Πέμπτη, 05 Μαρτίου 2015 13:15

Κερδίζει ο ΠΑΟ, με χάντικαπ η Φιορεντίνα‏

Με τριάδα προτάσεων πηγαίνουμε σήμερα, η μία εκ των οποίων είναι ποδοσφαιρική και έρχεται από το Κύπελλο Ιταλίας. Παράλληλα, η δράση στη Euroleague μας “προσφέρει” δύο μπασκετικές επιλογές.

Πολύς λόγος γίνεται τελευταία για τις εταιρίες στοιχήματος, ποιες είναι νόμιμες και ποιες όχι, και τι συμβαίνει με τη φορολογία του παίκτη. Δείτε εδώ τις καλύτερες εταιρείες στοιχήματος.

 

Ντέρμπι στο Τορίνο

Η μοναδική ποδοσφαιρική μας πρόταση, όπως προαναφέραμε, έρχεται από τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ιταλίας, όπου πηγαίνουμε με το χάντικαπ +1 γκολ της Φιορεντίνα στην εκτός έδρας αναμέτρησή της με τη Γιουβέντους, σε απόδοση 1.90. (+1 Ασιατικό Χάντικαπ: Το στοίχημα επιβεβαιώνεται σε περίπτωση νίκης ή ισοπαλίας της Φιορεντίνα. Αν η Φιορεντίνα ηττηθεί με 1 γκολ διαφορά, τότε μας επιστρέφεται το ποντάρισμα). Μετά το ισόπαλο αποτέλεσμα (1-1) στην πρωτεύουσα της Ιταλίας κόντρα στη Ρόμα τη Δευτέρα (2/3) η Γιουβέντους διατήρησε το προβάδισμα εννέα βαθμών έναντι των «τζιαλορόσι», αυξάνοντας τις πιθανότητες κατάκτησης του τέταρτου σερί πρωταθλήματος της Serie A καθώς απομένουν 13 αγωνιστικές. Αυτή ήταν η τρίτη ισοπαλία για το συγκρότημα του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι στις πέντε τελευταίες αγωνιστικές που έδωσε για την ίδια διοργάνωση, καθώς είχαν προηγηθεί αυτές κόντρα στις Ουντινέζε (0-0 εκτός έδρας) και Τσεζένα (2-2 εκτός έδρας). Παράλληλα, οι «μπιανκονέρι» επικράτησαν των Μίλαν (3-1 εντός έδρας) και Αταλάντα (2-1 εντός έδρας). Πλέον, η Γιουβέντους επικεντρώνεται εξ ολοκλήρου στην πρώτη αναμέτρηση με τη Φιορεντίνα για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ιταλίας, έναν τίτλο που αγνοεί εδώ και 20 ολόκληρα χρόνια (έχει κατακτήσει εννέα τρόπαια).

Με τη ψυχολογία στα ύψη ταξιδεύει στο Τορίνο για να αντιμετωπίσει τη μισητή αντίπαλό της, Γιουβέντους, η Φιορεντίνα, η οποία την Κυριακή (1/3) κατάφερε να φύγει με τους τρεις βαθμούς της νίκης από το Μιλάνο επικρατώντας της Ίντερ με 1-0. Σκόρερ των «βιόλα» ήταν ο Σαλάχ, ο οποίος στις τέσσερις συμμετοχές που έχει πραγματοποιήσει μετά το δανεισμό του από την Τσέλσι (στο πλαίσιο της μεταγραφής του Κουαντράδο στους Λονδρέζους) έχει σημειώσει ήδη τρία γκολ. Αυτή ήταν η τρίτη νίκη για το συγκρότημα του Βιτσέντζο Μοντέλα στις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές για το πρωτάθλημα της Serie A, καθώς είχαν προηγηθεί αυτές κόντρα στις Αταλάντα (3-2 εντός έδρας) και Σασουόλο (3-1 εκτός έδρας). Παράλληλα, είχε μοιραστεί από ένα βαθμό με την Τορίνο (1-1 εντός έδρας). Στην πέμπτη θέση του βαθμολογικού πίνακα βρίσκεται η Φιορεντίνα, η οποία απέχει ένα βαθμό από τη Λάτσιο και τρεις από τη Νάπολι, η οποία καταλαμβάνει αυτή τη στιγμή τη θέση που οδηγεί στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης σεζόν.

Παίρνει τη νίκη το “τριφύλλι”

Όσον αφορά το μπασκετικό κουπόνι, η πρώτη μας πρόταση είναι η νίκη του Παναθηναϊκού επί της Μπαρτσελόνα σε απόδοση 2.25. Τέταρτος φετινός αγώνας μεταξύ του Παναθηναϊκού και της Μπαρτσελόνα απόψε. Στις προηγούμενες τρεις αναμετρήσεις η Μπαρτσελόνα επικράτησε και στις τρεις με 78-69 και 67-80 στην πρώτη φάση της διοργάνωσης και 80-76 στον πρώτο γύρο του ΤΟΡ-16. Ο αποψινός αγώνας είναι εξαιρετικής βαθμολογικής σημασίας. Ο Παναθηναϊκός αρχικά θέλει να νικήσει και αν μπορέσει, τότε να καλύψει και την διαφορά των 4 πόντων που είχε ηττηθεί στο πρώτο ματς. Αν το καταφέρει αυτό όχι μόνο θα αφήσει προσωρινά πίσω στην Μπαρτσελόνα (σήμερα ισοβαθμούν με 5-3 ρεκόρ) αλλά θα έχει και πλεονέκτημα σε περίπτωση ισοβαθμίας. Η Μπαρτσελόνα αντίστοιχα θέλει νίκη αλλά ίσως φύγει και ευχαριστημένη με ήττα μέχρι 4 πόντους αφού υπάρχουν ακόμα πολλοί αγώνες και είναι σημαντικό ότι στη συνέχεια υποδέχεται Μακάμπι και Ρεάλ. Η Ρεάλ θα είναι σίγουρα ο ρυθμιστής των θέσεων αυτού του ζεύγους αφού έχει περισσότερες πιθανότητες να νικήσει στο ΟΑΚΑ από όσες έχει να νικήσει στην Βαρκελώνη (ένα clasico είναι ειδική κατάσταση σε όλες τις διοργανώσεις).

Ο εξαιρετικός στην έδρα του Παναθηναϊκός μπορεί να νικήσει απόψε. Άλλωστε είναι πολλές οι τέσσερις ήττες σε τέσσερις αγώνας ακόμα και απέναντι στην Μπαρτσελόνα που είναι πιο ποιοτική ομάδα. Όμως η αλήθεια είναι ότι η Μπαρτσελόνα δεν παίζει καλά. Ήταν μέτρια με Χιπουσκόα και Άλμπα, ήταν μέτρια και στο Final-8 του κυπέλλου. Πλήρης ο Παναθηναϊκός πρέπει να κάνει τη νίκη και προσφέρεται σε αποδόσεις outsider. Επιλογή η νίκη του Παναθηναϊκού.

Over στην Κωνσταντινούπολη

Η δεύτερη επιλογή έρχεται και πάλι από τη Euroleague, όπου πηγαίνουμε με το Over 161.5 πόντοι στην αναμέτρηση της Φενερμπαχτσέ/Ούλκερ με τη Νίζνι Νόβγκοροντ, σε απόδοση 1.90. Η Ούλκερ είναι η μοναδική ομάδα του ΤΟΡ-16 που είναι αήττητη εκτός έδρας. Με τη νίκη της στη Μόσχα απέδειξε για άλλη μια φορά ότι δεν καταλαβαίνει από έδρες. Η Νίζνι έχει παίξει αυτό που μπορεί στους πρώτους οκτώ αγώνες, έχασε αγώνες που θα μπορούσε κάλλιστα να νικήσει (με ΤΣΣΚΑ και Ολυμπιακό) και τώρα με πιθανότερο σενάριο τον αποκλεισμό θα παίξει ελεύθερα τα υπόλοιπα έξι παιχνίδια στο ΤΟΡ-16.

Δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα για την Ούλκερ εκτός της νίκης απόψε. Πρέπει να νικήσει για να μην «χαθεί» το σπουδαίο αποτέλεσμα της Μόσχας και θα το κάνει. Οι αποδόσεις της νίκης της Ούλκερ είναι πολύ χαμηλές και το χάντικαπ -11.5 πολύ μεγάλο για έναν αγώνα που απλά θέλει νίκη ανεξαρτήτου διαφοράς. Άλλωστε το σπουδαίο ματς για την Ούλκερ είναι της επόμενης εβδομάδας στο ΣΕΦ με τον Ολυμπιακό. Η Νίζνι σαν σχετικά αδιάφορη πια είναι πιο επικίνδυνη αλλά θα αγωνιστεί απόψε χωρίς τους Κίνσεϊ και Παραχούσκι. Ιδιαίτερα η απουσία του Παραχούσκι είναι πολύ σημαντική αφού ο Λευκορώσος σέντερ είναι ο πιο αξιόπιστος ψηλός της ομάδας. Με απουσία φόβου και τακτικής η Νίζνι θα παίξει ελεύθερο μπάσκετ. Η Ούλκερ θα είναι επίσης χαλαρή αφού μόνο με το πιο γεμάτο ρόστερ μπορεί να επικρατήσει εύκολα απόψε. Στους αγώνες με ΤΣΣΚΑ και Πινάρ οι παίχτες της Ούλκερ εξουθενώθηκαν αλλά τα κατάφεραν. Απόψε σε ένα πιο ανοιχτό παιχνίδι θα έχουν την ευκαιρία για μεγάλο σκορ. Σε αυτό θα βοηθήσει η Νίζνι που θα παίξει χωρίς ψηλούς ουσιαστικά. Επιλογή το Over 161.5.

Επισκεφτείτε το Betarades.gr, διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα previews των αγώνων της ημέρας που περιλαμβάνονται στο κουπόνι πάμε στοίχημα και όχι μόνο, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε έγκαιρα και έγκυρα για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares