Παρασκευή, 20 Μαρτίου 2015 01:05

Παράγοντες ζήτησαν από κανάλι να πληρώσει την διαιτησία

Τραγελαφικές καταστάσεις έζησε το δεκαμελές συνεργείο του anatoli sport όταν πήγε να μεταδώσει ζωντανά τον τελικό Κυπέλλου της ΕΠΣ Λασιθίου.

Παράγοντες των δύο φιναλίστ πλησίασαν τους υπευθύνους της μετάδοσης και τους ζήτησαν να πληρώσουν την διαιτησία και τον γιατρό του αγώνα προκειμένου να τους επιτρέψουν να μεταδώσουν τον αγώνα και όλα αυτά τη στιγμή που η ΕΠΣ Λασιθίου που έχει τα δικαιώματα, σφύριζε αδιάφορα, κάνοντας το παγόνι!!!

Όχι... δεν κάνουμε πλάκα, αυτά συνέβησαν στην πραγματικότητα και δια του λόγου του αληθές σας μεταφέρουμε αυτούσιο το άρθρο των συναδέλφων:Η περιπέτεια μιας μετάδοσης...

Ένας ακόμα τελικός Κυπέλλου Λασιθίου αποτελεί παρελθόν, μαζί και μια ακόμα ζωντανή μετάδοση από το AnatolhSport, η πέμπτη κατά σειρά σε ισάριθμους τελικούς από το 2010 που ξεκίνησε αυτή προσπάθεια.
Το στοίχημα σε καθεμιά από αυτές, ήταν να ξεπεράσει σε επίπεδο την κάθε προηγούμενη και να δοθεί η δυνατότητα στον τηλεθεατή - επισκέπτη να παρακολουθήσει τον τελικό με τη μεγαλύτερη δυνατή άνεση, στα πρότυπα μέσων πολύ μεγαλύτερου μεγέθους.

Για τη φετινή μετάδοση του τελικού, είχε προγραμματιστεί η κάλυψη με τέσσερις κάμερες, instant replay, ρεπορτάζ αγωνιστικού χώρου και καλεσμένους για το σχόλιο, με pre και post game, και τη συμμετοχή περισσότερων από δέκα ανθρώπων να δουλέψουν γι αυτό.
Και όλα αυτά με σκοπό να δοθεί η αίγλη που αρμόζει σε ένα μεγάλο τελικό μεταξύ δύο μεγάλων ομάδων!

Η ομάδα με τα μηχανήματα για τη μετάδοση έφτασε στο στάδιο περίπου δυόμιση ώρες πριν την έναρξη του αγώνα για να μπορεί να στηθεί όλος ο εξοπλισμός και να είναι όλα έτοιμα στις 17:30 που θα ξεκινούσε το pre game.
Και ενώ είχε σχεδόν ολοκληρωθεί το στήσιμο των μηχανημάτων ανεβαίνει στα δημοσιογραφικά θεωρεία παράγοντας του ΟΦΙ συνοδευόμενος από παράγοντα της Ελούντας για να μας ανακοινώσει ότι δεν μπορούμε να δείξουμε τον αγώνα και ότι θα πρέπει να πληρώσουμε τη διαιτησία και το γιατρό του αγώνα για να μπορέσουμε να τον μεταδώσουμε. Μας αναφέρθηκε επίσης από τον παράγοντα του ΟΦΙ ότι πρέπει να κατεβάσουμε άμεσα την αναγγελία της ζωντανής μετάδοσης από το σάιτ γιατί διαφορετικά δεν θα μπορούσαμε να τραβήξουμε ούτε καν στιγμιότυπα!!
Σε αναφορά ότι είναι μια διοργάνωση της ΕΠΣ Λασιθίου και ότι αυτή οφείλαμε να ενημερώσουμε, μας αναφέρθηκε ότι ο τελικός είναι δουλειά των ομάδων!!

Σε επικοινωνία με τον υπεύθυνο της ΕΠΣ Λασιθίου για την παραπάνω απαίτηση και ποιος τέλος πάντων είναι υπεύθυνος για τη διεξαγωγή του αγώνα, η απάντηση ως Πόντιος Πιλάτος ήταν λίγο – πολύ , «κάνω ότι δεν είδα τίποτα»!

Μετά από αναμονή για τη λύση η οποία δεν ήρθε ποτέ, μαζέψαμε τα μηχανήματα που είχαν στηθεί και αποχωρήσαμε από το γήπεδο για την επιστροφή. Λίγο πριν αναχωρήσουμε από την Ιεράπετρα, και περίπου 50 λεπτά πριν την έναρξη του αγώνα, λαμβάνουμε τηλεφώνημα ότι μπορούμε να δείξουμε τον αγώνα!!!

Παρά την πικρία και την αγανάκτηση για την αντιμετώπιση αυτής της προσπάθειας, και τον εμπαιγμό δέκα ανθρώπων που βρέθηκαν εκεί για την καλύτερη δυνατή ενημέρωση μερικών χιλιάδων άλλων, αποφασίστηκε να γίνει η ύστατη προσπάθεια για να μεταδοθεί ο αγώνας ΜΟΝΟ από σεβασμό προς τους φιλάθλους που περίμεναν να δουν τον τελικό!

Όπως είναι κατανοητό, σε τόσο λίγο χρόνο δεν είναι δυνατόν να γίνει δουλειά δυόμισι ωρών, και αυτή ήταν και η αιτία των προβλημάτων στο ξεκίνημα της μετάδοσης που βρήκε το σχολιαστή της αναμέτρησης να περιγράφει τον αγώνα και κάποιους άλλους να συνδέουν ακόμα ...καλώδια!

Είναι να αναρωτιέται κανείς μετά από όλα τα παραπάνω, τα οποία είναι απλά το κερασάκι στην τούρτα όσων πολλών άλλων έχουν προηγηθεί.

Αυτή είναι η αναβάθμιση του Λασιθιώτικου ποδοσφαίρου που όλοι ευαγγελίζονται;

Αυτή είναι η εικόνα του ποδοσφαίρου που θέλουν να περάσει προς τα έξω;

Με αυτό τον τρόπο θα γίνει ελκυστικό το προϊόν και θα προσελκύσει σοβαρούς χορηγούς;

Γιατί καλές είναι οι δηλώσεις και τα "μπράβο", αλλά στο τέλος όλοι κρίνονται από τα έργα τους...

Κατηγορία ΠΑΡΑΞΕΝΑ
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Πέναλτι....ανέκδοτα Πιο άστοχος πεθαίνεις! [vid] »

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares