Πέμπτη, 05 Μαρτίου 2015 22:20

Άρεσαν στον Ατρόμητο οι παίκτες τους ΠΑΣ Νάξου

Φωτογραφία από την επιστροφή με το ταχύπλοο Φωτογραφία από την επιστροφή με το ταχύπλοο

Άριστες εντυπώσεις άφησαν οι παίκτες του ΠΑΣ Νάξου Δεγαϊτας, Μανδηλαράς και Σκιαδάς στους ανθρώπους της ΠΑΕ Ατρόμητος κατά τις αξιολογήσεις που πραγματοποιήθηκαν στην Μύκονο στις 27-28 Φεβρουαρίου.

Τα τρία παιδιά από τη Νάξο χρειάστηκε να ταξιδέψουν 13 ώρες μέσω Πειραιά με συνοδό τον Βαγγέλη Δεγαϊτα (πατέρας) ώστε να αξιολογηθούν από το επιτελείο της Αθηναϊκής ΠΑΕ, όπου και άφησαν άριστες εντυπώσεις που συνοδεύτηκαν με συγχαρητήρια για την δουλειά που γίνεται στο Ναξιακό σωματείο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στις συγκεκριμένες αξιολογήσεις έλαβαν μέρος και δύο παιδιά του Ανδριακού. Πρόκειται για τους Ισλαμάι και Τζορντανίδη, που επίσης ικανοποίησαν με τις επιδόσεις τους.

Μετά το πέρας του διημέρου οι άνθρωποι του Ατρόμητου δήλωσαν ιδιαίτερα ικανοποιημένοι από το επίπεδο και σημείωσαν ονόματα παιδιών που θα παρακολουθήσουν εκ νέου στην Αθήνα.

Μεταξύ αυτών θα είναι σίγουρα και οι τρεις νεαροί παίκτες του ΠΑΣ Νάξου, που επέστρεψαν στη Νάξο με την συνδρομή ταχυπλόου που διέθεσε αφιλοκερδώς ο Πολυχρόνης Κορρές. Μάλιστα ο κ. Κορρές προσφέρθηκε να μας μεταφέρει δωρεάν στην Πάρο για τον τελικό Κυπέλλου (τον ευχαριστούμε πολύ, όπως και τον Βαγγέλη Δεγαϊτα).

DEGAITAS DOKDEGAITAS DOK1MANDILARAS DEGAITASMANDILARAS DEGAITAS1MANDILARAS DOKSKIADAS MANDILARAS DEGAITAS1SKIADAS MANDILARAS DEGAITAS1PAROYSIASH

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares