Τρίτη, 24 Φεβρουαρίου 2015 20:52

Με πέναλτι που... άναψε φωτιές ο Παμμηλιακός λύγισε 1-0 τον Πανσιφναϊκό

Σε ένα ματς που οι δύο αντίπαλοι ήταν τελείως αδιάφοροι βαθμολογικά και το πρώτο του ημίχρονο το φανέρωνε και με το παραπάνω, ένα σφύριγμα έβαλε φωτιά στα πάντα.

MHLOS 2014-2015Ήταν το 54ο λεπτό όταν ο Τσιριγωτάκης ξεκίνησε ένα σλάλομ μπαίνοντας στην περιοχή, έπεσε και ο διαιτητής της συνάντησης έδειξε την άσπρη βούλα. Ένα πέναλτι που πολύ απλά δεν υπήρξε ποτέ και που δυστυχώς έμελλε να είναι αυτό που θα έκρινε το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα μεταξύ του Παμμηλιακού και του Πανσιφναϊκού στο Δημοτικό Στάδιο Μήλου. Ήταν ένα ατυχές σφύριγμα του κατά τ’άλλα αλάνθαστου Γιώργου Μαθιουδάκη.

Ο Αχμέτ Ταϊφούρ παρά τις προτροπές των παιχτών της Σίφνου να το στείλει άουτ άνοιξε το σκορ για τους κόκκινους. Ο Παμμηλιακός μάλιστα κέρδισε και δεύτερο πέναλτι στο 75ο λεπτό (καθαρό αυτή τη φορά σε ανατροπή του Σίδερη), στο οποίο όμως ο Σάντα αυτή τη φορά είδε τον εκπληκτικό Νίκο Κάραβο να το αποκρούει στην δεξιά του γωνία! Η ομάδα της Μήλου είχε δοκάρι με τον ίδιο παίχτη στο 85’ (η μπάλα τράνταξε το οριζόντιο και έσκασε με δύναμη στο τερέν έξω από την γραμμή) και ένα γκολ που σωστά ακυρώθηκε ως οφσάιντ στο 65’. Αποτέλεσμα όλων αυτών ήταν το πέναλτι, για το οποίο δικαίως «φωνάζουν» στον Πανσιφναϊκό, να κρίνει την αναμέτρηση και να συνηγορεί ουσιαστικά σε αλλοίωση του τελικού αποτελέσματος.

Στον υπόλοιπο αγώνα ο Παμμηλιακός είχε την σαφή υπεροχή, ευκαιρίες και το χαμένο πέναλτι που θα μπορούσαν να διευρύνουν το σκορ, κάτι που δεν έγινε... Ο Πανσιφναϊκός μάλιστα θα μπορούσε να ισοφαρίσει λίγα λεπτά μετά το γκολ-πέναλτι της Μηλέικης ομάδας με ένα εντυπωσιακό γυριστό ψαλίδο του Χρήστου Σαβιολίδη που πέρασε ελάχιστα άουτ πάνω και δεξιά από την εστία του σταθερού Θέμη Ζούλια, που έπαιξε για πρώτη φορά βασικός φέτος. Η ομάδα της Σίφνου έβγαλε εγωισμό στο παιχνίδι της και ανέβασε κατακόρυφα την απόδοση της μετά το γκολ που δέχτηκε, καταφέρνοντας να κερδίσει εν τέλει τις εντυπώσεις από ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι με τον πρωτοπόρο του ομίλου Παμμηλιακό.

pammiliakos-pansifnaikos-24-2-2015-1

SIFNOS XORHGOI 2014 GRIGOROΟ Παμμηλιακός με αυτήν την νίκη, έστω με τον τρόπο που προήρθε, έκανε το 9 στα 9 και δεν μπορεί κανένας να αμφισβητήσει την επάξια κατάκτηση της κορυφής στον β’ όμιλο. Η ομάδα της Μήλου παρατάχθηκε με αρκετές απουσίες καθώς απουσίαζαν οι: Αϊβαλιώτης, Μάνη, Μάλλης, Μήτση, Κυρίτσης, Πάντος, Δρίλης αλλά και ο Σίδερης στο α’ ημίχρονο. Είχε επίσης παίχτες οι οποίοι ήταν σαφώς ανέτοιμοι και επηρεασμένοι από την αγωνιστική απραξία αλλά και ένα σχήμα λίγο παράδοξο με τον αριστεροπόδαρο Πουλάκη δεξί μπακ, τον Αχμέτ αριστερό μπακ (μάλλον από λύση ανάγκης καθιερώνεται), τον Σοσόλι αριστερό χαφ και τον Καλέση (που θα μπορούσε να καλύψει την θέση του δεξιού μπακ) στα χαφ.

Εξαιρετικοί οι Ρούκης και Κουλακιώτης δεν αντιμετώπισαν το παραμικρό πρόβλημα στις υποδείξεις τους.

Με το σφύριγμα της λήξης υπήρξε ένταση με τον προπονητή του Παμμηλιακού να είναι σε έξαλλη κατάσταση με παίχτες του Πανσιφναϊκού που ήρθε σε κόντρα, με τον πρόεδρο του συλλόγου και με τον διαιτητή (!)... Τα όσα έγιναν στην «φυσούνα» (τρόπος του λέγειν καθώς δεν υπάρχει τέτοια στο γήπεδο της Μήλου) θυμίζουν παρωδία και είναι λυπηρά με τον εν εξάλλω καταστάση κ. Γκούτζα...

Οι συνθέσεις των ομάδων

Παμμηλιακός (Γκούτζας): Ζούλιας, Πουλάκης, Αχμέτ, Ατανάσοφ, Στεφανή, Καραπετσάνης, Καλέσης (68’ Μαυρογιάννης), Τσιριγωτάκης (73’ Ντερμεντζίεφ), Καμακάρης (57’ Σίδερης), Σάντα, Σοσόλι.

Πανσιφναϊκός (Φράγκος): Κάραβος, Λεμπέσης Σ., Λεμπέσης Γ. (88’ Μαστρόκαλος), Ζάσκας, Ζαμπέλης, Ατσόνιος (83’ Κολαράκης), Γκούμας, Σαβιολίδης, Γεωργούλης (72’ Σαίλοβιτς), Μαυρογιάννης

Αναλυτικά η τελική βαθμολογία του β’ ομίλου με τον Παμμηλιακό να έχει έναν αγώνα λιγότερο, αυτόν στη Σύρο με αντίπαλο τον Αίαντα, ο οποίος με την ισοπαλία που απέσπασε στην Πάρο (1-1 με τον ΑΟ Πάρου) παρέμεινε στο παιχνίδι της δεύτερης θέσης αν και μόνο κερδίσει στο εξ’ αναβολής παιχνίδι την ομάδα της Μήλου.

Μικρά από τη Μήλο

-Απογοητευτική η εικόνα για μία ακόμα φορά φέτος στις κερκίδες του Δημοτικού Σταδίου Μήλου με λιγότερους από 100 φίλους του Παμμηλιακού να δίνουν το παρόν στον τελευταίο εντός έδρας αγώνα της ομάδας στην πρώτη φάση του πρωταθλήματος. Ο Παμμηλιακός περιμένει πολλά από τον κόσμο του στην τελική φάση των μπαράζ που φέτος είναι προγραμματισμένη να γίνει με διπλά παιχνίδια.

-Ραγδαίες εξελίξεις αναμένονται στα διοικητικά του Παμμηλιακού με τη ρήξη του προέδρου Μιχάλη Βαμβακάρη με τον προπονητή της ομάδας Ζαχαρία Γκούτζα να έχει φτάσει πια στα άκρα και να μην μαζεύεται... Οι δύο άντρες ήρθαν σχεδόν στα χέρια με τη λήξη του αγώνα. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο πρόεδρος του συλλόγου είναι έτοιμος να αποχωρήσει οριστικά από την θέση του στις επερχόμενες εκλογές που πλέον αναμένονται με μεγάλο ενδιαφέρον στη Μήλο. Το κλίμα έχει χαλάσει στον Παμμηλιακό με κάποιους παίχτες οι οποίοι ήρθαν με άλλη διάθεση το καλοκαίρι να ετοιμάζονται ήδη για άλλες πολιτείες...

Διοίκηση του Πανσιφναικού Α.Σ. εκφράζει της θερμές ευχαριστίες της στην Διοίκηση του Παμμηλιακού και προσωπικά στον πρόεδρο του σωματείου κ. Βαμβακάρη Μιχαήλ, για την άψογη φιλοξενία της αποστολής της ομάδος μας κατά τη μετάβαση της στο νησί της Μήλου.

-Τα «Μηλέικα Νέα» και το «Sport Cyclades» επεξεργάζονται το βίντεο με τα καλύτερα στιγμιότυπα του αγώνα.

Δείτε εδώ... περισσότερες φώτος απο την Μήλο!

pammiliakos-pansifnaikos-24-2-2015-2

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Τάσος Βενιζέλος

Kαθημερινή ενημέρωση με ειδήσεις από τη Μήλο

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares