Δευτέρα, 02 Μαρτίου 2015 20:20

Σαν το παλιό καλό κρασί...

Ίσως φανεί υπερβολή, αλλά το πόσο ευχαριστηθήκαμε τον αγώνα βετεράνων Σύρου και Νάξου που προηγήθηκε του τελικού του κυπέλλου, λίγες φορές μας έχει συμβεί στα μέχρι τώρα παιχνίδια του κανονικού πρωταθλήματος.

Ανάμεσα στα συναισθήματα που μας κυρίευσαν, ήταν και αυτό της μελαγχολίας παρακολουθώντας μερικές περίτεχνες ενέργειες, που τόσο πολύ μας λείπουν, καθώς στην σύγχρονη εποχή τα στοιχεία που επικρατούν είναι κυρίως η δύναμη και η σκοπιμότητα.

Ορεξάτες οι αποστολές ανέβηκαν από νωρίς στο γήπεδο και αφού λύθηκαν κάποια προβληματάκια της τελευταίας στιγμής, βγήκαν για προθέρμανση.

Οι περισσότεροι διατηρούν το στυλάκι τους, υπάρχουν βέβαια και τα παραπανίσια κιλάκια, που όμως δεν είναι ικανά να κρύψουν τα τεχνικά χαρίσματα και την αγνή αγάπη στο ποδόσφαιρο.

Δεν έλειψαν μερικά τραβηγματάκια, που οδήγησαν σε αναγκαστικές αλλαγές, ευτυχώς όχι κάτι σοβαρό.

Οι Ναξιώτες πιο ζωηροί στην αρχή προηγήθηκαν 2-0 και 3-1,με μπροστάρη τον αιώνιο έφηβο Νικολή Κατσάνη, που κανονικά θα πρέπει να του απαγορευτεί να παίζει σε τέτοια ματς παλαιμάχων, αφού άνετα θα μπορούσε ακόμη να πρωταγωνιστεί σε κανονικά ματς.

Οι Συριανοί στο δεύτερο αντέδρασαν, έριξαν στην μάχη το βαρύ πυροβολικό τον Μιχάλη Μανθόπουλο [συγνώμη αλλά έχουμε και τις αδυναμίες μας] και ισοφάρισαν στο τελικό 3-3.

Θέλω να διαψεύσω κατηγορηματικά τις φήμες ότι το ματς ήταν στημένο στο χ, γιατί είδα από κοντά το πάθος που επικρατούσε.

Ο Κατσάνης πέτυχε και τα 3 γκολ των βετεράνων Νάξου ενώ για τους Συριανούς σκόραραν οι Λασκαρίδης, Σαγγινέτος [με πέναλτυ μάλλον μαιμουδένιο!] και ο Χριστόπουλος.

Παιδιά να είστε καλά για να μας χαρίζετε τέτοιες όμορφες στιγμές.

Σας άξιζαν και τα βραβεία που πήρατε στο τέλος, αλλά και το ζεστό χειροκρότημα που εισπράξατε από τους θεατές, που στο δεύτερο ημίχρονο συγκεντρώθηκαν πάρα πολλοί για να σας απολαύσουν.

Τέλος να αναφέρουμε ότι κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στην μνήμη του αδικοχαμένου Δ. Κεραμιώτη.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΒΕΤΕΡΑΝΟΙ ΣΥΡΟΥ:Φουτζιτζίδης Στράτος, Βαρθαλίτης Μάρκος, Γλύκας Βαγγέλης, Χαλαβατζής Λεονάρδος, Κουμπής Αντώνης, Παπουτσάς Τάκης, Πάσχος Χριστόφορος, Σαγγινέτος Μέμης, Ταχτάς Μιχάλης, Μιχάλοβιτς Γιάννης, Βουτσίνος Μάρκος.

Επαιξαν και οι Μανωλιός Άκης, Πρίντεζης Γιώργος, Κούτρας Θέμης, Χριστόπουλος Σπύρος, Λασκαρίδης Νίκος, Μώτος Μανώλης, Μανθόπουλος Μιχάλης, Κουμπής Γιάννης και Κόνιαρης Χρ.

ΒΕΤΕΡΑΝΟΙ ΝΑΞΟΥ: Χαμηλοθώρης, Τσακωνιάτης, Κατσούλης Αντρέας, Βουτσίνος Βαγγέλης, Κακλαμάνος Βαγγέλης, Βασαλάκης Γιώργος, Μαρούλης Δημήτρης, Αγγελής Μιχάλης, Δεγαίτας Νικος, Κατσάνης Νίκος, Χασομέρης Αντώνης.

Επαιξαν και οι Φωτάκογλου Στράτος, Μαστρογιαννόπουλος Δημήτρης, Ντάσιος Μάκης, Τσιμπλάκης Κυριάκος, Βασαλάκης Αντώνης, Φάλκωνας Βαγγέλης, Κληρονόμος Β., Κατσούλης Μανώλης, Βαθρακοκοίλης Χρ.

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares