Σάββατο, 14 Φεβρουαρίου 2015 18:31

Πρόταση από το εξωτερικό στον Κωνσταντόπουλο

Δύο πολύ ενδιαφέρουσες προτάσεις συνεργασίας έχει δεχτεί σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες ο τεχνικός του Πανθηραϊκού Αλέξης Κωνσταντόπουλος.

KONSTANTOPOYLOS MIKRHΠιο αναλυτικά το τηλέφωνο του κ. Κωνσταντόπουλου χτύπησε λίγο πριν τις γιορτές με ομάδα του εξωτερικού να βολιδοσκοπεί της προθέσεις του νεαρού προπονητή, ώστε να εργαστεί για λογαριασμό της. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές ο κ. Κωνσταντόπουλος έκανε ταξίδι αστραπή τις ημέρες των γιορτών προκειμένου να συνομιλήσει με τους ιθύνοντες της ομάδας για ενδεχόμενη μελλοντική συνεργασία.

Φυσικά και προς αποφυγή παρεξηγήσεων δεν τίθεται θέμα στις σχέσεις Αλέξη Κωνσταντόπουλου και Πανθηραϊκού, καθώς ο ίδιος ο προπονητής έχει δηλώσει επανειλημμένα προσηλωμένος στους στόχους της ομάδας του, με την οποία θέλει να κατακτήσει το πρωτάθλημα και την άνοδο στην Γ΄Εθνική.

Τέλος όπως φαίνεται υπάρχει ακόμη μία ανοιχτή πρόταση, που προέρχεται από ΠΑΕ του κέντρου, η οποία θέλει να εντάξει τον Αλέξη Κωνσταντόπουλο στο τεχνικό της και να του αναθέσει τις ακαδημίες της.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares