Τρίτη, 31 Μαρτίου 2015 18:30

Πάμε για ένα ωραίο Final Four (αφίσα)

Με πυρετώδεις ρυθμούς συνεχίζονται οι προετοιμασίες για την διοργάνωση του FinalFourποδοσφαίρου Παίδων στη Νάξο.

Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, μέσω του Αντπεριφερειάρχη Αθλητισμού και Έπαρχου Νάξου κ. Μαργαρίτη κατά κύριο λόγο και από την άλλη πλευρά το ΝΟΠΠΑΠΠΠΑ του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, έχουν εξασφαλίσει την οικονομική κάλυψη της διοργάνωσης, με τους τέσσερις φιναλίστ να απολαμβάνουν δωρεάν τα έξοδα μετακίνησης, διαμονής και διατροφής.

Ο πρόεδρος του Νομικού Προσώπου του Δήμου Νάξου, που έχει μπει μπροστάρης στην φιλοξενία τέτοιου είδους διοργανώσεων, μιλώντας στο S.Cτόνισε: «Είναι χαρά μας που θα φιλοξενήσουμε ακόμα μία τελική φάση στο νησί μας. Είμαστε κοντά στον αθλητισμό και θέλουμε να δίνουμε ότι μπορούμε ώστε τα παιδιά μας να εμπλέκονται με αυτόν. Με την βοήθεια όλων θα προσπαθήσουμε να διοργανώσουμε ένα άψογο FinalFour, πράγμα που έγινε πρόσφατα και με αυτά των Εφήβων και των Κορασίδων του Μπάσκετ. Στόχος μας είναι στο μέλλον να φέρουμε στο νησί διοργανώσεις σε ακόμα πιο υψηλό επίπεδο, οι οποίες θα φιλοξενηθούν στους αθλητικούς χώρους που κάθε μέρα πασχίζουμε να διατηρούμε σε μία καλή κατάσταση».

Η ΕΠΣ Κυκλάδων ως συνδιοργανωτής, όπως και ο οικοδεσπότης ΠΑΣ Νάξου φροντίζουν για την ομαλή διεξαγωγή των αγώνων. Ο Πρόεδρος της Επιτροπής Πρωταθλήματος Μανώλης Βάβουλας είπε για την διοργάνωση: «Καταρχήν να ευχαριστήσουμε την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και τον Δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων για την πολύτιμη συμβολή τους. Στο αγωνιστικό κομμάτι έχουμε 4 πολύ καλές ομάδες και καλούμε τον φίλαθλο κόσμο της Νάξου να έρθει να παρακολουθήσει τις προσπάθειες των παιδιών στους ημιτελικούς της Παρασκευής και τον τελικό της Κυριακής».

Η αφίσα

AFISA PAIDES F4 2015

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares