Παρασκευή, 27 Φεβρουαρίου 2015 16:19

Υπό διάλυση ο Μαρπησσαϊκός

Υπό διάλυση βρίσκεται ο Μαρπησσαϊκός αφού μετά τις παραιτήσεις στελεχών της διοίκησης, παρελθόν αποτελούν και προπονητές του σωματείου.

Παραίτηση έκπληξη Περαντινού!

Την παραίτηση της από τον σύλλογο του Μαρπησσαϊκού κατέθεσε πριν μερικές μέρες η δραστήρια παράγοντας του παριανού συλλόγου κ. Μαρία Περαντινού.

Η Περαντινού που έχει συνδυάσει το όνομά της με το Μπάσκετ των «παριανών», φεύγει από την ομάδα σε ένα κρίσιμο σταυροδρόμι για τον σύλλογο, κλονίζοντας συθέμελα το τμήμα του μπάσκετ που περνάει δύσκολες μέρες αφήνοντας στην ουσία μόνο του τον προπονητή της ομάδας κ. Μουρογιάννη που και αυτός σύμφωνα με πληροφορίες μας μένει μέχρι νεωτέρας.

Παρελθόν και ο Κληρονόμος

Ο προπονητής των Ακαδημιών Σταύρος Κληρονόμος αποτελεί από χτες παρελθόν από τους Μαρπησσαίους αφήνοντας «ορφανό» το τμήμα ποδοσφαίρου.

 

 

Το πολύ κακό κλήμα που επικρατεί στον Μαρπησσαϊκό, έχει επηρεάσει όλα τα τμήματα του συλλόγου. Σε όλα τα ματς τα σκορ ξεφεύγουν και δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις που οι αντίπαλες ομάδες αναγκάζονται σε fareplay κατεβάζοντας από νωρίς ταχύτητα.

Αρκετοί είναι οι αθλητές που σταμάτησαν ή έφυγαν για διάφορους λόγους. Πρόσφατα η ομάδα νέων ποδοσφαίρου κατέβασε αποστολή με οχτώ (8) παίκτες, αγωνιζόμενη τελικά με 11 αφού δανείστηκε τρείς νεαρούς από την εξέδρα!!!

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΝΕΑ
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Το party του ΑΟΠ Στην τελική ευθεία [pics] »

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares