Σάββατο, 28 Μαρτίου 2015 23:07

Τρίποντο ο Πάγος, φωνάζει ο Ανδριακός

 

Ο Παγος πήρε ένα σημαντικό τριποντο στην Άνδρο νικώντας με 1-2 τον Ανδριακό, με τους γηπεδούχους να φωνάζουν για τον κ. Δεληγιάννη, καθώς «πήρε πίσω» κάρτα που θα άφηνε τον Πάγο με 10. Α-ΠΙ-ΣΤΕΥ-ΤΟ φώναξαν στο γήπεδο της Άνδρου…και αναρωτήθηκαν που πάει το κυκλαδικό ποδόσφαιρο;

 

Ενα κρισιμο ματς και για τους δυο αντιπαλους εγινε σημερα στο "Ι.Μ.Γουλανδρης", με την ομαδα του ΠΑΓΟΥ να κατακτα ενα δυσκολο τριποντο, χωρις να πιασει ιδιαιτερα καλη αποδοση, εχοντας ομως απεναντι εναν οχι και τοσο συγκεντρωμενο ΑΝΔΡΙΑΚΟ στο πρωτο 45λεπτο.

Οι φιλοξενουμενοι μπηκαν δυνατα, ή οι γηπεδουχοι μουδιασμενοι αν προτιματε και σε μια φαση , στην πρωτη ουσιαστικα του αγωνα, ο Χουρος με τεχνικο σουτ εστειλε τη μπαλα να αναπαυθει στα διχτυα της εστιας του Στυλιανου και στη δεξια του κατω γωνια κανοντας το 0-1.PAGOS ANDROS

Η ομαδα του ΠΑΓΟΥ , σαφως πιο εμπειρη διαχειριστηκε ψυχραιμα τα επομενα λεπτα και παρα το οτι οι γηπεδουχοι πηραν χωρους, στο 20΄ηρθε ενα καλο σουτ με τον Ξενο, ο οποιος εκανε ενα πολυ καλο παιγνιδι.

Στο 27΄λεπτο λιγο ελειψε να γινει το 1-1 ομως ο Ζαννακης Γ. μετα απο μια ατομικη ενεργεια μεσα στα αντιπαλα καρε, δεν μπορεσε να στειλει τη μπαλα στα διχτυα του Αραγιαννη.

Η δευτερη καλη φαση για τους "εφοπλιστες" ηρθε με τον Κουλουρη οταν η κεφαλια του περασε αουτ στο 37΄.

Στο 38΄ η καταρα του αυτογκολ που βασανιζει τον ΑΝΔΡΙΑΚΟ, παραλιγο να ξαναχτυπησει οταν ο Τσιρτανιδης με προβολη και απο το υψος του πεναλτι εστειλε τη μπαλα στο αριστερο καθετο δοκαρι της εστιας του.

Εκει που ολοι ειπαν οτι η καταρα εσπασε, ηρθε το επομενο και με ενα γκολ δωρο της αμυνας, ο Ρουσσος Κ. εστειλε με πλασε τη μπαλα στην αντιπαλη εστια και το σκορ στο 0-2.

Στο δευτερο ημιχρονο το γηπεδο εγειρε.

ANDRIAKOS 28-3Ο ΑΝΔΡΙΑΚΟΣ μπηκε μεταμορφωμενος σε σχεση με τα πρωτα 45΄ και καταφερε να κρατησει πιο ανετα τη μπαλα στον νευραλγικο χωρο του κεντρου, χωρις ομως να αποφευγει τις επικινδυνες αντεπιθεσεις των Συριανων, και τα λαθη στην αμυντικη του λειτουργια.

Οι φιλοξενουμενοι σε δυο περιπτωσεις θα μπορουσαν να τελειωσουν το ματς, ομως ο εμπειρος Στυλιανος βρεθηκε παλι σε καλη μερα και κρατησε την ομαδα του για το υπολοιπο διαστημα.

Μια τετοια φαση ηρθε με τον Χουρο στο 64΄.

Απο εκεινο το σημειο και μετα, ο ΠΑΓΟΣ στηριξε την τακτικη του στην εμπειρια του και εδωσε χωρους.

Οι γηπεδουχοι εγειραν το γηπεδο με επιθεσεις απο τα πλαγια και απο τις δυο πλευρες και στο 82΄ ο Ζαννακης Β. εχασε μοναδικη ευκαιρια οταν αφυλακτος στο δευτερο δοκαρι, δεν μπορεσε με κεφαλια να ισοφαρισει.

ANDRIAKOS-PAGOS 3-2015Στο 86΄ ενας κεραυνος του XHAFAJ (Ξαφάι), που ειχε μπει ως αλλαγη, εστειλε τους 150 οπαδους και την ομαδα του στον Ουρανο και ισως τα πραγματα να ειχαν παρει αλλη τροπη οταν στο επομενο λεπτο ο διαιτητης Δεληγιαννης δεν ξαναεβαζε στο τσεπακι την κιτρινη καρτα που κρατουσε στο χερι του και ενω ειδε οτι θα ηταν η δευτερη για τον Ρουσσο Ν., για καθυστερηση.

Σε εκείνο το σημείο το γηπεδο και ο αγωνας «τιναχθηκαν στον αερα», αφου απεμεναν 3΄συν 4΄των καθυστερησεων για την ληξη του αγωνα με τον ΑΝΔΡΙΑΚΟ να εχει απεναντι του εναν κουρασμενο αντιπαλο και με τον διαιτητη Δεληγιαννη να του αρνειται το αριθμητικο πλεονεκτημα ενω σφυροκοπα την αντιπαλη περιοχη, αλλα και με τον ΠΑΓΟ παντα να καραδοκει με αντεπιθεσεις στην ανεβασμενη αμυνα.
Αυτο δεν μειωνει σε καμια περιπτωση την προσπαθεια και την νικη των ποδοσφαιριστων του ΠΑΓΟΥ, που εδειξαν μια πειθαρχημενη εικονα και μια σοβαροτητα στον τροπο που αγωνιστηκαν.

Τελος, αξιζουν πολλα συγχαρητηρια σε ολους τους ποδοσφαιριστες για το καλο ποδοσφαιρικο θεαμα που προσφεραν, αλλα και στον κοσμο που μπορεσε και συγκρατησε την δικαιολογημενη του οργη κατα του διαιτητη.

Στο σημειο αυτο και πριν δωσω τις συνθεσεις, δεν μπορω να γνωριζω το εαν και το πώς θα αντιδρασει ο ΑΝΔΡΙΑΚΟΣ σε αυτα τα φαινομενα.

Αρνητικη εντυπωση τα 360 ευρω που πληρωσε για την διαιτησία.

Ανδριακός ΟΦ (Μπενας): Στυλιανος, Islamaj, Χαλάς Αν.,Ψαριανός,Χαλάς Μ., Ζαννακης Β., Γλυνός Αρ.(c), Γλυνός Μ.(Xhafaj 56΄), Κουλουρης (Γρυμανης 70΄), Ζαννακης Γ.(Κρίτης 37΄), Τσορτανιδης.

ΑΟ ΠΑΓΟΥ (Ξενικάκης): Αραγιαννης, Ζαφειρας (Δεσινιωτης 68΄), Ξενος,Σαμιωτακης, Αναγνωστοπουλος, Ρουσσος Ν., Ρουσσος Κ.(Τροκα 57΄), Ρουσσος Γ., Πριντεζης, Χουρος (Μαραγκος 80΄), Βαλβης (c).

Για το sportcyclades.gr

Νίκος Καλογεράς

ANDROS KALOGERAS NEW

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΚΑΛΟΓΕΡΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Άνετα, όμορφα και καυστικά.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Δούλεψαν για τον Πανσιφναικό! Νηρέας - ΑΟ Σερίφου [vid] »

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares