Πέμπτη, 05 Μαρτίου 2015 20:52

Βλέπουν κορυφή οι Νέοι του ΑΟ Μυκόνου

Μεγάλη εκτός έδρας νίκη για τους Νέους του ΑΟ Μυκόνου που πέρασαν νικηφόρα μέσα από την έδρα του Αίαντα με 1-3 και πλέον βρίσκονται σε πλεονεκτική θέση όσον αφορά τις δύο πρώτες προνομιούχες θέσεις του 1ου ομίλου.

Η ομάδα της Μυκόνου που πάει σαν τρένο (5 νίκες 1 ήττα) μετά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Μάκη Πούλο ήταν καλύτερη και ειδικά στο 2ο μέρος θα μπορούσε να είχε διευρύνει ακόμη περισσότερο το σκορ.

Στο 23΄ο Χιλάι έκανε το 0-1 για να ισοφαρίσει σε 1-1 ο Καφτηράνης με τις δύο ομάδες αν πάνε ισόπαλες στα αποδυτήρια. Με την έναρξη του 2ου ημιχρόνου ο Αίαντας είχε μία σημαντική ευκαιρία όταν ο Αργυρός εξαπέλυσε σουτ που σταμάτησε στο δοκάρι του Πετάι.

Από εκεί και πέρα οι παίκτες των Μυκονιατών πήραν τον απόλυτο έλεγχο του παιχνιδιού δημιουργώντας πολλές ευκαιρίες, τις οποίες μετουσίωσαν σε γκολ στο 60΄και πάλι με τον Χιλάι και στην λήξη του αγώνα με τον Νάζο.

Πλέον ο ΑΟ Μυκόνου κρατάει την τύχη του στα χέρια του, καθώς με νίκες στα εναπομείναντα δύο εντός έδρας παιχνίδια θα κατακτήσει την 1η θέση στον όμιλο και πάει απευθείας στα μπαράζ, ενώ από την άλλη πλευρά ο Αίαντας μπαίνει σε περιπέτειες αφού θέλει οπωσδήποτε νίκη στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον πρωτοπόρο ΠΑΣ Τήνου.

Διαιτητική τριάδα ήταν οι: Μουτάφης, Βασάλος και Τσιριγώτης.

Συνθέσεις

Αίαντας Σύρου (Βουτσίνος): Πρίφτι, Μήτσκας, Λαζαρινος, Ψάρρας, Αργυρός, Βόλτης, Καραδήμας, Παράβαλος (80΄Κοντογιάννης), Κουκούλης (29΄Σαμανίου), Καφτηράνης, Δεναξάς (71΄Ρούσσος).

ΑΟ Μυκόνου (Πούλος): Πετάι, Ντούρο (52΄Κανιουρας), Αναστασίου, Νάζος, Ράγια, Βερώνης Θ. (80΄Τσάνη), Χιλάι, Βερώνης Ε., Λυκούρης, Ασλάνι, Δακτυλίδης (52΄Μπομπάι).

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares