Πέμπτη, 05 Μαρτίου 2015 17:34

Εκτός μπαράζ η Λάβα, στην Δραπετσώνα ο Ερρίκος

Οριστικά εκτός των μπαράζ θα παραμείνει η Λάβα Εμπορείου έπειτα από ομόφωνη απόφαση που έλαβε το ΔΣ της ομάδας.

Η Διοίκηση της Σαντορινιάς ομάδας και ειδικά ο πρόεδρος της κ. Μάριος Γαλανός με την ανάληψη των ινίων της ομάδας έχουν εκφράσει την επιθυμία τους και τον στόχος τους ώστε η Λάβα να κινηθεί σε διαφορετικό πλάνο σε ότι είχε να κάνει με το παρελθόν, δίνοντας την ευκαιρία σε νέα παιδιά, ξεριζώνοντας την κακή νοοτροπία που υπήρχε μέχρι εκείνη την στιγμή.

Πικρία

Και πως γίνεται μία τόσο φιλόδοξη διοίκηση να μην θέλει την συμμετοχή της ομάδας της σε έναν θεσμό; Η απάντηση σε αυτό το ερώτημα δίνεται όταν στην αρχή της σεζόν υπήρξε επικοινωνία με τους ποδοσφαιριστές που θα ήθελαν να συνταχθούν σε αυτήν την προσπάθεια και στους οποίους έγιναν σαφείς οι προθέσεις της διοίκησης, που ανέβασε κατακόρυφα το μπάτζετ στο τριπλάσιο, προσλαμβάνοντας ως προπονητή τον Αντώνη Ερρίκο και παρέχοντας πράγματα που μέχρι εκείνη τη στιγμή δεν υπήρχαν στην Λάβα.

Δυστυχώς όμως εκ του αποτελέσματος φάνηκε ότι το όραμα της διοίκησης δεν συμβάδιζε με αυτό των παικτών, οι οποίοι αν και άρχισαν να απολαμβάνουν τα ωφέλει τις νέας προσπάθειας, ωστόσο δεν στάθηκαν THIRA AQOUARIOUSστο πλευρό της ομάδας, που από ένα σημείο και μετά συμμετείχε στο πρωτάθλημα με τους «πιτσιρικάδες». Ο Πρόεδρος της ομάδας Μάριος Γαλανός ήταν ξεκάθαρος όσον αφορά τα παραπάνω αφού αναφερόμενος στο θέμα μιλώντας στο thirasport.grκαι στον θωμά Πάνου, τόνισε: «θα είμαι ειλικρινής μαζί σας και θα σας πω ότι όντως υπάρχει πιο πολύ στεναχώρια παρά παράπονο. Διότι πριν το ξεκίνημα της χρονιάς κάναμε μια συνάντηση με όλους τους αθλητές της ομάδας, τους άκουσα προσεκτικά και πιστεύω πως εκπληρώσαμε σαν Δ.Σ. όλες τους τις επιθυμίες-απαιτήσεις ώστε να αισθάνονται ότι θα αγωνίζονται σε μια ομάδα που δε θα έχει να ζηλέψει τίποτα από τις ομάδες που πρωταγωνιστούν στα πρωταθλήματα της κατηγορίας μας. Και αναφέρομαι σε ρουχισμό, περίθαλψη τραυματιών, σωστές μετακινήσεις και διανυκτερεύσεις ακόμα και στη δημιουργία αθλητικού κέντρου για την σωστή και καθημερινή προπόνηση-εκγύμναση τους που επιτεύχθηκε με την πρόσληψη προπονητή και γυμναστή. Τέλος ο μεγάλος μας στόχος για τον οποίο έχω δεσμευθεί και προσωπικά είναι η ανακατασκευή του γηπέδου μας στο Εμπορείο.Δυστυχώς όμως ενώ συμφωνήσαμε, στη διάρκεια της χρονιάς οι περισσότεροι από τους αθλητές μας εγκατέλειψαν τη προσπάθεια μη τηρώντας τις δεσμεύσεις τους. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα την τελική βαθμολογική συγκομιδή μας η οποία δεν ικανοποιεί κανένα».  

Όραμα

Η όρεξη όμως και το όραμα της διοίκησης της Λάβας είναι αστέρευτες, καθώς όπως λένε δεν μπορούν να σταθούν σε συμπεριφορές από συγκεκριμένα άτομα, αφού αυτό που έχουν θέσει ως στόχους γίνονται μέρα με την μέρα πράξη. Ακαδημίες και γηπεδικό έχουν μπει σε έναν σωστό δρόμο για την ομάδα από το Εμπορείο, που πλέον κοιτάζει την επόμενη αγωνιστική σεζόν, όπου εκτός απροόπτου θα έχει συμμετοχή στα πρωταθλήματα υποδομών και σε αυτό της Β΄Κυκλάδων, όπου τα νέα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να ψηθούν ποδοσφαιρικά, πράγμα που δηλώνει και πλευρά της διοίκησης δια στόματος του προέδρου κ. Γαλανού: «Μετά το τέλος του 1ου γύρου τον Δεκέμβριο του 2014 και βλέποντας ρεαλιστικά την κατάσταση από τη συμπεριφορά ορισμένων παιχτών καταλάβαμε πως έπρεπε να πάρουμε μια ριζοσπαστική απόφαση αδιαφορώντας για τη φετινή αγωνιστική χρονιά και προτιμήσαμε να ξεκινήσουμε ουσιαστικά από το μηδέν αρχής γενομένης από την επόμενη χρονιά, χρησιμοποιώντας κυρίως νεαρούς ποδοσφαιριστές από την ακαδημία μας σε συνδυασμό με τις επιστροφές που αναφέρατε, οι οποίες είναι παιδιά γέννημα θρέμμα της Λάβας, καθώς και όλων εκείνων που θέλουν πραγματικά να αγωνιστούν και να αθληθούν σεβόμενοι τους κανόνες της ομάδας. Αυτό θα μας βοηθήσει στο να χτίσουμε μια καινούργια ομάδα η οποία ξεκινώντας από μια μικρότερη κατηγορία θα πάρει τις σωστές βάσεις και εμπειρίες μέσα από τους αγώνες με ομάδες της δυναμικής μας».

ERIKOS DIOIKHSHΕρρίκος

Και στον απόηχο όλων αυτών και με το δεδομένο ότι η Λάβα δεν θα λάβει μέρος στα μπαράζ έρχεται και η είδηση τους δανεισμού του προπονητή Αντώνη Ερρίκου στους Νέους Δραπετσώνας, που είναι γνωστή η καλή σχέση που υπάρχει με την Λάβα. Ο έμπειρος προπονητής καλέστηκε να βγάλει τα κάστανα από την φωτιά καθώς η ομάδα της Α΄Πειραιά κινδυνεύει άμεσα με υποβιβασμό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Λάβας

Σε συνεχεια του διοικητικου συμβουλιου που πραγματοποιηθηκε στα γραφεια του συλλογου παρθηκε η ομοφωνη αποφαση επειτα απο το τελος του πρωταθληματος κυκλαδων η ομαδα ανδρων να μην συμμετεχει στα μπαραζ παραμονης, καθως επισης να αγωνιστει την επομενη αγωνιστικη περιοδο στην Β κατηγορια κυκλαδων με κυριως νεους σε ηλικια ποδοσφαιριστες προερχομενους απο την ακαδημια της ομαδας μας, βαζοντας ετσι νεες βασεις για το μελλον του συλλογου!! Επισης ανακοινωνουμε την συμφωνια με την ομαδα των Νεων Δραπετσωνας Πειραια για την συνεργασια με τον προπονητη μας Κυριο Αντωνη Ερρικο μεχρι το τελος της αγωνιστικης περιοδου!

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Έχασε την ευκαιρία Ευχές Μ.Παλαιού στον Κ.Ρεβίνθη »

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares