Τετάρτη, 04 Μαρτίου 2015 00:33

Έχασε την ευκαιρία

Την μεγάλη ευκαιρία να πάρει ισχυρό προβάδισμα για την πρόκριση στο finalfourτων Νέων απώλεσε ο ΠΑΣ Τήνου που γνώρισε την ήττα με 2-1 από την Άνω Μερά.

Στο 58΄ο Γιαννησόπουλος έκανε το 0-1 με τους τυπικά γηπεδούχους (ο αγώνας έγινε στην Τήνο) να πετυχαίνουν την ανατροπή, ισοφαρίζοντας σε 1-1 στο 73΄με τέρμα του Μπουσάι και παίρνοντας τη νίκη με 2-1 με γκολ του Ηλιάδη στο 80΄.

Να σημειωθεί ότι στην είσοδο του γηπέδου υπήρχε εισιτήριο καθώς τα παιδιά της ομάδας της Τήνου μαζί με τον προπονητή πήραν την πρωτοβουλία, ώστε να συγκεντρώσουν ένα ποσό στο συγκεκριμένο ματς και στο επόμενο με τον Αίαντα, το οποίο θα διατεθεί στο Κ.Υ. του νησιού.

Τέλος το ΔΣ του ΠΑΣ Τήνου ευχαριστεί το αντίστοιχο της Άνω Μερά για την συναίνεση ώστε να γίνει αλλαγή έδρας του αγώνα, πράγμα που γλίτωσε από μεγάλα έξοδα, καθώς σε διαφορετική περίπτωση θα απαιτούνταν διανυκτέρευση.

Συνθέσεις

Άνω Μερά: Προκοποβιτς, Κολελης, Βuji, Τσελαι, Σκουλουλης, Δημα, Ηλιαδης θ.(Φλωρος), Ηλιαδης Αλ., Βusaj, Lpeja, Rapai.

ΠΑΣ Τήνου (Σουμπασακος): Απεργης, Δενεκαριας, Ορφανος, Αρμακολας Ε., Πετροπουλος, Βιδαλης, Βασιλας, Αρμακολας Ι. (Διαμαντοπουλος 66'), Παγανης (Δελατολας 55'), Γιαννησοπουλος, Αργυροπουλος

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares