Παρασκευή, 27 Φεβρουαρίου 2015 00:14

Πιάνουν δουλειά ΑΟ Μυκόνου και Ατρόμητος

Ένα τριήμερο γεμάτο ποδοσφαιρική δραστηριότητα έρχεται στην Μύκονο, όπου από σήμερα εγκαινιάζεται και επίσημα η νέα μεγάλη συνεργασία του ΑΟ Μυκόνου με μία από τις μεγαλύτερες ακαδημίες της χώρας όπως είναι αυτή της ΠΑΕ Ατρόμητος.

Αντιπροσωπεία της Αθηναϊκής ΠΑΕ με επικεφαλής τον Υπεύθυνο Σχολών Τόλη Αποστόλου βρίσκεται ήδη από σήμερα στο κοσμοπολίτικο νησί, όπου από αύριο ξεκινάνε οι εργομετρικές μετρήσεις, τα τεχνικά μαθήματα από τον Υπεύθυνο Θανάση Σερπάνο ενώ οι τερματοφύλακες θα δουλέψουν μαζί με τον προπονητή Τάκη Γιαταγανάκη και ενδιάμεσα θα γίνονται τα δοκιμαστικά παιχνίδια των κυκλαδίτικων ταλέντων, που θα είναι χωρισμένα σε ηλικιακές κατηγορίες.

Περίπου 90 παιδιά από τη Μύκονο και 10 από τις υπόλοιπες Κυκλάδες θα μπουν στο μικροσκόπιο των ανθρώπων του Ατρόμητου, με τον υπεύθυνο των ακαδημιών και προπονητή του ΑΟ Μυκόνου, μαζί με το επιτελείο του να έχουν προετοιμάσει το έδαφος για μία οργανωτικά άψογη αξιολόγηση.

Το πρόγραμμα ξεκινάει επίσημα από αύριο το πρωί με το ενημερωτικό σεμινάριο των προπονητών από τον Υπεύθυνο Βαγγέλη Μπεκρή.

Το Σάββατο το πρόγραμμα κλείνει με την επίσημη συνέντευξη τύπου που θα είναι το επιστέγασμα αυτής της συνεργίας, η οποία θα πρέπει να σημειωθεί ότι ήταν και ο διακαείς πόθος ενός ανθρώπου που δουλεύει ακούραστα για το καλό του Μυκονιάτικου και κατ επέκταση Κυκλαδίτικου ποδοσφαίρου που δεν είναι άλλος από τον πρόεδρο του ΑΟ Μυκόνου Αλέξανδρου Κουκά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

 

Το πρόγραμμα

 
ATR AFISA PROGRAMMA ME ATROMHTO
Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares