Τετάρτη, 18 Φεβρουαρίου 2015 14:34

Συγχαρητήρια στους αθλητές από τον κ. Μαργαρίτη

Ο Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού και Έπαρχος Νάξου κ. Γιάννης Μαργαρίτης εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία συγχαίρει τους αθλητές της περιφέρειας που έλαβαν μέρος στο 29ο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου.

Προς

Τους Κυκλαδίτες και Δωδεκανήσιους αθλητές, που συμμετείχαν στο 29ο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου.

Αγαπητοί μας φίλοι και συντοπίτες,

Θέλω να σας εκφράσω τα πιο θερμά μου συγχαρητήρια για την συμμετοχή και τις επιδόσεις σας στα αγωνίσματα του 29ου Πρωταθλήματος Κλειστού Στίβου.
Η αθλητική σας επάρκεια, το αγωνιστικό σας φρόνημα, ο σεβασμός και η σωστή αντιμετώπιση των συναθλητών σας σε συνδυασμό με τις μεγάλες σας επιτυχίες, μας έκαναν όλους υπερήφανους για σας και μας έδωσαν πολύ μεγάλη χαρά.
Ο δυναμισμός, το πάθος σας για το καλό αποτέλεσμα και η αγωνιστικότητά σας, μας εμπνέουν και μας δίδουν ελπίδα για το μέλλον.
Πιστεύουμε σε σας, πιστεύουμε στην αγαθή επίδραση του αθλητισμού στην ανθρώπινη συμπεριφορά και στην συνεισφορά του στον πολιτισμό.
Ιδιαίτερα εκφράζω τα πιο θερμά μου συγχαρητήρια σ' εκείνους τους αθλητές, που διακρίθηκαν και μας χάρισαν υπερηφάνεια με τα χρυσά μετάλλια, που κατέκτησαν αλλά και τις άλλες επιτυχίες τους και τους υπόσχομαι ότι θα βρίσκομαι πάντα δίπλα τους, αρωγός στις προσπάθειές τους.

menidiatis giannias poster Xorigoi

Κατηγορία ΣΤΙΒΟΣ

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares