Δευτέρα, 02 Μαρτίου 2015 21:00

Πρώτος ο ΑΟ Μυκόνου στο πανελλήνιο του ανωμάλου.

1οι οι άντρες του ΑΟ Μυκόνου στο πανελλήνιο πρωτάθλημα ανωμάλου δρόμου.

Στόχος πλέον η διάκριση στους πανευρωπαϊκούς συλλόγων.

Την πρώτη θέση στην ομαδική βαθμολογία αντρών κατέκτησαν οι άντρες του ΑΟ Μυκόνου στο πανελλήνιο πρωτάθλημα ανωμάλου δρόμου το οποίο διεξήχθη στα Τρίκαλα.

Ο Χρήστος Καλλίας, ο Γιώργος Μίνο και ο Παναγιώτης Παπανδρεόπουλος ξεπέρασαν τα μεγάλα φαβορί, τον ΓΑΣ Ιλισσός, τον Έφηβο Χίου και τον ΟΣΦΠ και έδωσαν την πρωτιά στο στίβο του ΑΟ Μυκόνου στα 10.000 μέτρα αντρών.

Ο σύλλογος έχει δημιουργήσει παράδοση κατάκτησης μεταλλίων στα πανελλήνιο πρωταθλήματα ανωμάλου δρόμου. Το 2011 οι παγκορασίδες Α ήταν στην τρίτη θέση, το 2012 οι ίδιες κατέκτησαν την πρώτη θέση ενώ το 2014 οι άντρες ήταν στο δεύτερο σκαλί του βάθρου.

Σε ατομικό επίπεδο ο Χρήστος Καλλίας βρέθηκε στην 4η θέση με 32.07, ακριβώς πίσω του ο Γιώργος Μίνο με 32.27, ενώ την τριάδα έκλεισε ο αειθαλής Παναγιώτης Παπανδρεόπουλος, 22ος με 34.13.

Ο Χρήστος Καλλίας και ο Γιώργος Μίνο διανύουν εξαιρετική περίοδο φόρμας – ο Γιώργος είχε πετύχει και μεγάλο ατομικό ρεκόρ στον κλειστό στίβο μόλις πριν από δύο εβδομάδες – και ετοιμάζονται για μεγάλα ατομικά ρεκόρ το καλοκαίρι.

Ιδιαίτερη μνεία πρέπει να γίνει για τον Παναγιώτη Παπανδρεόπουλο. Κυριολεκτικά χωρίς προπόνηση μπήκε στην ομάδα τελευταία στιγμή και τελικά η συμβολή του ήταν καθοριστική για τη νίκη του συλλόγου.

Στις γυναίκες η Μαρία Παρδαλού ήταν 7η στα 8.000 μέτρα με 30.46, και η Κωνσταντίνα Αραπατσάκου 25η με 43.41, η οποία αντιμετώπισε έντονα προβλήματα κοιλιακού άλγους κατά τη διάρκεια όλης της κούρσας.

Ο Παναγιώτης Μπιμπίρης στους νέους άντρες (ηλικίας 20-22 ετών) ήταν 30ος με 32.34 και έδειξε ότι έχει τις ικανότητες για πολύ καλούς χρόνους.

Απογοήτευσε ο Διομήδης Μπακατσέλος καθώς εγκατέλειψε μόλις στο 6ο χιλιόμετρο και ενώ ήταν ανάμεσα στους πρωτοπόρους. Η δεύτερη συνεχόμενη εγκατάλειψη μετά το πανελλήνιο πρωτάθλημα κλειστού προβληματίζει τον αθλητή ο οποίος αναζητά τα αίτια της αποτυχίας του στη χειμερινή σεζόν.

Στον αγώνα κατέβηκε και ο Νόντας Κατσικέας ο οποίος όμως λόγω ενός χρόνιου τραυματισμού του που επιδεινώθηκε κατά τη διάρκεια του ζεστάματος σταμάτησε λίγο μετά τα πρώτα χιλιόμετρα.

           

Κατηγορία ΣΤΙΒΟΣ

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares