Κυριακή, 01 Μαρτίου 2015 20:57

Έσπασε την "κατάρα" ο ΑΟ Σερίφου. 4-1 τον Νηρέα

Σε ένα ματς χωρίς βαθμολογική σκοπιμότητα, ο ΑΟ Σερίφου σημείωσε την πρώτη του εντός έδρας νίκη στην ιστορία του με το ευρύ 4-1 επί του Νηρέα.

Σε αυτό συντέλεσαν οι πολλές απουσίες του αντιπάλου αλλά και το πάθος για τη νίκη μιας και το συγκρότημα του Μιχάλη Παλαιού, έδηξε αυτή την φορά να πιστεύει σε αυτή.

Φάσεις και γκολ…

SERIFOS NEW 2014Η πρώτη αξιόλογη φάση σημειώθηκε στο 2ο μόλις λεπτό με τον Ανδρέα Βαλσαμάκη να βρίσκεται τετ α τετ με τον Ρούσσο όμως το σουτ που επιχείρησε αποκρούστηκε από τον νεαρό πορτιέρο.

Γκολ… Στην δεύτερη του ευκαιρία ο ΑΟΣ άνοιξε το σκορ με τον Λιβάνιο Μαρίνο στο 14ο λεπτό όταν έπειτα από παράλληλη μπαλία του Παρίση ο Λιβάνιος με πλασέ έκανε το 1-0.

Ο Νηρέας αντέδρασε στο 16ο λεπτό με σουτ του Χατζία μέσα από την μεγάλη περιοχή, αναγκάζοντας τον Ζαχαρία με σπουδαία επέμβαση.

Γκολ… Στο 22ο λεπτό ο Λιβάνιος Μαρίνος έκλεψε την μπάλα λίγο έξω αριστερά την μπάλα από ασυνεννοησία των αμυντικών του Νηρέα μπήκε μέσα στην μεγάλη περιοχή, πάσαρε στον Ρεβίνδη Κώστα και αυτός με πλασέ έκανε το 2-0

Ο Τσιόπουλος προσπάθησε να μειώσει στο 24ο λεπτό όμως το σουτ έφυγε λίγο πάνω από τα δοκάρια του Ζαχαρία.

Στο 26ο λεπτό ο Ρώτας γέμισε στην περιοχή του Νηρέα σημαδεύοντας το κεφάλι του Βαλσαμάκη Κοσμά ο οποίος έστειλε την μπάλα άουτ.

Γκολ… Στο 32ο λεπτό ο Νηρέας μείωσε το σκορ όταν έπειτα από εκτέλεση φάουλ (σαν κόρνερ) του Μπαρμπαρήγου βρήκε στο 2ο δοκάρι το κεφάλι του Τσενάϊ και αυτός δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 2-1.

Γκολ… Όμως ο ΑΟ Σερίφου αντέδρασε πολύ γρήγορα όταν ο Αδελιανάκης εκμεταλλεύτηκε το λάθος γύρισμα των αμυντικών του Νηρέα και αφού πέρασε και τον τερματοφύλακα από αρκετά πλάγια και δεξιά, πλάσαρε σωστά κάνοντας το 3-1 μέσα σε ξέφρενους πανηγυρισμούς στο 34ο λεπτό.

serifos-nireas-1-3-2015-1

Στο 39΄νέα ευκαιρία για τον ΑΟ Σερίφου με τον Ρεβίνδη Κώστα να στέλνει την μπάλα λίγο άουτ έπειτα από εκτέλεση φάουλ.

Ο Κορτιάνος στο 42’ απείλησε με χτύπημα φάουλ τον Ζαχαρία ο οποίος απέκρουσε σε κόρνερ.

Στο 44’ ο νεοεισελθόν Μουστάκας Ανδρέας με δυνατό σουτ ανάγκασε τον Ρούσσο σε απόκρουση.

Στην επανάληψη πάλι ο ίδιο παίκτης έστειλε την μπάλα λίγο άουτ στο 56ο λεπτό.

Ο Κορτιάνος στο 58’ διείσδυσε στη μεγάλη περιοχή και το δυνατό σουτ που επιχείρησε ανάγκασε τον Ζαχαρία σε εντυπωσιακή απόκρουση.

Δύο λεπτά αργότερα ο Χατζία έχασε την ευκαιρία να μειώσει όταν με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο δοκάρι του Ζαχαρία.

Στο 64΄ο Παρίσης έπειτα από κλέψιμο τροφοδότησε τον Ρώτα όμως το σουτ του έφυγε άουτ.

Νέο λάθος στο 71’ από τους αμυντικούς του Νηρέα εκμεταλλεύτηκε ο Λιβάνιος όμως το πλασέ του έδιωξε πάνω στην γραμμή του τέρματος ο Τσενάϊ.

Γκολ… στο 73’ ο ΑΟ Σερίφου σημείωσε το 4ο του τέρμα όταν έπειτα από κόρνερ ο Ρούσσος έχασε την μπάλα μέσα από τα χέρια του και ο Βαλσαμάκης Κοσμάς δεν δυσκολεύτηκε με κεφαλιά να κάνει το 4-1.

Το τελευταίο τέταρτο ήταν πλέον διαδικαστικού χαρακτήρα. Το τελικό σφύριγμα του κ Ζαράνη βρήκε τους παίκτες του ΑΟ Σερίφου να πανηγυρίζουν την πολυπόθητη νίκη.

Χωρίς προβλήματα το διαιτητικό τρίο των κ.κ. Ζαράνη, Αγγέλου και Τσιριγώτη.

Αρκετός και πάλι ο κόσμος γύρο από τον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου.

ΑΟ Σερίφου: (Παλαιός Μ.), Ζαχαρίας Ν., Γεροντάρης Ι., Μποφίλιος Ι., Βαλσαμάκης Κ., Ρεβίνδης Ν., Βαλσαμάκης Α., Ρώτας Β. (86’ Γαβριήλ Π.), Αδελιανάκης Γ. (63’ Ράμπιας Ι.), Παρίσης Κ., Λιβάνιος Μ., Ρεβίνδης Κ. (42’ Μουστάκας Α.), Μουστάκας Α.

Νηρέας: (Παπαδάκης Μ.), Ρούσσος Δ., Κότσαρης Χ., Σκεπαρνιάς Α., Τσενάϊ Κ., Μπαρμπαρήγος Π., Τσιόπουλος Ι., Τσούκε Α. (55’ Κυτσίκου Μ.), Κορτιάνος Α., DushiA. (81’ Τζανακόπουλος Χ.), Χατζία Α., Τσιγώνιας Ν. (46’ Σαρηκώστας Μ.)

serifos-nireas-1-3-2015-2

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « ΑΟ Σύρου - Άνω Μερά [vid] Ajax Σύρου - Παμμηλιακός [vid] »

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares