Τετάρτη, 01 Απριλίου 2015 12:20

Σήμερα ο μεγάλος τελικός

Ώρες έμειναν μέχρι τον μεγάλο τελικό του τοπικού πρωταθλήματος καλαθοσφαίρισης "Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ Basketball League 2014 - 2015", όπου θα γίνει γνωστός ο κάτοχος του τροπαίου (βλ. φώτο) και πρωταθλητής της φετινής περιόδου. 
 
Πήγασος και Heat (20:00) έχοντας επιδείξει μία αξιοθαύμαστη σταθερότητα στην απόδοσή τους καθ' όλη τη διάρκεια της σεζόν, τερματίζοντας πρώτες στους ομίλους τους κι έχοντας επίσης προσφέρει κατά διαστήματα απολαυστικό θέαμα, βρίσκονται δίκαια ομολογουμένως στον τελικό της διοργάνωσης. 
Οι "Αεροπόροι" και περσινοί κατακτητές του θεσμού καλούνται να υπερασπιστούν τον τίτλο τους απέναντι σε μία ομάδα που δεν έχει γνωρίσει μέχρι τώρα την "γεύση" της ήττας, αλλά αξίζει να σημειωθεί πως και οι ίδιοι έχουν ηττηθεί μονάχα μία φορά φέτος και αυτή ήταν από την αντρική ομάδα του Πανιωνίου. Καραπτσιάς και Μιχαλέλης πρόκειται να παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο στην γραμμή κρούσης του Πηγάσου, που έφτασε ως εδώ αποκλείοντας στα νοκ - άουτ παιχνίδια τον Αετό 2 (66-51) και τους Σερβιτόρους Σκόνης (59-38).   
Με τη σειρά τους οι Heat αναμένεται να παραταχθούν στο παρκέ με βασικά "όπλα" στη... φαρέτρα τους την πολύ καλή άμυνα, αλλά και τους Λιούτζι και Ζαφείρη, που αποτελούν βαρόμετρο για την απόδοση της ομάδας. Εξάλλου, οι "Πυροσβέστες" έχοντας στις βαλίτσες τους δύο νίκες στη φάση των "οκτώ" και στα ημιτελικά με είκοσι (Λιμεναρχείο, 75-55) και τρίαντα (Houston Rockets 87-57) πόντους αντίστοιχα δείχνουν... on fire κι έτοιμοι γι' αυτή τη μεγάλη αναμέτρηση.
Νωρίτερα, θα διεξαχθεί ο μικρός τελικός ανάμεσα στους Σερβιτόρους Σκόνης και στους Houston Rockets (17:00), δύο ομάδες που αρέσκονται κυρίως να... πυροβολούν απ' την περιφέρεια. Μπορεί το ματς να μην έχει την αίγλη του τελικού, ωστόσο το ενδιαφέρον παραμένει αμείωτο, αφού διακυβέβονται τόσο η τρίτη θέση στο βάθρο του πρωταθλήματος, όσο και το γόητρο των παικτών.   
Στην ανάπαυλα μεταξύ των δύο παιχνιδιών θα διεξαχθεί ο τελικός του διαγωνισμού τριπόντων (18:45), ενώ όλες οι απονομές των βραβείων και των μεταλλίων θα πραγματοποιηθούν μετά την ολοκλήρωση του τελικού. 
Αναλυτικά το πρόγραμμα της σημερινής ημέρας έχει ως εξής:

ΤΕΤΑΡΤΗ 1/4/2015
ΤΕΛΙΚΟΙ

Σερβιτόροι Σκόνης - Houston Rockets (17:00)

Διαγωνισμός τριπόντων - Τελικός (18:45)
Πήγασος - Heat (20:00)
Απονομές Βραβείων (22:00)

 

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares