Παρασκευή, 13 Φεβρουαρίου 2015 19:41

Νίκησε και περιμένει

Η θύελλα έκανε το χρέος της νικώντας με 7-0 τον ΠΑΣ Νάξου και περιμένει το Φιλώτι την τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου ώστε να διεκδικήσει τη νίκη ή υπό προϋποθέσεις την ισοπαλία που θα της δώσουν το εισιτήριο για την πρόκριση στα μπαράζ.

Η ομάδα του Στέφανου Διονυσόπουλου είχε ένα εύκολο απόγευμα και κατάφερε να καθαρίσει το ματς από το 1ο μέρος, όπου Αρβανίτης (1΄ & 40΄), και Φύτρος (31΄) έστειλαν την ομάδα τους στα αποδυτήρια με 3-0.

Η επανάληψη απλώς έδωσε μεγαλύτερες διαστάσεις στη νίκη της Θύελλας. Στο 55΄ο Βλαβαιανός έκανε το 4-0, με τον ίδιο παίκτη να διπλασιάζει τα τέρματα του στο 58΄όπου έκανε το 5-0.8IRA LYGNOY EKO

Ο νεοαποκτηθέντας Γιαννόπουλος άνοιξε λογαριασμό με τη νέα του ομάδα αφού ήταν αυτός που διαμόρφωσε το τελικό 7-0, με τέρματα που πέτυχε στο 61΄και 67΄αντίστοιχα.

Πλέον η Θύελλα παίζει όλη τη χρονιά την επόμενη αγωνιστική, όπου υποδέχεται το Φιλώτι. Για την ομάδα του Καμαρίου ίσως να είναι αρκετός ακόμα και ο ένας βαθμός, αν η ομάδα της Νάξου δεν καταφέρει να πάρει τη νίκη στο Κυριακάτικο παιχνίδι κόντρα στο Πανθηραϊκό. Σε κάθε περίπτωση η ομάδα του Στέφανου Διονυσόπουλου θέλει στραβοπατήματα από Πανναξιακό και Φιλώτι για να είναι αυτή που θα περάσει στα μπαράζ.

Αναλυτικά η βαθμολογία ΕΔΩ.

Διαιτητές ήταν οι: Βακόνδιος, Βάιλας, Ζώρζος.

Θύελλα (Διονυσόπουλος): Κρητικός (54΄Αλεφραγκής), Κασουλάρι, Μπρίτσα, Κυριάκος, Λυγνός, Γιαννόπουλος, Βουλγαράκης (Μηνδρινός), Δαμίγος (46΄Λυγνός Λ.), Αρβανίτης, Φύτρος, Βλαβιανός.

ΠΑΣ Νάξου (Μαράκης): Χίκα, Λαγογιάννης, Πρωτονοτάριος, Πιταράς, Μαράκης, Καρούσης, Ζάκο, Πετρόπουλος, Παπαδόπουλος, Δεγαϊτας, Σκιαδάς.

Ανταπόκριση: Θωμάς Πάνου

THIELLA PAS GOALTHIELLA PAS GOAL1

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares