Πέμπτη, 05 Μαρτίου 2015 17:31

4ος Αγώνας Υγείας Αντιπάρου 24,4 χιλιόμετρα

Ο Αθλητικός και πολιτιστικός σύλλογος «Αντίπαρος Εν Πλω» είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη διεξαγωγή του «4ου Αγώνα Υγείας Αντιπάρου 24,4 χιλιομέτρων» που θα διεξαχθεί το Σάββατο 16 Μαΐου 2015 στο νησί της Αντιπάρου.

Παράλληλα με τον αγώνα δρόμου 24,4 χλμ θα πραγματοποιηθούν:

  • Αγώνας δρόμου 10 χλμ.
  • Περιπατητική διαδρομή  10 χλμ (μη αγωνιστικός)
  • Αγώνας 2 χλμ παιδιών (Fun Race).

Αναλυτικά:

Τόπος διεξαγωγής:Αντίπαρος
Ημερομηνία:Σάββατο 16.05.2015
Ώρα εκκίνησης: 17:00 μμ  
Μέγιστη διάρκεια αγώνα:3,5 ώρες.
Τόπος εκκίνησης/τερματισμού:Λιμάνι Αντιπάρου, Παλαιός Μώλος.
Απόσταση αγώνα:24.4 χλμ., 10 χλμ.

  • Διαδρομή: Πρόκειται για μια όμορφη διαδρομή που ξεκινά από το λιμάνι και διασχίζει το χωριό , συνεχίζει δίπλα στη θάλασσα έως τον οικισμό του Αγίου Γεωργίου με θέα το Δεσποτικό και επιστροφή (επί ασφάλτου). Σε αυτό το σημείο είναι και το σημείο ελέγχου των αθλητών (-τριών).
  • Ώρα προσέλευσης:Παρακαλούνται οι συμμετέχοντες να προσέλθουν ως μισή ώρα πριν την έναρξη του αγώνα.
  • Σταθμοί τροφοδοσίας:Θα υπάρχουν 6 σταθμοί ανεφοδιασμού, στο 5οχλμ. στο 8,5 χλμ. στο 12,2 χμ (Αι Γιώργης) που αποτελεί και σημείο χρονομέτρησης, στο 16οχλμ. στο 19,5 χλμ και στο 22ο χλμ. Κάθε σταθμός θα είναι εφοδιασμένος με νερό, μπανάνες και ισοτονικά ποτά.
  • Κόστος συμμετοχής:5 ευρώ

Παράλληλοι αγώνες:

Αγώνας 10 χλμ. : Η διαδρομή ξεκινά από το λιμάνι και διασχίζει το χωριό, συνεχίζει δίπλα στη θάλασσα ως τη Περιοχή Γλυφά όπου και επιστρέφει από τον ίδιο δρόμο.

Περιπατητική διαδρομή 10 χλμ: Η εκκίνηση θα γίνει από το λιμάνι και η διαδρομή θα είναι κυκλική γύρω από το χωριό. Οι συμμετέχοντες καλούνται να έχουν μαζί του σακίδιο πλάτης, κατάλληλα παπούτσια, καπέλο και νερό.

Αγώνας 2 χλμ. (FunRace): Το σημείο εκκίνησης θα είναι ίδιο με τους δρομείς της απόστασης των 24.4 χλμ.

Δηλώσεις συμμετοχής:

 Οι δηλώσεις συμμετοχής για όλους τους αγώνες θα γίνονται στη σελίδα του συλλόγου www.antiparosenplo.blogspot.com μέχρι την Παρασκευή 8 Μαΐου. Οι εγγραφές μπορούν να γίνουν και με αποστολή της σχετικής φόρμας (ελληνικά , αγγλικά) στην ηλεκτρονική διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή με φαξ στο22840 – 61111 καθώς και από την facebook σελίδα του συλλόγου.

Οι αθλητές από Πάρο-Αντίπαρο μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή έως το μεσημέρι της ημέρας του αγώνα. Οι εγγραφές θα πραγματοποιηθούν στην Αφετηρία (Εστιατόριο Ανάργυρος) πριν την έναρξη του αγώνα από τις 14:00 πμ. έως 16:00 μμ.

Συμμετοχή:Σκοπός του συλλόγου Αντίπαρος Εν Πλω είναι η διεξαγωγή μιας ξεχωριστής αθλητικής εμπειρίας όχι μόνο για τους δρομείς αλλά και για κάθε συμμετέχοντα εθελοντή, περιπατητή και πολίτη. Η συμμετοχή στον αγώνα γίνεται με ατομική ευθύνη του καθενός ενώ οι αθλητές κάτω των 18 ετών συμμετέχουν με ευθύνη των γονέων τους.

Έπαθλα: Κύπελλα θα απονεμηθούν στους 3 πρώτους νικητές για τις κατηγορίες γυναικών και ανδρών ενώ θα δοθούν μετάλλια σε όλους τους συμμετέχοντες.
Στον αγώνα
funrace κύπελλα θα απονεμηθούν αναμνηστικά μετάλλια για όλα τα παιδιά.

Επικοινωνία και ενημερώσεις: Για καθημερινές ενημερώσεις, νέα και πληροφορίες για πρόγραμμα του αγώνα μπορείτε να επισκέπτεστε την σελίδα και τα socialmediaτου συλλόγου.

Web: http://antiparosenplo.blogspot.gr

Facebook: http://www.facebook.com/antiparos.en.plo

Twitter: https://twitter.com/antiparosenplo

Google+: https://plus.google.com/+AntiparosEnPlo

Επίσης, μπορείτε να επικοινωνείτε με την ομάδα του Αντίπαρος Εν Πλω στα παρακάτω τηλέφωνα επικοινωνίας:Δανιηλίδης Γιώργος 6973853790, Αργυράκης Γιώργος 6951933179, Σταθερό 22840 61012 Κυριακοπούλου Βίκυ.

Πως θα έρθετε:

Η πρόσβαση στο νησί της Αντιπάρου γίνεται είτε ακτοπλοϊκώς είτε αεροπορικώς. Για τους συμμετέχοντες δρομείς θα υπάρχει έκπτωση στην αγορά εισιτηρίων από και προς Πειραιά με την ναυτιλιακή εταιρείαBlue Star Ferries.

Θα χαρούμε να σας δούμε στην Αντίπαρο

Εκ του Αντίπαρος Εν Πλω

Ο πρόεδρος Ευσταθιανός Παναγιώτης

Ο γραμματέας Παντελάκης Γιάννης

Κατηγορία ΣΤΙΒΟΣ

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares