Κυριακή, 29 Μαρτίου 2015 19:58

Βήμα final four για τον ΠΑΣ Νάξου

Σε ένα πολύ όμορφο παιχνίδι που έγινε το βράδυ του Σαββάτου στο γήπεδο του Πανθηραϊκού, για τα μπαράζ πρόκρισης στο Final 4 του πρωταθλήματος Νέων, ο Π.Α.Σ Νάξου πήρε τη νίκη με 0-1 κόντρα στον Πανθηραϊκό.

Τις προσπάθειες των νεαρών αθλητών των δύο ομάδων παρακολούθησε αρκετός κόσμος, κυρίως παιδιά, κάτι που είναι πολύ ευχάριστο.

Στο αγωνιστικό μέρος, ο Πανθηραϊκός ήταν η ομάδα που έχασε την πρώτη καλή στιγμή του παιχνιδιού, όμως η ομάδα της Νάξου ήταν αυτή που πήρε το προβάδισμα στην πρώτη της καλή στιγμή στο 6ο λεπτό του παιχνιδιού. Συγκεκριμένα, μετά από βαθιά μπαλιά στην πλάτη της άμυνας ο Σκιαδάς πλάσαρε τον Ξαγοράρη που είχε βγει από την εστία του, η μπάλα κτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και στην επαναφορά, ο Πρεβόλης από κοντά σημείωσε το 0-1, που ήταν και το τελικό σκορ του αγώνα.

Στη συνέχεια η ομάδα του Πανθηραϊκού προσπάθησε να φτάσει στην ισοφάριση και δημιούργησε κάποιες καλές στιγμές.

Ο Π.Α.Σ Νάξου από την άλλη, είχε πολύ καλή απόδοση και δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες για να διευρύνει το προβάδισμά του, όλες όμως σταμάτησαν πάνω στον γκολκίπερ του Πανθηραϊκού Ξαγοράρη Μ. ο οποίος παρά τη λανθασμένη έξοδο στη φάση του 0-1, πραγματοποίησε σπουδαίες επεμβάσεις στη συνέχεια του ματς και κράτησε χαμηλά τον δείκτη του σκορ.

Πρόκριση

Θυμίζουμε ότι αυτοί οι αγώνες μπαράζ, θα είναι μονοί μεταξύ του ΠΑΣ Νάξου, του Πανθηραϊκού και του ΑΟ Μυκόνου, με τις δύο ομάδες που θα συγκεντρώσουν την υψηλότερη βαθμολογία να είναι αυτή που μαζί με τον ΠΑΣ Τήνου και τον ΑΟ Πάρου θα συμπληρώσουν την τετράδα του final four Νέων.

Διαιτητές ήταν οι: Βακόνδιος, Ζαράνης και Βασάλος.

Συνθέσεις:

Πανθηραϊκός (Κρεμμύδας): Ξαγοράρης, Κοιλιακούδης (Φουστέρης 42΄), Ρενιέρης, Παγώνης, Vrapi, Κουρπέτης, Σιγάλας, Κρεμμύδας, Βότσης, Ματσιώτας, Μενδρινός (Κόκκαλης 61')

Αναπληρωματικοί: Δαμίγος, Ρούσσος, Ξαγοράρης, Κόκκαλης, Φουστέρης, Αρβανίτης

Π.Α.Σ Νάξου (Μαράκης): Καρανίκας, Ματάκιας, Μελανίτης, Ξενάκης, Σέργης, Bullari, Καρούσης, Δεγαϊτας, Φραγκίσκος, Σκιαδάς, Πρεβόλης (Βερύκοκκος 55')

Αναπληρωματικοί: Βερύκοκκος, Πετράς, Λαγογιάννης, Μανδηλαράς, Γκοτζιάς, Πετρόπουλος

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares