Κυριακή, 22 Μαρτίου 2015 22:11

Απόδραση στο 92’

Σπουδαία νίκη σημείωσε ο Πανσιφναϊκός μέσα στην Σέριφο με γκολ του Ατσόνιου στο 92’.

Η ομάδα του Μάκη Φράγκου πλέον είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί για να πάρει την πρώτη θέση στα μπαράζ και ταυτόχρονο την παραμονή του στην Α΄ Κατηγορία που είναι ο στόχος της ομάδας.

Το ματς έδειχνε ότι θα πάει στο Χ ίσως και στον άσσο αφού ο ΑΟ Σερίφου ήταν πιο απειλητικός όμως οι δύο γερόλυκοι του Πανσιφναϊκού Αντώνης Ατσόνιος και Νίκος Κάραβος είχαν άλλη άποψη. Ο πρώτος εκμεταλλεύτηκε την λάθος θέση του Ζαχαρία αλλά και της όλης αμυντικής διάταξης στην φάση του γκολ και με ένα ξερό μονοκόμματο σουτ έστειλε παίκτες και πάγκο των Σιφνιών στα κιγκλιδώματα, πανηγυρίζοντας στο 92ο λεπτό τη νίκη και ο δεύτερος, αφού ήταν πάντα στην σωστή θέση για να αποσοβήσει τις απειλές που δεχόταν η εστία του. Κατά την άποψη μας ήταν σε αυτό το ματς όπως και με τον Νηρέα ο MVP του Πανσιφναϊκού χαρίζοντας το σπουδαίο τρίποντο.

Το ματς ήταν μοιρασμένο με τον ΑΟ Σερίφου να πατάει καλύτερα στο γήπεδο αφού είχε κάποιες καλές στιγμές για να ανοίξει πρώτος το σκορ, όμως από το 61ο λεπτό και έπειτα δεν εκμεταλλεύτηκε την αριθμητική του υπεροχή όταν ο Πανσιφναϊκός έμεινε με 10 παίκτες μετά την αποβολή του Διαρεμέ με 2η κίτρινη κάρτα. Ο παριανός κόουτς του Πανσιφναϊκού, έριξε στο ματς τον Ατσόνιο για να κρατήσει το κέντρο αλλά και να βγάλει κρυφές αντεπίθεσης κάτι τελικά που συνέβη στα τελευταία λεπτά με τον καλύτερο τρόπο για τους φιλοξενούμενους.

serifos-pansifnaikos-22-3-2015-1

Φάσεις…

Ο ΑΟ Σερίφου είχε την υπεροχή όμως δεν την μετουσίωσε σε γκολ.

Στο 9΄ο Βαλσαμάκης δεν μπόρεσε να πλασάρει σωστά τον Κάραβο.

Ο Ρώτας Μιχάλης στο 13’ έβγαλε σέντρα όμως η κεφαλιά του Λιβάνιου Μαρίνου αποκρούστηκε από τον Κάραβο.

Στο 18ο λεπτό ο ΑΟ Σερίφου σημείωσε γκολ με τον Λιβάνιο Μαρίνο όμως υποδέχτηκε σε θέση οφ-σαιτ με αποτέλεσμα να παραμείνει το 0-0.

Στο 35’ ήταν σειρά του Πανσιφναϊκού να ανησυχήσει την εστία του Ζαχαρία. Ο Λυκογιάννης που ήταν από τους κορυφαίους έπιασε δυνατό σουτ το οποίο απέκρουσε ο πορτιέρο του ΑΟΣ.

Στο 38’ ο Βαλσαμάκης εκτέλεσε φάουλ το οποίο βρήκε στο τοίχος και στην επαναφορά ο Γεροντάρης έστειλε την μπάλα λίγο δίπλα από τα δοκάρια του Κάραβου.

Λίγο πριν την ανάπαυλα ο Ζάσκας εκτέλεσε απευθείας φάουλ λίγο κάτω από την σέντρα προσπαθώντας να κρεμάσει τον Ζαχαρία ο οποιος έδειξε την μπάλα σε κόρνερ.

Στο 55’ ο Ραμπιας με κεφαλιά έστειλε την μπάλα λίγο έξω από το δεξί κάθετο δοκάρι του κάραβου.

Στο 61ο λεπτό οι ισορροπίες άλλαξαν. Ο Διαρεμές μετά από ένα σκληρό φάουλ δέχτηκε την 2η κίτρινη κάρτα του διαιτητή κ Μενδρινού αφήνοντας την ομάδα του με 10 παίκτες.

Ο Ρώτας Μιχάλης στο 67’ πλάσαρε τον Κάραβο όμως έστειλε την μπάλα λίγο έξω.

Στο 85’ ο Ζουμής σουταρε αλλά ο Ζαχαρίας απέκρουσε σταθερά.

Στο 91’ ο Ατσόνιος έκανε το 0-1 όταν βγήκε από δεξιά πλάσαρε σωστά τον Ζαχαρία.

Στο 95’ ο ΑΟ Σερίφου είχε διπλή ευκαιρία να ισοφαρίσει με κερδισμένο φάουλ όμως ο Κάραβος ήταν και πάλι εκεί!.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο κ. Λάμπρος Μενδρινός με βοηθούς τους κ.κ. Δεληγιάννη Νίκο και Αντώνη Μουτάφη.

Μικρά από την Σέριφο…

-Τον αγώνα παρακολούθησε με μεγάλο ενδιαφέρον και ο πρόεδρος της ΕΠΣ Κυκλάδων κ. Σιγάλας κάνοντας στο τέλος σχετικές δηλώσεις.

-Αρκετός και πάλι ο κόσμος περιμετρικά του γηπέδου.

-Τρία στα τρία ο Πανσιφναϊκός έχει φέτος με αντίπαλο τον ΑΟ Σερίφου σπάζοντας μια αρνητική του παράδοση.

ΑΟ Σερίφου: (Μουστάκας Ν.), Ζαχαρίας Ν., Μουστάκας Α., Μποφίλιος Ι. (83’ Χρυσολωράς Κ.), Βαλσαμάκης Κ., Γεροντάρης Ι., Βαλσαμάκης Α., Ρώτας Β. (72’ Λιβάνιος Μ.), Ράμπιας Ι., Λιβάνιος Μ. (72’ Φάλαγγας Μ.), Παρίσης Κ., Ρώτας Μ.

Πανσιφναϊκός: (Φράγκος Μ.), Κάραβος Ν., Κίτσαλης Α., Ζάσκας Δ., Διαρεμές Θ., Σταυριανός Δ., Ζαμπέλης Δ., Γκούμας Ν., Σαβιολίδης Χ., Γεωργούλης Γ. (83’ Ραπτόπουλος Κ.), Λυκογιάννης Κ. (55’ Ατσόνιος), Ζουμής Ν.

 

Ο αγώνας θα μεταδοθεί σε μαγνητοσκόπηση από το VOLCANO TV

Δείτε εδώ... περισσότερες φώτος απο την Σέριφο.

serifos-pansifnaikos-22-3-2015-2

 

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares