Σάββατο, 14 Μαρτίου 2015 21:40

Η ΕΠΣ και η διαιτησία υποβαθμίζουν το ποδόσφαιρο

Παρά τη νίκη της ομάδας του ΑΟ Μυκόνου με 1-0 κόντρα στην Άνω Μερά ο Πρόεδρος των γηπεδούχων Αλέξανδρος Κουκάς παρουσιάστηκε έξω φρενών μετά την λήξη του παιχνιδιού.

Ο κ. Κουκάς σε δηλώσεις που έκανε στο S.C. ήταν ιδιαίτερα καυστικός και καταφέρθηκε τόσο κατά τις ΕΠΣ Κυκλάδων, λέγοντας ότι υποβαθμίζει το ποδόσφαιρο, όσο και κατά της διαιτησίας των Αγγέλου, Αρμακόλα και βαρθαλίτη την οποία χαρακτήρισε ως εγγληματική.

Αναλυτικά ο κ. Κουκάς είπε: ''Πραγματικά θλίβομαι με αυτά που βλέπω μέσα στα γήπεδα και ειδικά μετά το σημερινό παιχνίδι το ποτήρι ξεχείλισε και αναγκάζομαι να μιλήσω, πράγμα που όπως γνωρίζεται δεν κάνω συχνά. Νομίζω ότι η ίδια η ΕΠΣ Κυκλάδων υποβαθμίζει το ποδόσφαιρο στις Κυκλάδες περισσότερο από όσο υποβαθμισμένο είναι. Όσο για τη σημερινή διαιτησία των κ.κ. Αγγέλου, Αρμακόλα και βαρθαλίτη το μόνο που έχω να πω είναι ότι ήταν εγκληματική και κατώτερη των περιστάσεων. Ο ρέφερι και οι βοηθοί του κράτησαν αναίτια 10 λεπτά καθυστερήσεις, ακύρωσα δύο καθαρά γκολ για την ομάδα μας, δεν μας έδωσαν καθαρό πέναλτι που ήταν και κόκκινη κάρτα, ενώ το πέναλτι που δόθηκε στους φιλοξενούμενους ήρθε μετά από μία φάση που κατέληξε σε άουτ που την μετέτρεψαν σε κόρνερ και το οποίο τελικά εκτελέστηκε εκτός του προβλεπόμενου σημείου... πραγματικά όλα αυτά είναι τραγικά''.

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares