Πέμπτη, 26 Μαρτίου 2015 16:08

Πρωτιά και F4 για τους Τηνιακούς

Μεγάλη νίκη που του χαρίζει την πρωτιά του ομίλου και συνεπώς την απευθείας είσοδο του στο Final4 νέων πέτυχε χθες το απόγευμα στο γήπεδο του Κόρφου Μύκονου η ομάδα νέων του Π.Α.Σ. Τήνου επικρατώντας του Α.Ο. Μύκονου με 0-4.

Σκόρερ της μεγάλης νίκης της ομάδας της Τήνου ήταν οι Γιαννησοπουλος 47' Αρμακολας Ε. 56' Αρμακολας Ι.60' και ο Κελαδιτης στο 80'.

Ο Αγώνας

Το πρώτο ημίχρονο ξεκίνησε πολύ δυνατά για την ομάδα της Τήνου οποία έχασε τρεις πολύ καλές ευκαιρίες να ανοίξει το σκορ και να καθαρίσει από νωρίς το παιχνίδι άλλα οι Γιαννησοπουλος δυο φόρες και Αρμακολας Ι. δεν κατάφεραν να παραβιάσουν την εστία του Πεται.

Στη συνεχεία η ομάδα του Α.Ο. Μύκονου ισορρόπησε το παιχνίδι και κατάφερε και αυτή σε δυο φάσεις να φτάσει κοντά στο γκολ άλλα τα σουτ του Λυκουρη και και Ασλάνι το ένα έφυγε λίγο άουτ και το άλλο απέκρουσε ο τερματοφύλακας του Π.Α.Σ. Τήνου Απέργης ο οποίος δυο λεπτά πριν την λήξη του πρώτου ημιχρόνου στάθηκε άτυχος καθώς βγήκε λίγο άτσαλα με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με έναν παίκτη του Α.Ο. Μύκονου και τραυματιστεί στο κεφάλι και να αποχωρήσει.

Στο δεύτερο ημίχρονο το παιχνίδι ήταν ένα πραγματικό ρεσιτάλ για την ομάδα της που μόλις στο 47' μετά από μια έξοχη μπαλιά του Βιδάλη ο Γιαννησοπουλος πετάχτηκε στην πλάτη της άμυνας και του Α.Ο. Μύκονου και με ωραίο πλάσε άνοιξε το σκορ κάνοντας το 0-1 για την ομάδα της Τήνου.

Η πίεση συνεχίστηκε για την ομάδα της Τήνου και στο 56' μετά από ένα κερδισμένο κόρνερ που εκτέλεσε ο Γιαννησοπουλος ο Αρμακολας Ε. σηκώθηκε στο ύψος του πέναλτι και με μια εκπληκτική καρφωτή κεφάλια έκανε το 0-2, γκολ που έστειλε την ομάδα του ακόμα πιο κοντά στο Final4.

Πριν καλά κοπάσουν η πανηγυρισμοί των παικτών της Τήνου ο Αρμακολας Ι. εκμεταλλεύτηκε το λάθος της άμυνας και του τερματοφύλακα του Α.Ο. Μύκονου και με εύκολο πλασέ έκανε το 0-3 για την ομάδα του Π.Α.Σ. Τήνου.

Το κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο αρχηγός της ομάδας Κελαδιτης στο 80' όταν μετά από μια πολύ καλή εκτέλεση φάουλ από τον Γιαννησοπουλο ο Πεται δεν κατάφερε να πιάσει την μπάλα σταθερά και εκείνος δεν δυσκολεύτηκε να την στείλει στα δίχτυα και ολοκληρώσει τον θρίαμβο για την ομάδα της Τήνου .

Περήφανοι

Με την επιστροφή της στην Τήνο η ομάδα Νέων του ΠΑΣ μαζί με μέλη της διοίκησης και το τεχνικό επιτελείο έστησαν μία μίνι γιορτή σε γνωστό μαγαζί, όπου μέσα σε ζεστό κλίμα χάρηκαν την πρωτιά του ομίλου, που είναι το επιστέγασμα της μεγάλης προσπάθειας που έχει καταβληθεί από όλους.

Όλοι οι ποδοσφαιρόφιλοι στο νησί του Αιόλου δηλώνουν την υπερηφάνεια τους για την ομάδα Νέων του ΠΑΣ, καθώς τα παιδιά εκτός ποδοσφαιρικό ταλέντο φαίνεται ότι διαθέτουν και αδαμάντινους χαρακτήρες, πράγμα που επιβεβαιώθηκε και από την πρόσφατη κίνηση τους με την οικονομική στήριξη του Κέντρου Υγείας.

Διαιτησία

Να τονίσουμε την πολύ καλή διαιτησία του Κου Μενδρινου, που παρότι χωρίς πλάγιους βοηθούς εκτός κάτι πολύ μικρά ανθρώπινα λάθη τα πήγε περίφημα στον χθεσινό αγώνα.

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων:

Α.Ο. Μυκονου (Πουλος):1.Πεται 2.Βερωνης Ε. (62' Ματρισι) 3.Αναστασίου 4.Ναζος 5.Ραγια 6.Βερωνης (49'Μπομπαι) 7.Χιλαι (72'lpeja) 8.Κανιουρης (70' Σιωζος) 9.Λυκουρης 10.Ασλάνι (72'Ξυδακης) 11.Ντούρο (49' Δακτυλιδης)

Π.Α.Σ. Τηνου 1.Απεργης (40'Δεσυπρης) 2.Δενεκαριας (71'Παλαμαρης) 3.Ορφανος 4.Αρμακολας Ε. 5.Κελαδιτης 6.Βιδαλης (67' Διαμαντοπουλος 7.Βασιλας 8.Δελατολας (46'Αργυροπουλος) 9.Αρμακολας Ο. (62'Παγανης) 10.Γιαννησοπουλος 11.Αρμακολλας Ι. 

Επιμέλεια: Φραγκίσκος Λούβαρης

NEOI MAZI

 

Περισσότερες φωτογραφίες ΕΔΩ

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares