Κυριακή, 29 Μαρτίου 2015 22:43

Νίκη της Άνω Μεράς και ''φωτιά'' στον όμιλο

Για τα καλά μπήκε στην διεκδίκηση μιας από τις δύο θέσεις που θα οδηγήσουν στους ημιτελικούς του πρωταθλήματος η Άνω Μερά, που επέστρεψε στις καλές εμφανίσεις,, επικρατώντας με 3-1 του ΑΟ Σύρου στη Μύκονο και κατακτώντας παράλληλα το πρώτο τρίποντο στα μπαράζ.

Οι γηπεδούχοι παρουσιάστηκαν μεταμορφωμένοι σε σχέση με τα προηγούμενα ματς, έχοντας τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα, πετυχαίνοντας τρία τέρματα και δημιουργώντας παράλληλα πολλές ευκαιρίες στο παιχνίδι.Syros-foskolos

Από την άλλη πλευρά ο ΑΟΣ μετά το καλό ξεκίνημα στα μπαράζ παρουσιάστηκε αγνώριστος στη Μύκονο, χωρίς σαφές πλάνο στο παιχνίδι του, πράγμα που τον ανάγκασε να περιοριστεί σε παθητικό ρόλο στο παιχνίδι, πράγμα που συνεχίστηκε και στα τελευταία 20 λεπτά που έπαιζε με παίκτη παραπάνω (αποβολή Τσάλμα), στην διάρκεια των οποίων δέχτηκε και το τρίτο γκολ.

Τα γκολ

Στο αγωνιστικό κομμάτι η Άνω Μερά έδειξε τα δόντια της και πριν συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό είχε μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ με την κεφαλιά του Τσάλμα να εξουδετερώνετε σε κόρνερ από τον καλύτερο παίκτης του ΑΟ Σύρου ήταν ο τερματοφύλακας Κώστας Συριανός.

Ο Τουρέ στο 11', ο Κεκελής στο 29΄και ο Κουκάς λίγο αργότερα έφτασαν κοντά στο να κάνουν το 1-0, πράγμα που πέτυχε ο τελευταίος με κεφαλιά στην εκπνοή του 1ου ημιχρόνου.MYKONOS KOKORAS

Στην επανάληψη η Άνω Μερά μπήκε με μεγάλη ευκαιρία του Τουρέ και τον Τσάλμα λίγο αργότερα να φτάνει κοντά στο 2-0, με τον νόμο του ποδοσφαίρου να τιμωρεί τους γηπεδούχους και τον Αλέξανδρο Ξυγκάκη να φέρνει με κεφαλιά το παιχνίδι στα ίσα (11) στο 69' και την Άνω Μερά να φωνάζει σε αυτή τη φάση για οφσάιντ.

Οι πανηγυρισμοί για τον ΑΟ Σύρου δεν κράτησαν για πολύ, αφού στο 73' ο Τσάλμας ανατρέπεται στην περιοχή, ο κ. Δεληγιάννης δείχνει την άσπρη βούλα και ο ίδιος ο παθών που ήταν εύστοχος έκανε το 2-1. Και σε αυτή τη φάση υπάρχει η αμφισβήτηση του ΑΟ Σύρου, με το βίντεο του αγώνα που θα δημοσιευθεί σε επόμενη ανάρτηση μας ίσως να δώσει φως. Πάντως ο Τσάλμας δεν το χάρηκε για πολύ, αφού στο 75' αντίκρισε την κόκκινη  κάρτα για σκληρό μαρκάρισμα στον Μανουδάκη, αφήνοντας την ομάδα του με 10 παίκτες.MYKONOS SANTORINAIOS

Η Άνω Μερά δεν τα έβαλε κάτω και στο 86' Ο Μπούμπουρης που είχε περάσει πριν λίγο στο παιχνίδι με σουτ διαμόρφωσε το τελικό 3-1.

Μετά το σημερινά αποτελέσματα ο 2ος όμιλος παίρνει φωτιά, καθώς καμία ομάδα δεν κατάφερε να ξεκολλήσει βαθμολογικά και στις τρεις αγωνιστικές που απομένουν και οι τέσσερις βρίσκονται στο κόλπο της πρόκρισης στους ημιτελικούς.

Διαιτητική τριάδα ήταν οι: Δεληγιάννης, Αρμακόλας και Νομικός.


Άνω Μερά (Τζιόβας): Πουλάκης, Κουτσούκος, Δήμα, Κεκελής, Κεραμιδάς, Τσελάι, Τουρέ (90' Ασημομύτης Ν.), Ντιαϊέ, Γιόγιος (94' Τοπάλης), Κουκάς (80' Μπούμπουρης), Τσάλμας.

Α.Ο Σύρου (Βαρθαλίτης): Συριανός, Μανουδάκης, Κόκκαλης (49' Τσέχου), Παπαδάκης, Μαραγκός, Τερόλης, Μουράι (54' Σαγκινέτος), Μπαλόπιτας, Ξυγκάκης, Ραμπαβίλας, Καπλάνης.

ANO-AOS 3-1

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares