Κυριακή, 29 Μαρτίου 2015 02:13

Λευκή ισοπαλία στο Αίας – ΠΑΣ Τήνου

Ισόπαλο χωρίς τέρματα έληξε το παιχνίδι μπαράζ παραμονής για τον 1ο όμιλο μεταξύ του Αίαντα και του ΠΑΣ Τήνου.

Σε ένα παιχνίδι με λίγες φάσεις μπροστά στις δύο εστίες ο ΠΑΣ Τήνου ήταν ελαφρώς καλύτερος, χωρίς να αξιοποιεί τις λίγες καλές ευκαιρίες που είχε στο ματς, ενώ οι γηπεδούχοι από την πλευρά τους είχαν την ευκαιρία του αγώνα στο 22’ με τον Ρούσσο να βλέπει τη μπάλα να σταματά στο δοκάρι της εστίας του Καμολίνου.

Από εκεί και πέρα ο ΠΑΣ είχε δύο καλές στιγμές, η πρώτη στο 35' που ο Βαμβακούρης έδιωξε σε κόρνερ φάουλ του Γ. Φώσκολου και στο 41' ένα σουτ του Νάζου που πέρασε άουτ.

Στην έναρξη του 2ου ημιχρόνου ο Ζαλώνης έχασε την ευκαιρία να κάνει το 0-1, όταν βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση, όμως το πλασέ που επιχείρησε εξουδετερώθηκε από τον Βαμβακούρη. Στο 54' σουτ του Κελαδίτη πέρασε λίγο άουτ. Η τελευταία αξιόλογη φάση στο παιχνίδι έγινε από τον Καμπάνη με την κεφαλιά που επιχείρηση πέρασε μόλις άουτ.

Οι Μαραγκός, Βαρθαλίτης και Τσιριγώτης είχαν ένα εύκολο διαιτητικό απόγευμα.

Αίας Σύρου: Βαμβακούρης, Μεμάϊ, Βαμβακούσης, Τσιριγώτης, Καμπάνης, Φωτεινιάς Μ., Καφτηράνης (53' Δεναξάς), Φωτεινιάς Γ. (58' Καριμάλης), Δεναξάς (65' Μουλίδης), Ρούσσος, Λούσσας.

ΠΑΣ Τήνου: Καμολίνος, Αρμακόλας, Θεοδώρου, Βίδος, Κελαδίτης, Νάζος, Φώσκολος Γ., Βελαλόπουλος Κ., Ξενόπουλος (76' Δελώτης) Ζαλώνης Ι., Γιαννησόπουλος.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares