Δευτέρα, 02 Μαρτίου 2015 19:58

Συμβαδίζουν πλέον ΠΑΕ Ατρόμητος και ΑΟ Μυκόνου

Μια συνεργασία με πολλές υποσχέσεις για την ποιοτική αναβάθμιση και το ευοίωνο μέλλον για την ποδοσφαιρική οικογένεια του ΑΟ Μυκόνου επισφραγίστηκε την Παρασκευή και το Σάββατο (27&28/2) στο κοσμοπολίτικο νησί, όπου τα μέλη του δικτύου ακαδημιών της ΠΑΕ Ατρόμητος και η διοίκηση του Κυκλαδίτικου σωματείου έκαναν το πρώτο και μεγαλύτερο βήμα που σηματοδοτεί την επίσημη έναρξη της συνεργασίας τους.

Ο ΑΟ Μυκόνου πλέον ανήκει και επίσημα στο δίκτυο των ακαδημιών της ΠΑΕ Ατρόμητος και γίνεται το 12ο μέλος ενός δικτύου που φιλοδοξεί να εξαπλωθεί σε ολόκληρη την Ελλάδα και έχει απώτερο σκοπό την ανάδειξη ταλέντων και την βελτίωση το μικρών ώστε να διδαχθούν το ποδόσφαιρο πάνω σε σωστές βάσεις.

Δουλειά

Μπορεί το όνομα Μύκονος να ταυτίζεται με καλή ζωή και ξέγνοιαστες διακοπές αλλά αυτό δεν συνέβη τις δύο μέρες, όπου το επιτελείο του Ατρόμητου αποτελούμενο από τον υπεύθυνο του τμήματος scοuting και εμπνευστή του Δικτύου Απόστολο Αποστόλου, τον καθηγητή φυσικής αγωγής του Πανεπιστημίου Αθηνών (Τ.Ε.Φ.Α.Α) κ. Βαγγέλη Μπεκρή, όπως και τον προπονητή Τερματοφυλάκων Τάκη Γιαταγανάκη δούλεψαν πολύ με τα παιδιά του ΑΟ Μυκόνου και κάποια που ανήκουν σε σωματεία των Κυκλάδων, περνώντας από το μικροσκόπιο τους πάνω από 120 παιδιά, στα οποία έγιναν εργομετρικές και τεχνικές αξιολογήσεις με σύγχρονα μέσα και πολύ μεράκι. Όπως είπαν οι άνθρωποι της ΠΑΕ αυτό είναι μόνο το πρώτο βήμα, αφού θα ακολουθήσει η 2η φάση της συνεργασίας, όπου μετά από πρόγραμμα που θα γίνει κατόπιν συνεργασίας των δύο τεχνικών επιτελείων, τα παιδιά θα λάβουν μέρος σε τουρνουά του δικτύου, όπου και θα αξιολογηθεί η βελτίωση τους.

Ικανοποίηση

Η έναρξη της συνεργασίας παρουσιάστηκε και επίσημα το Σάββατο σε μία πολύ όμορφη παρουσίαση που έγινε στην Γρυπάρειο αίθουσα της Μυκόνου. Το παρών στην θερμή εκδήλωση έδωσε ο Δήμαρχος Μυκόνου κ. Κώστας Κουκάς, όπως και η υποψήφια βουλευτής κα. Μονογιού. Και οι δυο τους απευθύνοντας χαιρετισμό υποσχέθηκαν ότι θα σταθούν στο πλάι αυτ΄ςη της συνεργασίας. Άπαντες δήλωσαν ικανοποιημένοι από τη νέα συνεργασία, με τον Πρόεδρο του ΑΟ Μυκόνου να καλωσορίζει τον Ατρόμητο, ενώ από την πλευρά της Αθηναϊκής ΠΑΕ ο Απόστολος Αποστόλου ανέλυσε το πλάνο του δικτύου ακαδημιών και τους στόχους του εγχειρήματος. Ο Καθηγητής κ. Μπεκρής με την σειρά του ανέλυσε τα τεχνικά σημεία αυτής της συνεργασίας, ενώ ο κ. Γιαταγανάκης, χαιρετίζοντας, δήλωσε την ικανοποίηση του για το επίπεδο και την οργάνωση που συνάντησε στον ΑΟ Μυκόνου, πράγμα που θα πρέπει να σημειωθεί ότι αποτέλεσε σημείο αναφοράς για το επιτελείο του Ατρόμητου. Ιδιαίτερη αναφορά έγινε για το επίπεδο της οργάνωσης και της αγάπης του προέδρου Αλέξανδρου Κουκά και της διοίκησης του για το σωματείο, ενώ τα εύσημα πήρε και ο τεχνικός και υπεύθυνος ακαδημιών Μάκης Πούλος και το τεχνικό επιτελείο του συλλόγου.

Σχέδια

Δεν θέλουμε βιαστικές κινήσεις, ούτε επιδιώκουμε να πουλήσουμε κανένα brandnameείπε ο κ. Αποστόλου, αφού όπως τόνισε ο στόχος δεν έχει κανέναν εμπορικό πρόσημο, αλλά τις καλές συνεργασίες που θα στηρίζονται στην σωστή δουλειά και θα αναδείξουν το όραμα της ΠΑΕ για τα τμήματα των ακαδημιών. Παρόμοιες κινήσεις και εκδηλώσεις για την επίσημη έναρξη συνεργασίας θα γίνουν στις 6 Μαρτίου στην Σαλαμίνα με τον τοπικό Αθλητικό Όμιλο, ενώ σχεδιάζεται και η παρουσίαση στην ακριτική Κομοτηνή, όπου θα επισημοποιηθεί η συνεργασία με την ΠΑΕ Ποντίων.

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares