Σάββατο, 28 Μαρτίου 2015 13:35

Τα προκριματικά του Euro στο επίκεντρο‏

Τα παιχνίδια των Εθνικών Ομάδων κυριαρχούν στο πρόγραμμα του Σαββάτου. Από τα προκριματικά του Euro, λοιπόν, προέρχονται δύο από τις σημερινές στοιχηματικές προτάσεις, δύο ακόμη προκύπτουν από τις «μικρές» κατηγορίες της Αγγλίας και η πεντάδα συμπληρώνεται με Φούτμπολ Λιγκ, ενώ δε λείπουν και τα προγνωστικά από το μπασκετικό κουπόνι. Διαβάστε στο Betarades.gr τα previews όλων των αγώνων της ημέρας και βρείτε αξιόπιστο livescore basket, ποδοσφαίρου και όλων των υπολοίπων αθλημάτων.

Κερδίζει η Ιταλία

Ξεκινάμε από το παιχνίδι Βουλγαρία – Ιταλία, στο οποίο θα πάμε με το «διπλό» σε απόδοση 2.08. Μια νέα αρχή θέλει να κάνει σήμερα η Βουλγαρία κόντρα στην Ιταλία, έστω κι αν γνωρίζει πόσο δύσκολο είναι κάτι τέτοιο. Η γκέλα ολκής με τη Μάλτα τον Νοέμβριο αποτέλεσε το «κύκνειο άσμα» του κόουτς Λούμποσλαβ Πένεφ, για τον οποίο ούτως ή άλλως υπήρχε πολύ μεγάλη γκρίνια στη Σόφια. Στη θέση του προσλήφθηκε ο Ιβάιλο Πέτεφ, ο 39χρονος κόουτς που πριν μερικά χρόνια πήρε δύο πρωταθλήματα με τη Λουντογκόρετς. Δεν έχουν ελπίδες οι γηπεδούχοι ούτε για την κατάκτηση της τρίτης θέσης, αφού απέχουν 5 πόντους απ’ τη Νορβηγία. Οι εμφανίσεις τους ήταν ως επί τω πλείστον μέτριες προς… κακές, με τον κόσμο και τα ΜΜΕ να αποδοκιμάζουν. Μετρούν μόλις μια νίκη στις τέσσερις αγωνιστικές, αυτή της πρεμιέρας κόντρα στο Αζερμπαϊτζάν.

Σημαντικό παιχνίδι σήμερα για την Ιταλία εκτός έδρας κόντρα στη Βουλγαρία. Οι φιλοξενούμενοι πηγαίνουν στη Σόφια με πάρα πολλές και σημαντικές απουσίες, κυρίως στη μεσαία γραμμή, όπου απουσιάζουν σχεδόν όλοι οι βασικοί. Εκτός αποστολής έμειναν οι Πίρλο, Μαρκίζιο και Ντε Ρόσι, με τον κόουτς Κόντε πάντως να δηλώνει ότι αυτό δεν είναι πρόβλημα για την ομάδα του. Στους 10 πόντους η «σκουάντρα ατζούρα», ισοβαθμεί στην κορυφή με την Κροατία, το αποτέλεσμα της οποίας θα γνωρίζει όταν μπει στο γήπεδο (παίζει στις 19:00 με τη Νορβηγία). Από πλευράς αποτελεσμάτων, η Ιταλία έχει κάνει απόλυτα ικανοποιητικό ξεκίνημα στα προκριματικά. Έκανε την καλύτερη δυνατή πρεμιέρα εκτός έδρας με τη Νορβηγία (νίκη 2-0), όπου απέδωσε όμορφο ποδόσφαιρο, πήρε οριακές νίκες με Αζερμπαϊτζάν (2-1) και Μάλτα (1-0), παιχνίδια στα οποία φάνηκε ότι αντιμετώπισε σαν αγγαρείες. Στο τελευταίο της παιχνίδι, η Ιταλία έμεινε στο 1-1 με την Κροατία, σ’ ένα ματς όμως που διεξήχθη κάτω υπό δύσκολες συνθήκες (βαρύ γήπεδο και βροχή).

Over στην Πράγα

Επόμενη πρόταση από τα προκριματικά του Euro, το Over 2.5 γκολ στην αναμέτρηση Τσεχία – Λετονία. Ασταμάτητη μοιάζει να είναι η Τσεχία στο δρόμο για τα τελικά του Euro 2016. Το συγκρότημα του Βρμπα μετράει τέσσερις νίκες στις ισάριθμες αναμετρήσεις που έδωσε για τον 1ο όμιλο των προκριματικών της διοργάνωσης. Πιο συγκεκριμένα επικράτησε της Ολλανδίας (2-1 εντός έδρας), της Τουρκίας (2-1 εκτός έδρας), του Καζακστάν (4-2 εκτός έδρας) και της Ισλανδίας (2-1 εντός έδρας), όντας μία από τις λίγες ομάδες που μετρούν το απόλυτο μέχρι στιγμής.

Μη έχοντας ελπίδες να δώσει το «παρών» στα τελικά του Euro 2016 η Λετονία ταξίδεψε στην Πράγα για να αντιμετωπίσει την πολύ δυνατή Τσεχία. Το συγκρότημα του Παχάρς μετά από τέσσερις αγωνιστικές δεν έχει καταφέρει να γευτεί τη χαρά της νίκης, σημειώνοντας δύο ισοπαλίες κόντρα στο Καζακστάν (0-0 εκτός έδρας) και την Τουρκία (1-1 εντός έδρας), ενώ δεν κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της Ισλανδίας (3-0 εντός έδρας) και της Ολλανδίας (6-0 εκτός έδρας).

«Καίγεται» ο Αγροτικός Αστέρας

Περνάμε στη Φούτμπολ Λιγκ και το παιχνίδι Αγροτικός Αστέρας – Ηρακλής, με την επιλογή μας να είναι το «1Χ» σε απόδοση 2.10. Σπουδαίας κρισιμότητας το σημερινό παιχνίδι για τον Αγροτικό Αστέρα, το τελευταίο εντός έδρας για την κανονική περίοδο. Οι «σταχυοφόροι» ελπίζουν να πάρουν τουλάχιστον τον έναν πόντο κόντρα στον πρωτοπόρο και ποιοτικό Ηρακλή και παράλληλα περιμένουν εκτός έδρας ήττα του Απόλλωνα Καλαμαριάς στη Λαμία. Αν αυτό το σενάριο επιβεβαιωθεί, ο Αγροτικός θα πάει για δύο αποτελέσματα στην Καλαμαριά την ερχόμενη αγωνιστική στο ντέρμπι της παραμονής. Επέστρεψε, από την άλλη, στις νίκες ο Ηρακλής την περασμένη αγωνιστική, όπου επικράτησε εύκολα 3-0 του Απόλλωνα Καλαμαριάς. Έτσι, έφτασε τους 56 πόντους και διατηρήθηκε στο +14 απ’ την τρίτη θέση, απόσταση που μαζί με το μπόνους των τριών πόντων στους πρωταθλητές, του δίνει 8 πόντους στην έναρξη των πλέι οφ.

Με τα γκολ στη Β’ Αγγλίας

Επιλογή προκύπτει και από τη Β’ Αγγλίας και είναι το Over 2.5 γκολ σε απόδοση 2.08 στην αναμέτρηση Τρανμίρ – Γουίμπλεντον. Η Τρανμίρ, μετά το πολύ σημαντικό διπλό στην έδρα της Κέιμπριτζ, την προηγούμενη αγωνιστική δε μπορούσε να ανταγωνιστεί την ποιότητα της πρωτοπόρου, Μπέρτον και ηττήθηκε δίκαια και με βαρύ σκορ (1-4). Παραμένει οριακά, εκτός επικίνδυνης ζώνης (σε ισοβαθμία με την Τσέλτεναμ) και όπως γίνεται αντιληπτό, η νίκη σήμερα αποτελεί μονόδρομο. Να σημειωθεί ότι τέσσερα από τα πέντε τελευταία παιχνίδια της ήταν Goal/Goal. Η απόσταση της Γουίμπλεντον από τα πλέι οφ και την έβδομη θέση είναι στους έξι βαθμούς και στα ματς που απομένουν θα κάνει την τελική της προσπάθεια για να καταφέρει να βρεθεί στην πρώτη επτάδα. Την προηγούμενη αγωνιστική, δεν έκανε κάποιο σπουδαίο ματς με αντίπαλο την Πόρτσμουθ, πήρε όμως τη νίκη. 3/4 Οver 2.5 στα τελευταία παιχνίδια της και το σημερινό ματς μπορεί να έχει, επίσης, αρκετά γκολ.

Νίκη για Γουόκινγκ

Συνεχίζουμε με το «διπλό» σε απόδοση 2.40 στον αγώνα της Κόνφερενς Αγγλίας, Τσέστερ – Γουόκινγκ. Τυχερή στάθηκε την προηγούμενη αγωνιστική η Τσέστερ, καθώς κατάφερε να πάρει έστω τον βαθμό της ισοπαλίας (1-1) κόντρα στην Άλφρετον Τάουν. Βρέθηκε από το 22’ πίσω στο σκορ, με τον Χένεγκαν στο 88’ να σώζει την παρτίδα για την ομάδα του. Πραγματοποίησε κακή εμφάνιση για ακόμη ένα παιχνίδι, ενώ παρέμεινε για τρίτο διαδοχικό ματς μακριά από τις επιτυχίες. Η Γουόκινγκ πραγματοποίησε κακό πρώτο ημίχρονο κόντρα στην Τορκί, με αποτέλεσμα να βρεθεί πίσω στο σκορ ακόμη και με 0-2. Κατάφερε ωστόσο, να ανεβάσει στο δεύτερο μέρος κατακόρυφα την απόδοση της, κάνοντας την ανατροπή και επικρατώντας με 3-2. Πέτυχε έτσι την τρίτη διαδοχική της νίκη στο πρωτάθλημα και βρίσκεται μόλις στο -1 από την πρώτη πεντάδα. Γνωρίζει πως δεν έχει περιθώρια για απώλειες, με τη νίκη στο σημερινό παιχνίδι να είναι μονόδρομος.

Χαμηλό σκορ στην Πυλαία

Ολοκληρώνουμε με μπάσκετ, όπου έχουμε ξεχωρίσει το ματς ΠΑΟΚ – Απόλλων Πάτρας, στο οποίο θα πάμε με το Under 143.5 πόντους σε απόδοση 1.90. Ο ΠΑΟΚ αναμένεται να έχει εύκολο απόγευμα στην Πυλαία με αντίπαλο τον Απόλλωνα. Όχι επειδή η διαφορά δυναμικότητας είναι πολύ μεγάλη αλλά επειδή ο Απόλλωνας βρίσκεται σε κακή αγωνιστική κατάσταση. Άλλωστε στον πρώτο γύρο στην Πάτρα ο Απόλλωνας νίκησε 80-70. Ο ΠΑΟΚ βασίζεται όλη τη σεζόν στην πολύ καλή του άμυνα που τον έχει κατατάξει ως τρίτη καλύτερη άμυνα της λίγκας μόνο πίσω από τους ΠΑΟ και ΟΣΦΠ με παθητικό 70 πόντους ανά αγώνα. Αντίστοιχα ο Απόλλων Πάτρας έχει πολύ χαμηλή επιθετική επίδοση με 69 πόντους ανά αγώνα και στα πέντε τελευταία του έχει σκοράρει 69, 63, 48, 70 και 56 ήτοι 61.2 πόντοι ανά αγώνα. Αναμένεται κακό ποιοτικά παιχνίδι στην Πυλαία και πολύ πιθανό είναι ένα χαμηλό σκορ. Επομένως η επιλογή είναι το Under 143.5.

Επισκεφτείτε το Betarades.gr, διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα previews των αγώνων της ημέρας που περιλαμβάνονται στο κουπόνι πάμε στοίχημα και όχι μόνο, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε έγκαιρα και έγκυρα για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares