Κυριακή, 01 Μαρτίου 2015 06:38

Στα μπαράζ Α.Ο. Σύρου -Φωνάζει η Άνω Μερά

 

Α.Ο. Σύρου νίκησε με 3-1 την Άνω Μερά και από χθες βρίσκεται στα μπαράζ του πρωταθλήματος.

 

Φωνάζει η Άνω Μερά

 

Ένα γεμάτο παιχνίδι είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι περίπου 200 φίλαθλοι που βρέθηκαν στην εξέδρα του γηπέδου της Άνω Σύρου για να παρακολουθήσουν από κοντά το ντέρμπι μεταξύ του Α.Ο. Σύρου και της Άνω Μεράς.

Η ομάδα της Σύρου επικράτησε με 3-1, όμως οι φιλοξενούμενοι φωνάζουν δίκαια για τη φάση στο 40' όταν ο Τουρέ αποβλήθηκε χωρίς... λόγο από τον διαιτητή κ. Ζαράνη. Αρχικά έγινε ένα φάουλ πάνω στον Μπαλόπιτα από τον Γιόγιο, όμως ο διαιτητής της αναμέτρησης είδε λάθος και την "πλήρωσε" λάθος παίκτης.

Γενικά το παιχνίδι ήταν καλό, κυρίως στο δεύτερο μέρος, όπου είχε 4 γκολ, δύο πέναλτι και δύο αποβολές.

Η ομάδα του Μάκη Βαρθαλίτη μετά τη νίκης αυτή, θα βρεθεί απευθείας στα μπαράζ του πρωταθλήματος και θα έχει την ευκαιρία να πάρει μία από τις δύο θέσεις των ημιτελικών και να διεκδικήσει στη συνέχεια το πρωτάθλημα.

Άτυχη η... Άνω Μερά

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς, αφού η Μύκονος με τον Τσάλμα στο 3' έχασε μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ, αφού Συριανός και δοκάρι στέρησαν το τέρμα για τους φιλοξενούμενους. Οι Μυκονιάτες ήταν αυτοί που πατούσαν καλύτερα στο πρώτο 25λεπτο του αγώνα, είχαν τον έλεγχο και έφτασαν πολύ κοντά στο γκολ.

Από την πλευρά του ο Α.Ο. Σύρου στο πρώτο μισάωρο δεν μπορούσε με τίποτα να κρατήσει την μπάλα, αφού οι παίκτες του έκαναν το ένα λάθος μετά το άλλο. Στο μισάωρο οι Συριανοί προσπάθησαν να ισορροπήσουν τ ματς και να αποκτούν μικρή υπεροχή μετά την αποβολή του Τουρέ στο 40'.

Της γύρισε την πλάτη η... τύχη

Οι φιλοξενούμενοι αν και ήταν αριθμητικά πιο λίγοι εντός του αγωνιστικού χώρου ήταν αυτοί που έφτασαν πολύ κοντά στο γκολ στο δεύτερο ημίχρονο, αφού ο Γιόγιος από τα έντεκα βήματα δεν κατάφερε να στείλει στα δίχτυα του Συριανού, αφού η μπάλα σταμάτησε στο δεξί κάθετο δοκάρι της ομάδας της Σύρου.

Στην αμέσως επόμενη επίθεση ο Σέχου με σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής άνοιξε το σκορ για τον Α.Ο. Σύρου.

Το παιχνίδι λίγο έλλειψε να χαλάσει, όταν μετά την επίτευξη του γκολ, οι παίκτες των δύο ομάδων πιάστηκαν στα χέρια. Ο κ. Ζαράνης απέβαλε από τον αγωνιστικό χώρο τους Τσάλμα και Μουράϊ, με αποτέλεσμα η Άνω Μερά να μείνει με 9 και ο Α.Ο. Σύρου με 10.

Καθάρισε ο Ραμπαβίλας

Ο Παναγιώτης Ραμπαβίλας μετά από ωραία πάσα του Παπαδάκη πίσω από τη σέντρα και ατομική ενέργεια έκανε το 2-0 για την ομάδα της Σύρου και ο ίδιος παίκτης από τα έντεκα βήματα έγραψε το τελικό 3-1. Από την πλευρά τους οι φιλοξενούμενοι το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν σε 2-1 με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ντιαϊέ.

ΑΟ Σύρου: Συριανός, Μανουδάκης, Κόκκαλης (90"+ Αργυρόπουλος), Παπαδάκης, Μαραγκός (87' Δημητρακόπουλος), Μπαλόπητας, Καπλάνης (90'+ Χατζησταυρίδης), Μουράι, Ραμπαβίλας, Άλντο, Ξυγκάκης.

Άνω Μερά: Πουλάκης, Μπούμπουρης, Κουτσούκος, Τσελάι, Κεκελής, Γιόγιος, Κουκάς, Ντιαέ, Τουρέ, Τσάλμας, Δήμας (στο Β' ημίχρονο έπαιξαν και οι Κεραμιδάς, Ρεπάι, Ασημομύτης Ν.).

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares