Παρασκευή, 06 Μαρτίου 2015 14:33

Ικανοποίηση στον ΑΟ Πάρου

Έκδηλη είναι η ικανοποίηση στις τάξεις του ΑΟ Πάρου για την συμμετοχή της ομάδας στα μπαράζ ανόδου του πρωταθλήματος Κυκλάδων.

Φίλαθλοι, παίκτες, τεχνική ηγεσία και διοίκηση, αισθάνονται ότι η φετινή σεζόν είναι ήδη επιτυχημένη, ανεξαρτήτως της πορείας και των αποτελεσμάτων στην επόμενη φάση του πρωταθλήματος.

Μάλιστα τα καλά νέα από την Σύρο για την ισοπαλία του Άγιαξ με τον Παμμηλιακό, έφτασαν λίγο πριν από την εκδήλωση της ομάδας σε γνωστό στέκι της Παροικιάς και ήταν φυσικό το κλίμα να γίνει ευχάριστο και το πάρτυ να έχει μεγάλη επιτυχία.

Ασφαλώς και υπάρχει συναίσθηση των δυνατοτήτων της ομάδας, αλλά και του επιπέδου των προσεχών αντιπάλων και κανείς δεν πετάει στα σύννεφα.

Η έλλειψη άγχους και η εξασφάλιση της συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Α κατηγορίας την προσεχή σεζόν, δίνει το περιθώριο στον κ. Τριανταφυλλάκο να ετοιμάσει ήρεμα τους παίκτες, με στόχο μία αξιοπρεπή παρουσία.

Αναμένεται να δοθούν ευκαιρίες σε νέα παιδιά για να εμπλουτίσουν τις παραστάσεις τους και μέσα από τα δύσκολα αυτά παιχνίδια να ετοιμαστούν για του χρόνου.

Οι έμπειροι ποδοσφαιριστές θα έχουν επίσης την ευκαιρία να ανταγωνιστούν σε υψηλό επίπεδο, ενώ το φίλαθλο κοινό περιμένει τους αγώνες με ενδιαφέρον κα το δημοτικό στάδιο αναμένεται να γεμίσει σε όλους τους αγώνες.

 Οι προπονήσεις συνεχίζονται με μεγάλη συμμετοχή και όρεξη και ο κ. Τριανταφυλλάκος δουλεύει τα πλάνα του, προσαρμόζοντας τα στους επόμενους αντιπάλους, συλλέγοντας μέσω βίντεο όσες πληροφορίες μπορεί, μιας και δεν τους έχει συναντήσει άλλη φορά.

Είναι βέβαιο πως τα εντός έδρας ματς θα είναι μία γιορτή, με δεδομένη την παραδοσιακή φιλοξενία της συγκεκριμένης έδρας και το θέαμα θα αφήσει ευχαριστημένους τους φιλάθλους που θα τα παρακολουθήσουν!

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares