Σάββατο, 28 Φεβρουαρίου 2015 10:44

Κυριακή με μπαράζ

Τους δύο αγώνες μπαράζ με τους οποίους θα συμπληρωθούν οι κενές θέσεις που οδηγούν στην φάση των "οκτώ" περιλαμβάνει το πρόγραμμα της δωδέκατης εβδομάδας του "Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ Basketball League 2014 - 2015".

 

Το πρώτο τζάμπολ θα γίνει μεταξύ του Αετού 2 και των Sacramento King's Landing, οι οποίοι έχασαν την ευκαιρία να πάρουν το απευθείας εισιτήριο για την οκτάδα στο τελευταίο τους παιχνίδι και τώρα καλούνται να ξεπεράσουν τους εαυτούς τους απέναντι σε μια ομάδα που βρίσκεται σ' εξαιρετική κατάσταση προερχόμενη μάλιστα από δύο εμφατικές νίκες.
Στο άλλο παιχνίδι, το λιμεναρχείο που ουσιαστικά... διάλεξε για αντιπάλους του τους Λύκους, κερδίζοντας τους Sacramento την προηγούμενη αγωνιστική, ευελπιστεί να περάσει ένα εύκολο απόγευμα, αλλά το έργο των παικτών του μόνο εύκολο δεν θα είναι. Μπορεί οι Λύκοι να μην έχουν το ρόστερ και την αγωνιστική ετοιμότητα του Αετού 2, όμως έχουν αποδείξει έως τώρα πως αν βρεθούν στη μέρα τους έχουν τη δυνατότητα να κάνουν τη... ζημιά κόντρα σε οποιονδήποτε αντίπαλο.
Αναλυτικά το πρόγραμμα της δωδέκατης εβδομάδας έχεις ως εξής:

 

ΚΥΡΙΑΚΗ 1/3/2015
ΑΓΩΝΕΣ ΜΠΑΡΑΖ
Αετός 2 - Sacramento King's Landing (15:30)

 

Λιμεναρχείο - Λύκοι(17:15)

 

 

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares