Τρίτη, 17 Φεβρουαρίου 2015 19:50

Μεταγραφική βόμβα στην ομάδα των δημοσιογράφων.

Σαν βόμβες σκάνε τα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας των δημοσιογράφων που θα λάβει χώρα την Τετάρτη 25/2 στο 3ο Φιλανθρωπικό αγώνα μπάσκετ.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι οποίες προέρχονται μέσα από τους παλαίμαχους του Άρη Σύρου,έχουν θορυβηθεί τόσο, που οι προπονήσεις μερικές μέρες μπορεί να είναι και διπλές με το προπονητή της ομάδας Λευτέρη Λαζαρίνο, να σχεδιάζει τα συστήματα της ομάδας καθώς δεν ξέρει θα αντέξουν οι παίκτες του μπροστά σε τόση λάμψη.

Μετά τον Zeraw από τους Vegas η ομάδα των δημοσιογράφων ανακοίνωσε και το γνωστό μοντέλο Αλέξανδρο Παρθένη. Στο πλευρό του και συγκεκριμένα στην εξέδρα του γηπέδου θα βρίσκεται και η πρώην αθλήτρια του στίβου  και σύζυγος του, Κατερίνα Θάνου.

Γεννημένος το 1974, είναι μοντέλο, ηθοποιός και επιχειρηματίας. Συνεργάστηκε με τον Μιχάλη Ασλάνη και με τον Μάκη Tσέλιο ενώ είχε και δυο συμμέτοχες στο fashion week στο Μιλάνο. 

Ο Αλέξανδρος Παρθένης μπήκε στην τηλεόραση πρώτα ως παρουσιαστής και στη συνέχεια ως ηθοποιός.

Πρώτα συνήθισε τον τηλεοπτικό φακό μέσω του "Καλομελέτα Και Έρχεται" στον AΝΤ1 στο πλάι της Σοφίας Αλιμπέρτη και μετά πήρε το ρόλο του δικηγόρου στη "Μαρία Την Άσχημη". Το μοντέλο, έχει πρωταγωνιστήσει σε διαφημιστικές καμπάνιες , εκτός από τηλεοπτικός είναι και ηθοποιός του θεάτρου. Έχει παίξει στο θέατρο στο "Σεσουάρ Για Δολοφόνους"  και επίσης συνεργάστηκε 4 χρόνια στην καθημερινή τηλεοπτική σειρά του MEGA "Απαγορευμένη Αγάπη".

Οι ασχολίες του Αλέξανδρου Παρθένη τις ελεύθερες του ώρες είναι το μπάσκετ, η μουσική, η γυμναστική και η μαγειρική. 

Τα σημεία προπώλησης να είναι τα εξής: - A Club Sports Bar & Dinner (πλατεία Μιαούλη) - Πρατήριο καυσίμων ΕΚΟ (παραλία Ερμούπολης) - Κατάστημα Admiral (Πρωτοπαπαδάκη 7, Ερμούπολη) - Γυμναστήριο Μετάλλαξη (Ροζιά, Μάννα).  

Μην αργείτε λοιπόν... Κλείστε από τώρα τη θέση σας και βάλτε και εσείς ένα καλάθι ανθρωπιάς!

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares