×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 528

Πέμπτη, 05 Μαρτίου 2015 00:47

Με το κεφάλι ψηλά [pics]

Ο Πανναξιακός υποκλίθηκε στην Ουραλότσκα, την πανίσχυρη ομάδα του Νικολάι Καρπόλ και ηττήθηκε με 3-0 σετ στην πρώτη αναμέτρηση της φάσης των «8» του Challenge cup Ο Πανναξιακός υποκλίθηκε στην Ουραλότσκα, την πανίσχυρη ομάδα του Νικολάι Καρπόλ και ηττήθηκε με 3-0 σετ στην πρώτη αναμέτρηση της φάσης των «8» του Challenge cup

Ο Πανναξιακός κοίταξε κατάματα την υπερδύναμη του Ευρωπαϊκού βόλεϊ, Ουραλότσκα, και ήταν ανταγωνιστικός στο πρώτο σετ της σημερινής αναμέτρησης για της φάση των «8» του Challenge Cup.

Oι αθλήτριες του Ατάνας Πετρόφ ήταν κοντά στο σκορ διαρκώς κι όταν οι Ρωσίδες ξέφυγαν με 19-24 έφτασαν μια ανάσα από την μεγάλη ανατροπή. Με δύο άσους της Σίας Τοτσίδου μείωσαν στον πόντο (23-24), όμως ύστερα από φάση διαρκείας η Λιτσένκο τελείωσε το σετ για την ομάδα του «μυθικού» Ρώσου προπονητή Νικολάι Κάρπολ.

Το δεύτερο σετ ξεκίνησε ελπιδοφόρα με τον Πανναξιακό να προηγείται με 5-3 αλλά κάπου εκεί ο Καρπόλ παίρνοντας τάιμ-άουτ και ανεβάζοντας ταχύτητα λύγισε την αντίσταση του Πανναξιακού και τελείωσε το σετ με 15-25.

Στο τρίτο σετ όλα ήταν απλά για την θρυλική Ουραλότσκα και με όπλα της την ταχύτητα αλλά και το μπλοκ δεν άφησαν κανένα περιθώριο αντίδρασης στις Ναξιώτισες, τελείωσαν το σετ με 16-25 και τον αγώνα 3-0.

Το χειροκρότημα του κόσμου που κατέκλυσε το κλειστό γυμναστήριο του νησιού ήταν η καλύτερη ανταμοιβή για τις αθλήτριες του Πανναξιακού που για μία ακόμη φορά υπερέβαλαν εαυτούς. Η καυτή ατμόσφαιρα στο ΔΑΚ ήταν σημείο αναφοράς του Ρώσου προπονητή και την σχολίασε έκπληκτος λέγοντας «Έχω παίξει σε χιλιάδες γήπεδα στην καριέρα μου, αλλά αυτό που έζησα στη Νάξο ήταν κάτι απίστευτο».

 

Ο προπονητής του Πανναξιακού, Ατάνας Πετρόφ δήλωσε με την σειρά του: «Είμαι ικανοποιημένος από την απόδοση της ομάδας, Ήταν ένα πολύ όμορφο ταξίδι που έφτασε πολύ μακριά κι έχουμε ακόμη ένα παιχνίδι για να ολοκληρωθεί. Ήταν μια πολύ καλή εμπειρία και στον επαναληπτικό θα προσπαθήσουμε να δώσουμε το μάξιμουμ».

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Πανναξιακός λίγο πριν την έναρξη του αγώνα τίμησε τον θρυλικο Νικολάι Καρπόλ δίνοντας του μία όμορφη ανθοδέσμη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις των δύο προπονητών αλλά και της Γκαμπριέλα Τσβετάνοβα στο βίντεο με την συνέντευξη τύπου.

Τα σετ: 23-25, 15-25, 16-25

* Λόγω τεχνικού προβλήματος οι συνθέσεις και τα στατιστικά στοιχεία θα δημοσιευτούν αργότερα.

Φωτογραφίες απο τον αγώνα ΕΔΩ

Η Συνέντευξη τύπου

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares