Κυριακή, 22 Μαρτίου 2015 02:51

2-3 με ζόρι αλλά τρίποντο

Λίγοι θα στοιχημάτιζαν ότι το ματς ΑΟ Πάρου-Πανθηραικός θα έφτανε στο 95' με το σκορ ρευστό και εύθραυστο.

Το οριζόντιο δοκάρι ταρακουνήθηκε και μαζί του, όλος ο Πανθηραικός που έπαιζε με την φωτιά.

Κανείς δεν θα θυμόταν τις 3-4 καθαρές ευκαιρίες που είχε για να καθαρίσει το ματς με ένα τέταρτο γκολ.

Αυτή του η αδυναμία στα τελειώματα, κράτησε τους γηπεδούχους σε απόσταση βολής και αν συνυπολογίσουμε την διάρκεια των παικτών τους σε πάθος και μαχητικότητα και την άνοδο της απόδοσης όλης της μεσοεπιθετικής του γραμμής στην επανάληψη, προκύπτει  η διεκδίκηση του βαθμού μέχρι το τέλος.

4 ΓΚΟΛ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Ο Δ. Τριανταφυλλάκος σταθερός στο πλάνο της ομάδας του, ανεξαρτήτως αντιπάλου έδωσε εντολή για πίεση ψηλά και γρήγορες κάθετες πάσες στους μπροστινούς.

Ο Α. Κωνσταντόπουλος ήθελε τον Κοζανίδη και τον Παπασταθόπουλο εναλλάξ στο δεξί φτερό της επίθεσης, να ψάξουν από εκεί χώρους για να δημιουργήσουν.

Αριστερά είχε δεδομένη την καλή συνεργασία των Φύτρου και Κωλέτση και πράγματι έτσι έγιναν τα καλά πράγματα στην επίθεση των νικητών και ξεδιπλώθηκε ποιότητα στο τερέν.

Σκόραρε στο 21' με ένα τηλεκατευθυνόμενο δύσκολο σουτ του Παπασταθόπουλου και έκανε δύο τα τέρματα του με ένα του Φύτρου, που βρήκε τον Τετάου εκτός θέσης.

Όμως το σχεδόν καθιερωμένο λάθος στη άμυνα έγινε, και το ένστικτο του Αρκουλή λειτούργησε καθώς χωρίς καθυστέρηση πλάσαρε αστραπιαία στα δίκτυα μειώνοντας.

Στο επόμενο ακριβώς λεπτό ο Ζώνας πήρε άριστη θέση και κοντρολάροντας την πάσα του Κοζανίδη, εκτέλεσε για το 3-1 και έστειλε τις ομάδες στα αποδυτήρια με την αίσθηση ότι ο καλύτερος κέρδιζε.

ΑΝΕΒΗΚΕ Ο ΑΟ ΠΑΡΟΥ ΣΤΗΝ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ

Συνολική ήταν η άνοδος των γηπεδούχων.

Οι αμυντικοί έπαιζαν ψηλά, οι μέσοι κέρδιζαν μέτρα με την μπάλα στα πόδια και η επιθετικοί έδειχναν φρέσκοι και επικίνδυνοι.

Οι αμυντικοί μέσοι του Πανθηραικού έχαναν πλέον τις προσωπικές και έμεναν πολύ πίσω.

Στην επίθεση υπήρχαν χώροι και ταχύτητα, ιδιαίτερα μετά την νέα μείωση του σκορ, αλλά χάθηκαν 3-4 μεγάλες ευκαιρίες.

Ο ΑΟ Πάρου που μείωσε στο 65' με πέναλτι του Αρκουλή, κερδισμένο σε ανατροπή του Καράι από τον Λύκο, που έφερε και διαμαρτυρίες για κόκκινη κάρτα στον αμυντικό.

Μέχρι την λήξη δεν σταμάτησε να προσπαθεί με αξιώσεις το γκολ της ισοφάρισης και δύο φορές έφτασε πολύ κοντά.

Από την υπέροχη ομαδική προσπάθεια που έβγαλε τον Ρούσσο πλάγια μόνο του, αλλά η τελική του κοντραρίστηκε σε κόρνερ και με το δοκάρι του Γιουρτζίδη στο 87'.

ΚΡΑΤΑ ΤΟΥΣ ΒΑΘΜΟΥΣ

Η αίσθηση που υπάρχει μετά το ματς, δεδομένων και των στόχων των ομάδων, είναι πως ο νικητής θα προβληματιστεί περισσότερο από τον ηττημένο.

Οι παίκτες του ΑΟ Πάρου, ευχαρίστησαν τον κόσμο τους που γενικά απόλαυσε το παιχνίδι και έφυγε γεμάτος από το γήπεδο.

Το φρένο του Πανθηραικού στο δεύτερο ημίχρονο, ομολογουμένως προβλημάτισε.

Η τριάδα των Δεληγιάννη, Μενδρινού, Μουτάφη τα πήγε καλά.

Ακόμη και σε 2-3 περιπτώσεις ασυννενοησίας ,αυτό που καταλογιζόταν ήταν το σωστό.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΑΟ ΠΑΡΟΥ: (Τριανταφυλλάκος Δ.),Τετάου 6.5, Κρουσταλάκης 7, Σταθερός 7 [70'Κληρονόμος], Σκιαδάς 6.5, Τσαντουλής 6.5, Σένκα 6.5, Αρκουλής 7, Γιουρτζίδης 7, Ρούσσος 7 [82' Κ. Σαρρής], Πετρόπουλος 6.5 [46' Καράι 7], Παντελαίος 7.

ΠΑΓΚΟΣ Σαρρής Κ.Π, Πρίφτης, Μανέκας, Δαφερέρας

ΠΑΝΘΗΡΑΙΚΟΣ: (Κωνσταντόπουλος Α.), Ντράλο 6.5, Κωνσταντίνου 6.5, Παναγιωτίδης 7, Λύκος 6.5 [85' Νομικός],Κολιούσης 6.5, Παπασταθόπουλος 7, Φύτρος 7, Μηνδρινός 7, Κωλέτσης 7.5, Κοζανίδης 7.5 [70' Κελίδης], Ζώνας 7.

ΠΑΓΚΟΣ Πέκα, Τζωρμπατζάκης, Λυγνός, Βλαβιανός, Βαζαίος.

Δείτε φώτος απο τον αγωνα στην Παροικιά εδώ...

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares