Σάββατο, 28 Μαρτίου 2015 17:51

Προβληματίζουν ευχάριστα οι Κυκλαδίτικες ακαδημίες

Στις 31 Μαρτίου θα ανακοινώσει ο ΟΠΑΠ τις 125 ακαδημίες που θα λάβουν μέρος στο πρόγραμμα «Ανάπτυξη – Εκπαίδευση - Εκσυγχρονισμός των Ερασιτεχνικών Ποδοσφαιρικών Ακαδημιών» και οι Κυκλαδίτικες ομάδες έχουν βάλει δύσκολα στους ιθύνοντες του εγχειρήματος, καθώς οι βαθμολογίες που έχουν συγκεντρώσει κατά τις αξιολογήσεις καθιστούν άδικο το ενδεχόμενο να μην λάβουν μέρος στο πρόγραμμα.

Αίαντας Σύρου, ΑΟ Μυκόνου, ΠΑΣ Νάξου, Παμμηλιακός και Πανσιφναϊκός έχουν προβληματίσει ευχάριστα τους ανθρώπους του ΟΠΑΠ, οι οποίοι βλέπουν ότι η ποσόστωση για συμμετοχή μόνο 2 ομάδων από τις Κυκλάδες, θεωρείται άδικη, καθώς στα προαπαιτούμενα της συμμετοχής αφήνουν πίσω τους βαθμολογικά πολλές ακαδημίες της Ελλάδας, πράγμα που κάνει πιθανό το ενδεχόμενο να δούμε ακόμα περισσότερες ομάδες να μπαίνουν τελικά στο πρόγραμμα.

ΤΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Οι ακαδημίες που θα ενταχθούν στο πρόγραμμα της ΟΠΑΠ θα έχουν τα ακόλουθα προνόμια:

Συμμετοχή σε εκπαιδευτικά Προγράμματα:

  • Για τα παιδιά: εκπαιδευτικές και ενημερωτικές συναντήσεις με ειδικευμένους επιστήμονες και Προγράμματα προσωπικής άσκησης και εκγύμνασης.
  • Για τους γονείς: εκπαιδευτικές συναντήσεις με παιδίατρους, ψυχολόγους, διατροφολόγους και συμμετοχή σε όλες τις αθλητικές εκδηλώσεις του προγράμματος.
  • Για τους προπονητές: σεμινάρια προπονητικής και προπονητικές κατευθύνσεις από την εξειδικευμένη ομάδα του προγράμματος και επισκέψεις της προπονητικής ομάδας του προγράμματος στις ακαδημίες.

Παροχή ασφάλειας και ιατρικής περίθαλψης:

  • Ασφαλιστική κάλυψη των παιδιών κατά τη διάρκεια, αλλά και μια ώρα πριν και μετά από τις προπονήσεις και τους αγώνες τους.
  • Κάλυψη εξόδων περίθαλψης σε περίπτωση σοβαρών τραυματισμών των παιδιών κατά τη διάρκεια των προπονήσεων και των αγώνων.

Υποστήριξη & Επικοινωνία:

  • Φυσική παρουσία - με επισκέψεις στελεχών, πρεσβευτών και μελών της επιστημονικής ομάδας του προγράμματος στις ακαδημίες.
  • Δημιουργία ενός ειδικού forum στην επίσημη ιστοσελίδα του προγράμματος. Στο forum αυτό, γονείς και προπονητές θα μπορούν να έχουν πρόσβαση χρησιμοποιώντας τον προσωπικό κωδικό τους και να λαμβάνουν καθοδήγηση και βοήθεια από την επιστημονική ομάδα του προγράμματος, σε θέματα που άπτονται των αρμοδιοτήτων τους.

Συμμετοχή σε μεγάλες ποδοσφαιρικές εκδηλώσεις.

  • Τοπικά ποδοσφαιρικά φεστιβάλ σε 10 διαφορετικές πόλεις στην διάρκεια μίας αγωνιστικής περιόδου, με συμμετοχή ακαδημιών από διαφορετικές γεωγραφικές περιοχές και ημερήσια διάρκεια.
  • Τελετή λήξης προγράμματος στην Αθήνα, στο τέλος της κάθε αγωνιστικής περιόδου διάρκειας δύο ημερών.

Παροχή αθλητικού εξοπλισμού.

Δωρεάν αθλητικό υλικό που θα καλύπτει τις προπονητικές ανάγκες της ακαδημίας και θα συμβάλει στη βελτίωση της ποιότητας υπηρεσιών που παρέχονται στα παιδιά της.

Ακαδημίες ανά ΕΠΣ

Αριθμός ακαδημιών ανά Ένωση

Ενώσεις

2 ακαδημίες στο πρόγραμμα

Ανατολικής Αττικής, Πειραιώς, Χανίων, Άρτας, Ηπείρου, Φλώρινας, Θράκης, Ξάνθης, Ημαθίας, Κιλκίς, Πιερίας, Χαλκιδικής, Καβάλας, Δράμας, Θεσσαλίας, Καρδίτσας, Βοιωτίας, Λέσβου, Δωδεκανήσου, Αργολίδας, Κορινθίας, Λακωνίας, Μεσσηνίας, Κέρκυρας, Δυτικής Αττικής, Λασιθίου, Ρεθύμνου, Πρέβεζας - Λευκάδας, Γρεβενών, Καστοριάς, Κυκλάδων, Χίου, Αρκαδίας, Ζακύνθου, Κεφαλληνίας – Ιθάκης, Θεσπρωτίας, Σάμου, Φωκίδας, Ευρυτανίας, Αιτωλοακαρνανίας

3 ακαδημίες στο πρόγραμμα

Ηρακλείου, Κοζάνης, Έβρου, Πέλλας, Τρικάλων, Εύβοιας, Φθιώτιδας, Ηλείας,

4 ακαδημίες στο πρόγραμμα

Αθηνών, Αχαΐας, Λάρισας, Σερρών

5 ακαδημίες στο πρόγραμμα

Μακεδονίας

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares