής μου από τη στιγμή που φόρεσα τη φανέλα αυτή οι οποίοι με ''αγκάλιασαν'' και μου έδειξαν ότι στο ρόστερ δεν υπάρχουν διακρίσεις και όλοι παίζουμε για την ομάδα. Μια γροθιά ενωμένοι''.

Ποιον/Ποιους συμπαίκτες σου ξεχωρίζεις;MPINIERIS orthia

''Σίγουρα τον τερματοφύλακα μας θανάση Κουρδελάκη και τον επιθετικό μας Τζούρο junior [γέλιο] ο οποίος είναι μεγάλο ταλέντο και δεν θα προκαλέσει καμία εντύπωση το γεγονός να τον δούμε στο μέλλον να αγωνίζεται και σε μεγαλύτερες ομάδες - υψηλότερο επίπεδο''.

Κάποια αναφορά σχετικά με το μέλλον σου; Έχεις σκεφτεί κάτι σχετικά με τον επόμενο σταθμό της καριέρας σου;

''Το μέλλον δεν μπορεί να το προβλέψει κανείς ούτε μπορώ να πω κάτι με σιγουριά. Αυτό που σκέφτομαι προς το παρών είναι μόνο η ίδια η ομάδα μου και το καλύτερο για αυτήν. Στο τέλος της τρέχουσας περιόδου θα έρθω σε συζητήσεις με την διοίκηση θα τα βάλουμε κάτω και θα πάρουμε μία απόφαση για το μέλλον μου αν θα είναι στον Καρτεράδο ή κάπου αλλού''.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον παίκτη του Καρτεράδου για την παραχώρηση της συνέντευξης και την προθυμία του να απαντήσει σε όλες μας τις ερωτήσεις αφιερώνοντας μας λίγο από τον χρόνο του. Το sportcyclades του εύχεται καλή συνέχεια και το καλύτερο για αυτόν και την ομάδα του.

 

KARTERADOS STO DAK ME PAS

Κατηγορία ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares