Κυριακή, 01 Μαρτίου 2015 07:36

Βαθμούς και εντυπώσεις μοιράστηκαν Αίαντας και Παμμηλιακός.

Βαθμούς και εντυπώσεις μοιράστηκαν Αίαντας Σύρου και Παμμηλιακός.

Το έπαιξε στα ίσα.

Ισόπαλο 1-1 έληξε το παιχνίδι του Αίαντα Σύρου με τον Παμμηλιακό, κι έτσι η ομάδα της Σύρου τερμάτισε τρίτη στην βαθμολογία και ο Α.Ο. Πάρου δεύτερος.

Η ομάδα της Μήλου αν και αδιάφοροι βαθμολογικά έπαιξε το ματς στα ίσα, αφού δεν ήθελε σε καμία περίπτωση να αφήσει σκιές ότι βρέθηκε στη Σύρο, μόνο για τη συμμετοχή.

Ήταν καλύτεροι κατά τη μεγαλύτεροι διάρκεια του αγώνα, έφτασε περισσότερες φορές κοντά στο γκολ και ισοφαρίστηκε στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων.

Γενικά βέβαια το παιχνίδι αν και κρίσιμο για την ομάδα της Σύρου, αρκετά κακό, αφού ειδικά στο πρώτο μέρος μετρήσαμε όλες κι όλες 3 φάσεις οι οποίες ήταν υποψίες για γκολ.

Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός κάπως άλλαξε και όσοι βρέθηκαν στην εξέδρα του γηπέδου της Άνω Σύρου είδαν ένα σχετικά μέτριο παιχνίδι.

Ο Καμακάρης στο 80' με ωραίο πλασέ έκανε το 0-1 για την ομάδα της Μήλου, ενώ προηγουμένως (52') είχε ακυρωθεί τέρμα των φιλοξενουμένων.

Οι παίκτες του Γιώργου Ρούσσου αν και προσπάθησαν να πάρουν κάτι καλό από το παιχνίδι με την Μήλο, το μόνο που κατάφεραν ήταν να ισοφαρίσουν στο 95' με τον Λούσα και να πάρουν τον βαθμό της ισοπαλίας.

Τώρα, ο Ajax θα βρεθεί αντιμέτωπος με την Άνω Μερά και οι δύο αυτές ομάδες θα διεκδικήσουν την μία θέση που έχει απομείνει για να συμπληρωθούν οι οκτώ που θα διεκδικήσουν το πρωτάθλημα. Λογικά το ματς αυτό θα γίνει στην Τήνο, αφού η προκήρυξη προβλέπει το παιχνίδι μπαράζ να γίνεται σε ουδέτερο γήπεδο.

Ajax Σύρου: Βαμβακούρης, Δημόπουλος, Βαμβακούσης, Αργυρός, Καμπάνης, Καριμάλης, Καφτηράνης, Λούσσας, Μουλίδης, Ρούσσος Γ., Δεναξάς.

Αναπληρωματικοί: Σαλτζετάκης, Κουκούλης, Δεναξάς Β., Καρποδίνης, Φωτεινιάς, Γεράρδης, Μασούρας.

Παμμηλιακός: Αϊβαλιώτης, Πουλάκης, Αχμέτ, Ατανάσοφ, Σιδέρης, Καραπετσάνης, Μαυρογιάνης, Τσιριγωτάκης, Καμακάρης, Ντερμεζίεφ, Σοσόλι.

Αναπληρωματικοί: Σάντα, Καλέσης, Στεφανή, Κυρίτσης.

Ajax-pammiliakos-28-2-2014-1

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares