Παρασκευή, 27 Φεβρουαρίου 2015 13:04

Ο Καλύτερος θα πανηγυρίσει

Δεν χωράνε προγνωστικά σε τελικούς, με την καλύτερη σε απόδοση ομάδα να είναι αυτή που θα πανηγυρίσει τον 33ο τίτλο του Κυπελλούχου Κυκλάδων κατά τον τεχνικό του Πανναξιακού Γιώργο Προμπονά.

Ο τεχνικός του Πανναξιακού Γιώργος Προμπονάς δεν θα έχει στην διάθεση του τον μέσο Σέμε Κρισίλντι που είναι τιμωρημένος, ενώ τα προβλήματα δεν σταματούν εκεί αφού αμφίβολοι για τον τελικό θα είναι και οι: Κατσούδας, Κούτρος και Βαθρακοκοίλης που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών και η συμμετοχή τους θα κριθεί την τελευταία στιγμή.

Ο ίδιος χαρακτήρισε τον τελικό ως ένα νοκ άουτ παιχνίδι που όλα τα αποτελέσματα είναι πιθανά και πρόβλεψε ότι η ομάδα που θα παίξει καλύτερο ποδόσφαιρο θα είναι αυτή που θα πανηγυρίσει τον τίτλο:

«Είναι ένα παιχνίδι γιορτή για τις Κυκλάδες σε αυτόν τον θεσμό είναι οι καλύτερες ομάδες βάση των αποτελεσμάτων που έφεραν και δίκαια έφτασαν στον τελικό.

Πιστεύω ότι θα γίνει ένα κάλο παιχνίδι για τον κόσμο που θα έρθει στο γήπεδο και ο καλύτερος θα κερδίσει.

Στα νοκ άουτ παιχνίδια δεν υπάρχουν φαβορί πρέπει να αποδείξεις ότι παίζεις καλό ποδόσφαιρο και έτσι κερδίζεις.

Σίγουρα οι συριανές ομάδες έχουν ιστορία και υποδομές και αυτό μετράει.

Όσον αφορά εμάς το κύπελλο μα ενδιέφερε άμεσα και καταφέρουμε να φτάσουμε στον τελικό και αυτό που απομένει είναι να υποδείξουμε ότι το αξίζαμε».

naxos like home1  NAXOS MAYROS 

 

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares