×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 528

Κυριακή, 15 Μαρτίου 2015 11:51

Ζωντανό το όνειρο της 4αδας

Ζωντανό το όνειρο της 4αδας Ζωντανό κράτησαν το όνειρο της 4ης θέσης οι αθλήτριες του ΑΟ Θήρας που στην τελευταία τους εμφάνιση στο ΔΑΠΠΟΣ νίκησαν την Ηλιούπολη με 3-0 και κατέκτησαν το πολύτιμο τρίποντο.

Παρά τις προσπάθειες της Ηλιούπολης να πιέσει τις νησιώτισσες και να φύγει από την Σαντορίνη με βαθμό ή βαθμούς ώστε να κάνουν πιο εύκολο το έργο της παραμονής της στην μεγάλη κατηγορία, η Σαντορίνη δεν άφησε κανένα περιθώριο αμφισβήτησης και καταχειροκροτήθηκε από το ενθουσιώδεις κοινό της.

Η ομάδα του Απόστολου Οικονόμου με την χθεσινή της νίκη έφτασε τις 3 συνεχόμενες και διατηρεί μαθηματικά τις ελπίδες της για την 4η θέση καθώς είναι σε απόσταση αναπνοής από την ΑΕΚ.

Για τον ΑΟ Θήρας το όνειρο της 4ης θέσης και την συμμετοχή της στα πλει-οφ του πρωταθλήματος απομένει ένα μόλις παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό στο Μ. Μερκούρη, και θα πρέπει να φύγει από εκεί με τους τρεις βαθμούς της νίκης, ενώ παράλληλα θα ελπίζει σε στραβοπατήματα της ΑΕΚ στους δύο επόμενους αγώνες με Ολυμπιακό και Πανναξιακό. Κυνηγώντας το μικρό-μεγάλο θαύμα λοιπόν η Σαντορίνη τελείωσε τις εντός έδρας αγωνιστικές της υποχρεώσεις σε μία χρονιά που μπορεί να χαρακτηριστεί απολύτως επιτυχημένη καθώς στην παρθενική της εμφάνιση στην Α1 έχει κλειδώσει την 5η θέση και μαθηματικά ελπίζει ακόμα και τετράδα.

Τα σετ: 3-0 (25-21, 25-22, 25-17)

ΑΟ Θήρας (Α. Οικονόμου): Βεργίδου Ο., Τένεβα M., Καββαθά Α., Καρπουζά Α., Μουντάκη Φ., Οικονομίδου Μ., λίμπερο η Αρτακιανού Μ., Ξαγοραράκη Γ.

ΓΣ Ηλιούπολης (Δ. Λυκογιάννη): Αλέξις Ε., Γιοβάνη Μ.,Έντουαρντς, T., Μπόκα Γ., Πατεράκη Μ., Μπανίκα Σ., λίμπερο η Αργυροπούλου Μ., Γεωργίου Ζ., Καπέλου Ε.

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares