Τρίτη, 10 Μαρτίου 2015 13:04

Αυξάνονται και πληθύνονται τα ''Θυελλάκια''

Μία όμορφη εικόνα δημιουργείτε κάθε απόγευμα στο ΔΓ Καμαρίου, όπου το γήπεδο πλημμυρίζει από της φατσούλες που δεν είναι άλλες από τα παιδιά των ακαδημιών της Θύελλας Καμαρίου η διοίκηση της οποίας από φέτος έχει κάνει ένα πολύ σοβαρό βήμα με την οργάνωση τους και την εύρυθμοι λειτουργία.

Εξήντα και πλέον παιδιά χωρισμένα σε πολλά τμήματα προπονούνται υπό τις οδηγίες του Στέφανου Διονυσόπουλου και του πτυχιούχου Γυμναστή κ. Σδούκου.8IRA LYGNOY EKO

Είμαστε περήφανοι τονίζουν οι ιθύνοντες του Συλλόγου, με τους κ.κ. Πελέκη Σταύρο και Παναγιώτη Ρούσση να έχουν αναλάβει με επιτυχία υπεύθυνοι των τμημάτων.

Στόχος είναι τα παιδιά να διδαχθούν σωστά το ποδόσφαιρο και δειλά – δειλά να γίνουν τα πρώτα βήματα στις επίσημες διοργανώσεις της ΕΠΣ Κυκλάδων, όπως και οι συμμετοχή σε κάποια τουρνουά Ακαδημιών, όπως είναι το Πανκυκλαδικό.

Πίτα

Μάλιστα την προηγούμενη εβδομάδα οι ακαδημίες της Θύελλας Καμαρίου έκοψαν την πρώτη πίτα της ιστορίας τους.

Η εκδήλωση έγινε στον φυσικό χώρο των τμημάτων, στο ΔΓ Καμαρίου όπου εκτός από τους μικρούς αθλητές της ομάδας το παρών έδωσε και ο κ. Βλαβιανός όπως και μέλη της διοίκησης, με τις ευχές για καλή πρόοδο και επιτυχίες στο σχολείο και τον αθλητισμό να επικρατεί ως κεντρικό μήνυμα.

Μία κούπα με το έμβλημα της Θύελλας ήταν το αναμνηστικό που μοιράστηκε στους επίδοξους ποδοσφαιριστές, ενώ οι τρεις πιο τυχεροί που πέτυχαν το φλουρί, πήραν σαν δώρο από μια μπάλα ποδοσφαίρου.

AKADIMIES PITA 1AKADIMIES PROPO

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares