Παρασκευή, 20 Φεβρουαρίου 2015 14:41

Ο Σάκης Αρσενίου στον Φιλανθρωπικό

Συνεχίζονται οι ''μεταγραφές'' των καλλιτεχνών στην Σύρο, μετά τους Zeraw, Θάνου, Παρθένη, Κυανό έρχεται να καπαρώσει την θέση 4, ο ταλαντούχος τραγουδιστής Σάκης Αρσενίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες τις προσεχείς μέρες θα δημοσιευτούν κι άλλα ονόματα που θα επισκεφτούν το νησί μας για να συμμετάσχουν και εκείνοι σε αυτή την αξιέπαινη προσπάθεια των Παλαιμάχων του Άρη Σύρου και των ΜΜΕ του νησιού.

Ο Σάκης Αρσενίου γεννημένος στη Θεσσαλονίκη στις 19 Μαρτίου 1984 είναι η νέα έκπληξη στη νυχτερινή ζωή... Μεγάλωσε και έζησε στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης, δείχνοντας αρχικά μια ιδιαίτερη κλήση προς τον αθλητισμό. Ασχολήθηκε με το ποδόσφαιρο 9 χρόνια, περνώντας μάλιστα και από την ομάδα του Άρη. Παράλληλα με τον αθλητισμό, παρακολουθούσε μαθήματα για μπουζούκι και Βυζαντινή μουσική σε Ωδείο. Δεν τολμούσε όμως ποτέ να τραγουδήσει μπροστά σε κόσμο.

Η πρώτη εμφάνιση του Σάκη Αρσενίου έγινε στο Ρόδον της Ξάνθης, όπου ο όμορφος καλλιτέχνης βάζει τα δυνατά του να αναδείξει την ιδιαίτερη λαϊκή φωνή του. Το χειμώνα του 2007-2008 ξεκινάει τις εμφανίσεις του στο Caramela και συνεργάζεται με τον Πάνο Καλίδη και την Θέλξη. Συνεχίζει στο πλάι του Πάνου Καλίδη και την επόμενη σεζόν(2008-2009), έχοντας στο σχήμα και την Τζούλια Αλεξανδράτου.

"Ερωτοχτυπημένος"Το Caramela γίνεται το σπίτι του, η σκηνή του...η επιτυχία του! Το Σεπτέμβρη του 2009 κάνει μία δυνατή συνεργασία με την Κατερίνα Στανίση και τον Κυριάκο Κυανό, εκ των οποίων ο δεύτερος παραμένει πιστός φίλος και παρέα του στη πίστα μέχρι σήμερα. Εκείνη τη χρονιά κυκλοφορεί το πρώτο προσωπικό άλμπουμ του «Άνοιξα φτερά».Το 2010, το γλυκό παιδί από τη Θεσσαλονίκη κυκλοφορεί από την Heaven το single με τίτλο «Σαν την αγάπη μας δεν έχει», όπως επίσης και το άλμπουμ «Αμαρτία». Η δουλεία φτάνει αμέσως στην κορυφή και το κοινό τον λατρεύει.

"Τι Λες"Τον επόμενο χρόνο τραγουδάει στη πίστα με τον Γιώργο Τσαλίκη, τον Κυριάκο Κυανό και την Έλενα Μεταξά και το Caramela έχει γίνει πλέον σταθμός για τον Σάκη, ενώ τις ερχόμενες χρονιές (από το 2011-2013) το αντρικό τρίδυμο παραμένει και δίπλα τους έρχεται η Χρύσπα.Εν’ τω μεταξύ το διάστημα αυτό γνωρίζει και ερμηνευτικά μεγάλη επιτυχία καθώς σαρώνει τα ραδιόφωνα με τα κομμάτια του: «Αμαρτία», «Ερωτοχτυπημένος», «Τι λες», «Συγκεντρώσου» ,«προσευχή»,«οξυγόνο» «Συγκεντρώσου» «Πάνω κάτω»,«Δώσε πόνο» «Κόλαση ».

Το 2013, μετά από πολλά επιτυχημένα singles, ο Σάκης επιστρέφει με ένα δίσκο-εγγύηση που φέρει το τίτλο «Με κάποιον άλλον» και κυκλοφορεί από τα Παραπολιτικά. Δεν το βάζει κάτω ποτέ και ότι νέο, αποτελεί πρόκληση για τον όμορφο τραγουδιστή, ο οποίος τον Οκτώβριο του 2013 συμμετέχει στο Dancing With The Stars 4 και εντυπωσιάζει τα πλήθη με τις χορευτικές του ικανότητες.

Θα είναι και ο Αρσενίου στην Σύρο...Εσύ;Κλείστε θέση ....Που ξέρετε καμιά φορά μπορεί να πιάσουν και τα μικρόφωνα...

Βάλετε ένα καλάθι ανθρωπιάς την Τετάρτη 25/2 στο 3ο Φιλανθρωπικό αγώνα μπάσκετ.

Σημεία προπώλησης : - A Club Sports Bar & Dinner (πλατεία Μιαούλη) - Πρατήριο καυσίμων ΕΚΟ (παραλία Ερμούπολης) - Κατάστημα Admiral (Πρωτοπαπαδάκη 7, Ερμούπολη) - Γυμναστήριο Μετάλλαξη (Ροζιά, Μάννα). 

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares