Πέμπτη, 12 Φεβρουαρίου 2015 16:20

Μετ' εμποδίων οι προπονήσεις στη Νάξο

Σημαντικά προβλήματα έχουν δημιουργήσει οι ακραίες καιρικές συνθήκες που επικρατούν στο νησί της Νάξου, όπου το νησί βρίσκεται στη δίνη ισχυρών ανέμων και με πολλά χιόνια στα ορεινά του.

Φυσικά έξω από τα προβλήματα δεν θα μπορούσαν να μείνουν τα αθλητικά σωματεία του ΑΜΣ Φιλωτίου, του Πανναξιακού και του ΠΑΣ Νάξου, τα οποία μετά από σχετική απόφαση του ΝΟΠΠΑΠΠΠΑ για τριήμερο κλείσιμο των αθλητικών χώρων (11-19/2) πραγματοποιούν ελλιπείς προετοιμασίες για τους προγραμματισμένους αγώνες του Σαββατοκύριακου, που γίνονται κάτω από δύσκολες καιρικές συνθήκες.

Να σημειωθεί ότι για τρίτη μέρα στον Δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων θα παραμείνουν κλειστά και τα σχολεία και οι Παιδικοί Σταθμοί.

Η ανακοίνωση

Σας ενημερώνουμε ότι το «ΝΟ.Π.Π.Α.Π.Π.Π.Α» του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων λαμβάνοντας υπόψη το από 9/2/2015 έγγραφο του Γραφείου Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων με θέμα «Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού» και την ανακοίνωση του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων ότι κλειστά θα παραμείνουν αύριο Παρασκευή 13/2/2015 όλα τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης σε όλο το Δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων λόγο των ακραίων καιρικών φαινομένων που λαμβάνουν χώρα στην περιοχή μας αποφασίζει οτι κλειστοί θα παραμείνουν την Παρασκευή 13/2/2015 ο 1ος και 2ος Παιδικός Σταθμός του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων επίσηςδιακόπτει την Παρασκευή 13/2/2015κάθε είδους αθλητική δραστηριότητα στο Κλειστό Αθλητικό Κέντρο Νάξου και στα Γήπεδα Ποδοσφαίρου Χώρας και Αγ. Αρσενίου Νάξου

Ιωάννης Ζ. Τσολάκης

Πρόεδρος του Δ.Σ.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Πανναξιακός – Λάβα [vid] Ένα ντέρμπι όλη η χρονιά »

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares