Τρίτη, 31 Μαρτίου 2015 14:17

Πάμε με τα γκολ σε Ισραήλ και Ελβετία‏

Με αρκετές επιλογές το σημερινό κουπόνι, καθώς υπάρχει πλούσια δράση σε επίπεδο φιλικών αναμετρήσεων, αλλά και όχι μόνο. Ξεχωρίσαμε δύο παιχνίδια, στα οποία θα πάμε με το Over 2,5. Το ένα στο Ισραήλ, όπου οι γηπεδούχοι υποδέχονται το πάντα επιθετικό Βέλγιο για τα προκριματικά του Euro και το άλλο στην αναμέτρηση Ελβετία – ΗΠΑ.ΣτοBetarades.gr μπορείτε να ενημερωθείτε live για την εξέλιξη όλων των αναμετρήσεων σε όλα τα σπορ μέσω του livescore ΟΠΑΠ.

«Ανοιχτό» ματς στο Ισραήλ

Ξεκινάμε τα προγνωστικά μας απ’ την αναμέτρηση Ισραήλ – Βέλγιο, εκεί όπου ωεπιλέγουμε το Over 2.5 σε απόδοση 2.00.Επιχείρηση ανασύνταξη σήμερα για το Ισραήλ, έπειτα απ’ την πολύ ισχυρή «σφαλιάρα» που δέχτηκε το Σάββατο απ’ την Ουαλία. Το αήττητο σερί των γηπεδούχων πήρε τέλος με πολύ… βάναυσο τρόπο, καθώς η απόδοση τους ήταν τραγική σε όλα τα επίπεδα. «Μαύρη» νύχτα για το Ισραήλ, που προερχόταν από 3/3 νίκες στον όμιλο κόντρα σε Κύπρο, Ανδόρρα και Βοσνία. Υποχώρησε στη 2η θέση, αν χάσει και σήμερα θα πέσει στην 3η. Η άμυνα είναι το πιο σημαντικό πρόβλημα για το Ισραήλ, που δέχεται γκολ σχεδόν πάντα, ενώ στο πρόσφατο παρελθόν έχει στην πλάτη του μεγάλα σκορ κόντρα σε ποιοτικές ομάδες. Στον αντίποδα, το Βέλγιο έκανε διαστημική εμφάνιση το Σάββατο, διέλυσε τη δύσμοιρη Κύπρο με 5-0 και έφτασε τους 8 πόντους. Έτσι, επέστρεψε στις νίκες έπειτα απ’ το 0-0 με την Ουαλία τον Νοέμβριο. Σοβαροί και αποτελεσματικοί οι «κόκκινοι διάβολοι» απ’ την πρώτη στιγμή, δεν άφησαν περιθώρια στους Κύπριους. Προηγήθηκαν 2-0 στο ημίχρονο, σκόραραν ακόμη τρία γκολ μέχρι το 80’ και πήραν μια νίκη που τους τονώνει το ηθικό ενόψει της συνέχειας.

Περιμένουμε γκολ στη Ζυρίχη

Συνεχίζουμε με τον αγώνα Ελβετία – ΗΠΑ, όπου θα πάμε ξανά με το Over 2.5 σε απόδοση 2.10. Σε καλή αγωνιστική κατάσταση οι Ελβετοί, προέρχονται απ’ το εύκολο εντός έδρας 3-0 επί της Εσθονίας την Παρασκευή, αποτέλεσμα που τους διατήρησε ισόβαθμους με τη Σλοβενία στη 2η θέση του 5ου προκριματικού ομίλου του Euro. Ήταν η τρίτη νίκη στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια για τους γηπεδούχους, οι οποίοι σκόραραν 13 γκολ σ’ αυτή τη σειρά αγώνων. Σε μεταβατικό στάδιο βρίσκονται οι ΗΠΑ, που σήμερα δίνουν το δεύτερο φιλικό παιχνίδι επί ευρωπαϊκού εδάφους. Την Τετάρτη ηττήθηκαν 3-2 στο Άαρχους απ’ τη Δανία, σ’ ένα ματς που προηγήθηκαν δύο φορές με τους Άλτιντορ και Γιόχανσον, αλλά είδαν τον Μπέντνερ να σημειώνει χατ-τρικ και στις καθυστερήσεις να τους στερεί ακόμη και την ισοπαλία. Αρκούντως ικανοποιητική η παρουσία των Αμερικανών στο επιθετικό κομμάτι, έβγαλαν συνεργασίες και σκόραραν δύο όμορφα γκολ, ωστόσο στο αμυντικό σκέλος ήταν τραγικοί.

Επισκεφτείτε το Betarades.gr, διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα previews των αγώνων της ημέρας που περιλαμβάνονται στο κουπόνι πάμε στοίχημα και όχι μόνο, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε έγκαιρα και έγκυρα για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares