×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 528

Παρασκευή, 27 Μαρτίου 2015 18:48

Χωρίς άγχος …

Η γυναικεία ομάδα του Πανναξιακού βρίσκεται στο Αγρίνιο όπου αύριο (28/03) θα διεκδικήσει απέναντι στον Παναθηναϊκό τη νίκη πρόκριση στον τελικό – Πετρόφ «δεν έχουμε άγχος, υπάρχει αισιοδοξία για τους αγώνες» Η γυναικεία ομάδα του Πανναξιακού βρίσκεται στο Αγρίνιο όπου αύριο (28/03) θα διεκδικήσει απέναντι στον Παναθηναϊκό τη νίκη πρόκριση στον τελικό – Πετρόφ «δεν έχουμε άγχος, υπάρχει αισιοδοξία για τους αγώνες»

Πέρυσι, τέτοιες ημέρες η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Πανναξιακού, βίωνε για πρώτη φορά την εμπειρία της συμμετοχής σε ένα φάιναλ φορ. Στη Πύλο δεν τα πήγε άσχημα καθότι εκμεταλλεύτηκε το αποτέλεσμα της κλήρωσης και πέρασε στον τελικό όπου ηττήθηκε από τον Ολυμπιακό. Φέτος, πέφτει αμέσως στα δύσκολα. Απέναντί της αύριο το απόγευμα (15:30) θα βρίσκεται ο Παναθηναϊκός με τον οποίο έχει παράδοση στα παιχνίδια που κρίνονται στις λεπτομέρειες.

Φέτος, οι δύο ομάδες μοιράστηκαν τις νίκες και τις εντυπώσεις. Κατά κοινή ομολογία στο παιχνίδι της Νάξου στη πρεμιέρα του 2ου γύρου, ο Πανναξιακός έκανε το καλύτερο φετινό του παιχνίδι. Τώρα, θέλει να το επαναλάβει. Ξέρει ότι δεν είναι εύκολο. Η ομάδα του Παναθηναϊκού μόνο άπειρη είναι από αγώνες αυτού του είδους. Απλώς η μία ομάδα ξέρει πολύ καλά την άλλη και δύσκολα θα υπάρχουν τρικ. Αν και η αλλαγή προπονητή για τον Πανναξιακό δίνει ένα μικρό πλεονέκτημα με την έννοια ότι ο Παναθηναϊκός έχει αντιμετωπίσει τη Νάξο με προπονητή τον Κόβαζιτς. Και τώρα με τον Πετρόφ που δείχνει ότι βάζει δικά του στοιχεία στο παιχνίδι, σίγουρα θα έχουμε εκπλήξεις.

Γιατί όχι

Η αποστολή του Πανναξιακού αναχώρησε από τη Νάξο το πρωί της Πέμπτης και αναμένονταν το βράδυ να ήταν στο Αγρίνιο και από σήμερα … προπονήσεις. Ο βούλγαρος τεχνικός Ατανάς Πετρόφ αντιμετωπίζει μόνο το πρόβλημα με την ίωση της Τσβετάνοβα (καλύτερη παίκτρια φέτος με βάση τη Nova και τον σχετικό διαγωνισμό) που την έχει κρατήσει εκτός προπονήσεων από την άλλη όμως βλέπει τόσο τη Γιόβιτς (έχει δημιουργήσει παράδοση με καλά παιχνίδια κόντρα στον Παναθηναϊκό) όσο και τη Διώτη να έχουν ανεβάσει ρυθμούς και πλέον έχει σχεδόν όλα τα όπλα στη διάθεσή του… και όπως τόνισε στη πρόσφατη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα με την ΑΕΚ «δεν έχουμε άγχος σχετικά με τους αγώνες στο final 4. Θα παίξουμε ελεύθερα και υπάρχει διάχυτη η αισιοδοξία ότι θα πάμε καλά και θα περάσουμε στον τελικό και γιατί όχι να πάρουμε και το κύπελλο. Οι τρεις από τις τέσσερις ομάδες (εξαίρεση ο Ηρακλής Κηφισιάς) έχουν ίσες πιθανότητες για την κατάκτηση του τροπαίου. Η ομάδα μας έχει αποκτήσει ρυθμό κι εάν παίξουμε όπως στα τρία – τέσσερα τελευταία παιχνίδια δεν βλέπω το λόγο να μην είμαστε εμείς στο τέλος αυτοί που θα χαμογελάμε»

Προβάδισμα

Ο κ. Ρουμελιώτης, προπονητής της ΑΕΚ που ήταν ο τελευταίος αντίπαλος του Πανναξιακού πήρε θέση για το επερχόμενο φάιναλ φορ τονίζοντας «ο Ολυμπιακός έχει ένα μικρό προβάδισμα λόγω πιο εύκολου αντιπάλου στον ημιτελικό κάτι που θα έχει ως αποτέλεσμα να είναι πιο συγκεντρωμένος στον τελικό. Οι δύο άλλες ομάδες, ο Πανναξιακός και ο Παναθηναϊκός έχουν τις ίδιες πιθανότητες πρόκρισης αλλά στον τελικό θα έχουν καταναλώσει αρκετή ενέργεια που δεν ξέρω πως θα την αναπληρώσουν»… Να σημειώσουμε ότι στο πλευρό της ομάδας θα βρίσκονται τουλάχιστον 30 φίλαθλοι που θα αναχωρήσουν σήμερα από τη Νάξο για το Αγρίνιο για να βρεθούν κοντά στην αγαπημένη τους ομάδα αποδεικνύοντας ότι πάντα είναι στο πλευρό τους…

Μέτρα ασφαλείας

Από σήμερα όλες οι ομάδες είναι στο Αγρίνιο, υπάρχει ο φόβος των επεισοδίων λόγω της ταυτόχρονης παρουσίας φίλων Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού με την Αστυνομία να έχει κάνει ασκήσεις επί χάρτου για την αντιμετώπιση των όποιων φαινομένων βίας. Οι αγώνες χαρακτηρίζονται ως ‘Ειδικής Διαχείρισης’ ο βαθμός της οποίας θα καθοριστεί σε συνεργασία με το Υφυπουργείο Αθλητισμού, μετά από σύσκεψη με τους συνδιοργανωτές, τις οικείες αστυνομικές αρχές και τις ομάδες που έχουν προκριθεί, διασφαλίζοντας την ισότιμη μεταχείριση των συμμετεχουσών ομάδων. Τα εισιτήρια διατίθενται από το πνευματικό κέντρο του δήμου Αγρινίου (8π.μ.-2μ.μ.) με την επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας και κύριος στόχος είναι στο γήπεδο να βρεθούν οικογένειες με παιδιά. Έχει απαγορευτεί η μετακίνηση οργανωμένων οπαδών και αναμένεται να έχουν εξαντληθεί όλα τα εισιτήρια μέχρι και χθες το απόγευμα. Με ένα εισιτήριο θα μπορεί κάποιος να παρακολουθήσει και τους δυο ημιτελικούς στην τιμή των 10 ευρώ, ενώ 10 ευρώ θα κοστίζει και το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό την Κυριακή.

Μάχες

Ραντεβού για το φάιναλ φορ του Αγρινίου έχουν κλείσει οι Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, Πανναξιακός, Ηρακλής Κηφισιάς και όλοι οι αγώνες θα μεταδοθούν από την ΝΕΡΙΤ.

Το πρόγραμμα του Final 4

Σάββατο 28/3

17.30 Πανναξιακός – Παναθηναϊκός

20.00 Ηρακλής Κηφισιάς – Ολυμπιακός

Κυριακή 29/3

18.00 Τελικός

Πηγή: Εφημερίδα Κυκλαδική

AFISA F4

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares