Τρίτη, 24 Φεβρουαρίου 2015 15:40

Νέα αποχώρηση διαιτητή… στον Πειραιά ο Βάιλας

Η φυγή των Κυκλαδιτών διαιτητών συνεχίζεται, καθώς μετά την αποχώρηση του Γιάννη Κουζούμη για την Ένωση του Πειραιά και ο Γιάννης Βάιλας πήρε τον δρόμο για τον σύνδεσμο του μεγαλύτερου λιμανιού της χώρας.

VAILAS STON PEIRAIAΟ Σαντορινιός διαιτητής, που συγκαταλέγεται σε αυτούς που δεν μας είχαν απασχολήσει με τα λάθη τους, ύστερα από αίτημα που υπέβαλε στην ΕΠΣ Κυκλάδων μεταπήδησε στην Ένωση του Πειραιά, όπου με κινήσεις αστραπή έπαιξε και το πρώτο του παιχνίδι ως επόπτης στην Α΄ Κατηγορία μεταξύ του Αετού Κορυδαλλού και του ΑΟ Καστέλας [βλ. φωτο], που έληξε ισόπαλο χωρίς τέρματα και έγινε την Κυριακή

Την τριάδα που είχε θετικότατη παρουσία συμπλήρωσαν οι: Τζαουβέλας και Ζερβάκης.

KOYZOYMIS STON PEIRAIAΠαιχνίδι όμως έπαιξε και ο έτερος Κυκλαδίτης Γιάννης Κουζούμης που αισίως έφτασε τα 8 παιχνίδια στον Πειραιά. Ο Παριανός διαιτητής ήταν βοηθός και μαζί με τους Ορφανό και Σγάντζο διαιτήτευσαν το Φαληρικός – Αμφιάλη 1-0 [βλ. φωτο].

Πλέον η «αιμορραγία» που συντελείται στην Κυκλαδίτικη διαιτησία εγείρει πολλά ερωτήματα, καθώς βλέπουμε ότι ο χώρος απαξιώνεται καθημερινά και μερίδα διαιτητών αποχωρεί για άλλες ενώσεις αναζητώντας «καλύτερες» και πιο ισόνομες συνθήκες στο αντικείμενο τους, με το χειρότερο σενάριο να είναι προ των πυλών καθώς υπάρχουν σκέψεις για περαιτέρω αποχωρήσεις.

Φυσικά από όσα γνωρίζουμε όσοι αποχωρούν δεν κλείνουν καμία πόρτα όσον αφορά την επιστροφή τους, η οποία όμως όπως ανεπισήμως ακούγεται θα πρέπει να συνοδευτεί με σημάδια προόδου στον χώρο.

Και για να μην φανούμε μηδενιστικοί θα πρέπει να αναγνωρίσουμε και κάποια θετικά βήματα της Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΠΣ Κυκλάδων, όπως είναι αυτό της ανάδειξης τον Μουτάφη και Νομικού, οι οποίοι θα έχουν την ευκαιρία να αξιολογηθούν για την συμμετοχή τους στην Γ΄Εθνική, όπως και κάποια μαθήματα που έγιναν σε Μήλο, Μύκονο, Σύρο και Νάξο, από όπου θα αναδειχθούν κάποια νέα παιδιά στον χώρο.

Το ερώτημα είναι αρκούν αυτές οι κινήσεις;

Κατηγορία ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares